• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
بارش شدید برف هم‌اکنون. با این شدت اگه 5 میلیمتر پیش‌بینی شده، ادامه داشته باشه حداقل 5 سانت به ارتفاع برف تا انتهای بارش اضافه می‌شه

DSC_0090.JPG

پسرخاله

کاربر ويژه
بارش شدید برف هم‌اکنون. با این شدت اگه 5 میلیمتر پیش‌بینی شده، ادامه داشته باشه حداقل 5 سانت به ارتفاع برف تا انتهای بارش اضافه می‌شه

مشاهده پیوست 16834
اونجام که همش در حده سقید شدم میاد کاش جمع شه رو هم یه دفعه 30 سانت بیاد

کدخدا

کاربر ويژه
5 کیلوبایت که میشه dial up!!!!!!!!!!!!!!:خنده2:

صد رحمت به دیال اپ.ولی کاری باهاشون کردم دیگه از این سرویسا دست کسی ندن.:خنده2:

آره

256 نرمالش بايد 32 باشه بالاتر و پايينتر ناهنجاري محسوب مي شه :خنده2:

خعلی خوب میشد میرفتم کل فیلمای هالیوود دان میکردم . الان شب تا صبح رایگان یکی دان میکنم روز میبینم اون موقع فک کنم از دست میرفتم.:خنده2:

mohamad$

کاربر ويژه
بارانسنجی سیرا کرج 9 میل تو 48 ساعت قبل بارش داشته . همون پریشب که تهران بارون اومد . نساء هم 6 میلیمتر

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بچه ها هر چي نقشه در مورد تصاوير ماهواره اي گرد و خاك مي شناسيد به من بگيد :گل:

مرسي

mahmood600

کاربر ويژه
Rhavn482.gif

کدخدا

کاربر ويژه

خوب اين همه سايت معرفي كردين كدومش بهتره !!!!!! :نه:

مهرداد جان شرمنده من لینکشو داشتم ولی پیداش نمیکنم.دارم میگردم

محمد خان

میگم دربی تموم شد و به خاطرات پیوست:گل::خجالت2:

درود استاد.

اون که بله تموم شد ولی این داستان همچنان ادامه داره .....

ali.doosti

کاربر ويژه
دزفول گزارش بارونه الان!
آبادان نمیدونم چه خبره!راه میری قطره آب میخوره به صورتت ولی بارون نیست!!!(مه هم نیست)

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
باز هم نقشه های جی اف اس نفوذ هوای بسیار سردی رو از شامگاه جمعه به بعد در نیمه شمالی کشور نشون میدن.

کانتر 528 از سواحل پایین تر میاد. در جمعه شب - شنبه - یکشنبه و دوشنبه - در هر جایی از نیمه شمالی کشور که بارندگی باشه ، قطعا به شکل برف هست( تهران هم خیلی شانس داره) و البته شانس خراسان به جهت تقاطع همزمان هوای سرد و رطوبت مناسب جهت رخ داد برف از سایر نقاط بیشتره:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا