• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
این مدل های gfs اصلن برای تهران جواب نمیده . اخر اذر که برف اومد 0 میلیمتر پیشبینی کرده بود و کلی اومد

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مچکرم امیر محسن عزیز پس احتمال داره که برفابه بشه اونجا:گل:

هومن جان با اون ف ر ی گیتی که بهت دادم دا کردی؟ من سرعتم 256 نامحدوده مخابراته. سرعت دانلود من با اون معمولا از 170 رد میکنه
حالا اینجارو ببین امشب قاط زده دارم یه فایل ار ی و ت وب میگیرم.خودم این شکلی شدم :تعجب2:

8x4vyissrz0ijf3su9hg.png

jf1tk728odf91whjpbr.png

پس من چي منم مي خوام :فرار:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
این مدل های gfs اصلن برای تهران جواب نمیده . اخر اذر که برف اومد 0 میلیمتر پیشبینی کرده بود و کلی اومد

برای مشهدم بینابین هست. یه بار برف 10 سانتی آخر آذر رو که ECM تقریبا صفر زده بود خیلی عالی پیشبینی کرد.

کلا معمولا نزدیکای بارش پیشبیناش تقریبا برای مشهد درسته ولی خب پیشبینی های طولانی مدتش معمولا زیاد خوب جواب نمیده. البته به نظرم دقت پیشبینیش امسال از پارسال بهتر شده.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بچه ها اين هنوز تكميل نشده اما براتون گذاشتم كه نظرتون رو بپرسم:

http://havayetehran.blogfa.com/category/46

روي هر استان مي شه به تفكيك كليك كرد و اينكه بخش آمار طبق اون نمودار هاي آيكون رنگي (سبز و قرمز و زرد و آبي) آمار روزانه فصلي و ... دسترس هست. :خنده2:

aznavar

کاربر ويژه
بچه ها اين هنوز تكميل نشده اما براتون گذاشتم كه نظرتون رو بپرسم:

http://havayetehran.blogfa.com/category/46

روي هر استان مي شه به تفكيك كليك كرد و اينكه بخش آمار طبق اون نمودار هاي آيكون رنگي (سبز و قرمز و زرد و آبي) آمار روزانه فصلي و ... دسترس هست. :خنده2:

چرا ما تو فاز راه اندازیم! الویتو بده به شهرهای بچه های فروم مهردادی:خجالت2:

Abbath

New member
درود بر عزیزان،هم اکنون بارش ملایم باران رو داریم در قزوین که با وزش باد همراه هست

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد ماهم راه اندازیم ولی باحاله:گل:

ما از هر نوع راه اندازي در هر سطحي استقبال مي كنيم.

درود بيكران بر تو علي عزيز :گل:

چرا ما تو فاز راه اندازیم! الویتو بده به شهرهای بچه های فروم مهردادی:خجالت2:

همه ما در فاز راه اندازي هستيم

والا شما مراسم كلنگ زني تشريف نداشتين

براي مراسم قيچي كردن روبان از شما دعوت مي كنيم منت به سر ما بزارين بيايين

انشالله براي 22 بهمن اين بخش رو راه اندازي مي كنيم. :خنده2:

روح الله تهران

کاربر ويژه
سلام بر تمام دوستان :گل:

هوای مهراباد در حال حاضر نیمه ابریه به نظر میاد بارش های خوبی تو تهران داشته باشیم امیدوارم سرما نیز بقدر کافی باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا