• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
rusia.jpg

فکر کنم امسال هر چی کم فشار بود یه سری هم به سواحل زیبای کاسپین زدن!

pokerface

متخصص هواشناسی
محمد جان از رشت می‌خوام در خاکی که جدیداً دارم درست می‌کنم از charcoalاستفاده کنم،نظرتون چیه؟

pokerface

متخصص هواشناسی
و اینکه چطور میشه biomass خاک رو اضافه کرد؟می‌شه از باکری هایی که برای آکواریوم استفاده می‌شه به خاک اضافه کرد؟nitrosomonas و nitrobacter?

pokerface

متخصص هواشناسی
Terra preta literally "black soil" in Portuguese) is a type of very dark, fertile anthropogenic soil found in the Amazon Basin. Terra preta owes its name to its very high charcoal content, and was made by adding a mixture of charcoal, bone, and manure to the otherwise relatively infertile Amazonian soil. It is very stable and remains in the soil for thousands of years.[SUP][1][/SUP][SUP][2][/SUP] It is also known as "Amazonian dark earth" or "Indian black earth". In Portuguese its full name is terra preta do índio or terra preta de índio ("black earth of the Indian", "Indians' black earth"). Terra mulata ("mulatto earth") is lighter or brownish in color.[SUP][3][/SUP] Terra preta is characterized by the presence of low-temperature charcoal in high concentrations

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
محمد جان از رشت می‌خوام در خاکی که جدیداً دارم درست می‌کنم از charcoalاستفاده کنم،نظرتون چیه؟

سلام دکتر عزیز

برای بهبود ساختار خاک استفاده می کنید؟ گزینه مناسبی هست.برای حفظ رطوبت هم خوبه.

و اینکه چطور میشه biomass خاک رو اضافه کرد؟می‌شه از باکری هایی که برای آکواریوم استفاده می‌شه به خاک اضافه کرد؟nitrosomonas و nitrobacter?

از بقایای گیاهی پوسیده و حتی بقایای جانوری می تونید استفاده کنید.گل های مناطق مردابی هم خوب هستن.
بسته به نوع گیاهی که می خوایید کشت کنید بله.این دو باکتری در چرخه ازت آمونیاک رو در نهایت به نیترات تبدیل می کنن که فرم قابل جذب ازت برای گیاهان هست.از این باکتری ها هم می تونید استفاده کنید.البته این نکته هم هست که باعث توسعه بافت ها به شکل لطیف می شه ازت جذب شده.و اگر از حدی فراتر بره گیاه شما در اثر باد،باران و... دچار ورس می شه.همچنین حمله عوامل بیماری زا و آفات بیشتر می شه.

امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم.

آخرین ویرایش:

pokerface

متخصص هواشناسی
ن یک conditioner برای آب اکواریوم دارم به اسم sera nitrivec توی فکرم بود که اینو در خاک هم امتحان کنم.charcoal رو برای بنفشهٔ آفریقایی استفاده کردم که خیلی‌ خوب بوده و می‌خوام برای سایر گیاه‌ها هم استفاده کنم.ممنون از توضیح خوبتون.راستش بعد از دیدن یه برنامه راجع به خاک teraa preta بیشتر تهییج شدم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز و صبح همگی بخیر

امروز هوای هسته مرکزی و شرقی مشهد ، بی نهایت وحشتناک آلوده است این دو تا عکس رو ببیند جهت مقایسه:

شرق و غرب مشهد در همین لحظه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rp5jr4tjij82641qqx8f.jpg

rdkcd2ydwhv8r1yjdfp.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام و صبح بخیر عرض میکنم خدمت همه ی دوستان و اساتید محترم

باور نمیکنم که دیشب روی تراس و بدون پتو خوابیده باشم!!!!!تو چله ی زمستون رو تراس!!!!!!بدون پتو!!!!!:تعجب2::تعجب2:

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
ارتفاعات 2900 به بالا دیشب در تهران برفی بود در مقایسه با 48 ساعت گذشته برف 600 متر بالاتر رفت شنبه تا 2300 سفید شده بود

حالا برگردیم به اوایل شهریور 1390 شبی که ارتفاعات بیش از 40 میلیمتر بارندگی داشتن برف 3300 متری رو سفید کرد نتیجه منطقی:
اگر دیشب دما 2.5 درجه گرمتر میشد انوقت:
دمای هوای تهران در اوایل بهمن 1391=دمای هوا دراوایل شهریور1390

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان.

آبدیت جدید GFS متاسفانه بارشای مشهد رو خیلی تضعیف کرده::ناراحت:

yhpvflpdvnglf13mwah.png

سلام آرش عزیز

کاملا همنیطوره . آپدیت امروز خیلی نا امید کننده بود ، متاسفانه.

ولی خوب عوضش ظاهرا تهران یکشنبه با بارش برف مواجه خواهد شد.:گل: خدا رو شکر:

c7t7zansf24dod40wmi7.jpg

آرش-مشهد

کاربر ويژه

سلام آرش عزیز

کاملا همنیطوره . آپدیت امروز خیلی نا امید کننده بود ، متاسفانه.

ولی خوب عوضش ظاهرا تهران یکشنبه با بارش برف مواجه خواهد شد.:گل: خدا رو شکر:

c7t7zansf24dod40wmi7.jpg

سلام محسن جان. واقعا دیگه از این همه گرما و خشکی خسته شدیم. خدا کنه بارشای این هفته دیگه ادا در نیارن. ان شا الله که بارشای ما تقویت بشه. تهرانم برف خوبی بیاد:گل:

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
حالا حساب کنیم تهران چند درجه باید سردتر میبد که برف میومد؟

1 درجه نه
2 درجه نه
3 درجه نه.....
.
.
.
.
.10درجه .....10درجه 10 درجه سردتر بازم نه نمیومد
برایه اینکه مهراباد برف بیاد 12 درجه باید سرد تر میبود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا