• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
ن یک conditioner برای آب اکواریوم دارم به اسم sera nitrivec توی فکرم بود که اینو در خاک هم امتحان کنم.charcoal رو برای بنفشهٔ آفریقایی استفاده کردم که خیلی‌ خوب بوده و می‌خوام برای سایر گیاه‌ها هم استفاده کنم.ممنون از توضیح خوبتون.راستش بعد از دیدن یه برنامه راجع به خاک teraa preta بیشتر تهییج شدم

درود دوباره خدمت شما و سایر دوستان

بله فکر خوبیه و فکر کنم نیاز شما رو برطرف می کنه.البته می تونید از کود های ازته هم استفاده کنید که ساده تر هست.اما برای محصولات خوراکی بهتره استفاده نشه.

ابتکار جالبی هست.منم ممنونم که بنده رو با این موضوع آشنا کردید.

IRAJ1

کاربر ويژه
درود

ایرج خان چند روز قبل به نکته ی خوبی اشاره کردید ، آن هم این که ریزلرزه هایی حتی در مناطق مرکزی مانند استان اصفهان که عملا گسل وجود ندارد شاهد هستیم

بنا بر این ریز لرزه بدجور به جان کشور افتاده و کاملا مشخصه که تنش در صفحه ی ایران به حالت فوق بحرانی رسیده و بی شک این تنش به صورت لرزه ی بسیار بزرگ ( 7 ریشتر و بیشتر ) آزاد خواهد شد. حالا باید ببینیم قرعه ی بدبختی و بدشانسی به نام کدام شهر و منطقه در خواهد آمد ... گسل البرز؟ آذربایجان؟ خراسان؟ مناطق مرکزی و جنوبی؟ یا غرب کشور؟ الله اعلم

درود علی جان
ما که بدجور آویزونیم ،اعصاب برا مردم نمونده همه افسرده شدن فقط خدا کنه زودتر ختم به خیر بشه

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
درود

ایرج خان چند روز قبل به نکته ی خوبی اشاره کردید ، آن هم این که ریزلرزه هایی حتی در مناطق مرکزی مانند استان اصفهان که عملا گسل وجود ندارد شاهد هستیم

بنا بر این ریز لرزه بدجور به جان کشور افتاده و کاملا مشخصه که تنش در صفحه ی ایران به حالت فوق بحرانی رسیده و بی شک این تنش به صورت لرزه ی بسیار بزرگ ( 7 ریشتر و بیشتر ) آزاد خواهد شد. حالا باید ببینیم قرعه ی بدبختی و بدشانسی به نام کدام شهر و منطقه در خواهد آمد ... گسل البرز؟ آذربایجان؟ خراسان؟ مناطق مرکزی و جنوبی؟ یا غرب کشور؟ الله اعلم

امیدوارم این ریز لرزه ها بیشتر بشن و انرژی کم کم تخلیه بشه،تا شاهد زمین لرزه های خسارتی در هیچ کجای کشور نباشیم.

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استان تاریخ : 9/11/1391 مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
بررسی نقشه های پیش یابی و تصاویر ماهواره هواشناسی نشان می دهد امروز استان خراسان رضوی تحت تأثیر امواج ناپایدار ضعیفی قرار دارد که موجب ابرناکی و وزش باد نسبتاً شدید در برخی نقاط استان بویژه نوار شمالی استان خواهد شد. اما از فردا ( سه شنبه ) با نفوذ سامانه ای ناپایدار که در سطح زمین با جریانات جنوبی همراه است شاهد بارش هایی به صورت رگبار( در برخی نقاط رعدوبرق ) ، وزش باد نسبتاً شدید در غالب نقاط بویژه نیمه غربی استان خواهیم بود. پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی
دوشنبه 9/11/1391
سه شنبه 01/11/1391
چهارشنبه 11/11/1391
نواحی شمالی

کمی تا قسمتی ابری همراه باغبارمحلی در برخی ساعات افزایش ابر گاهی وزش باد نسبتاً شدید و دربرخی نواحی با احتمال بارش خفیف و پراکندهقسمتی تا نیمه ابری بتدریج افزایش ابرهمراه با رگباردربرخی نواحی توأم با رعد و برق
( در مناطق مرتفع بارش بصورت باران و برف ) گاهی وزش باد نسبتاً شدید (بویژه نواحی غربی )
ابری و مه آلود همراه با بارش باران و برف گاهی با وزش باد نسبتاً شدید
نواحی مرکزی
کمی تا قسمتی ابری همراه باغبارمحلی در برخی ساعات افزایش ابر گاهی وزش باد نسبتاً شدیدقسمتی تا نیمه ابری بتدریج افزایش ابرهمراه با رگباردر برخی نواحی توأم با رعد و برق
( در مناطق مرتفع بارش بصورت باران و برف ) گاهی وزش باد نسبتاً شدید (بویژه نواحی غربی )
ابری و مه آلود همراه با بارش باران
( در مناطق مرتفع بارش باران و برف ) گاهی با وزش باد نسبتاً شدید
نواحی جنوبی
کمی تا قسمتی ابری همراه باغبارمحلی در برخی ساعات افزایش ابر گاهی وزش باد نسبتاً شدیدقسمتی تا نیمه ابری بتدریج افزایش ابرهمراه با رگباردر برخی نواحی توأم با رعدو برق
گاهی وزش باد نسبتاً شدید
ابری در برخی نواحی مه آلود همراه با بارش باران ( در مناطق مرتفع بارش باران و برف) گاهی با وزش باد نسبتاً شدید
شهرستان
مشهد
کمی تا قسمتی ابری همراه باغبارمحلی در برخی ساعات افزایش ابر گاهی وزش باد نسبتاً شدیدقسمتی تا نیمه ابری همراه با غبار محلی بتدریج افزایش ابرهمراه با رگبار باران با احتمال رعد و برق ( در مناطق مرتفع بارش باران و برف) گاهی وزش باد نسبتاً شدیدابری ومه آلود همراه با بارش باران ( در مناطق مرتفع بارش باران و برف ) گاهی با وزش باد نسبتاً شدید
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
3
18
5
14
5
9

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته: در24ساعت گذشته زاوه با حداقل دمای 3- درجه سانتیگراد سرد ترین و سرخس با حداکثر دمای 25 + درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی همین مدت حداقل وحداکثر دمای مشهد 3 + و 19+ درجه سانتیگراد بوده است و از ایستگاههای هواشناسی استان بارندگی گزارش نشده است .پیش بین مسئول : زهرا آهنگرزاده رئیس اداره پیش بینی : یحیی قاینی پور

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درودمی بینی تمام این سالها لانینا بوده. سرمایش حاصل از فاز سردشاخص انسو سبب وقوع دماهای پایینی در سطح کشور میشه این شرایط هم در فاز منفی و هم مثبت در این سال ها دیده میشه.

در جمله آخر منظور فازهای + و - شاخص های AO و NAO ست.

آخرین ویرایش:

felan123

New member
دوستان این عکس برای 156 ساعت دیگست از وقع پیدا کنه فکر کنم یه 25 سانتی برف سمنان میاد چون اون موقع هوا هم سرد میکنه

d38odxn4ws4bq1o29j8z.jpg

Abbath

New member
پیش بینی نروژ برای سیالان،البته ارتفاع رو زده 3200 که 1000 متر تقریبا کمتر از ارتفاع قله اش هست

yubct3yfcoqah3tdg8va.jpg

اینم برای اون منطقه ای هست که قبلا عکس هاش رو تاپیک هواشناسی پی تی گذاشته بودم

پسرخاله

کاربر ويژه
پیش بینی نروژ برای سیالان،البته ارتفاع رو زده 3200 که 1000 متر تقریبا کمتر از ارتفاع قله اش هست

اینم برای اون منطقه ای هست که قبلا عکس هاش رو تاپیک هواشناسی پی تی گذاشته بودم
درود
آقا سیالان کجاست؟
34 میل برف خیلی عالیه اونم تو دمای 5-!:ایرانجمن:

mohamad$

کاربر ويژه
. . . . . .قزوین و البرز و با شدت کمتر تهران . . . . .
مسخرست واقعا

تو هر دو تاش نوشته با شدت کمتر تهران . اینا انگار خیلی مایلند تهران هیچی نباره . شایدم اینطور میگن که اگر نبارید توجیه داشته باشن . اگرم بارید که میگن ما گفتیم میباره .

Abbath

New member
درود
آقا سیالان کجاست؟
34 میل برف خیلی عالیه اونم تو دمای 5-!:ایرانجمن:

کوهی هست در مرز استان قزوین با مازندران،منتهی الیه الموت،من هم سیالان رفتم هم خشچال،از سیالان علم کوه دیده مشه اگه هوا مساعد باشه

felan123

New member
اینم بارش سمنان از روز 3 شنبه تا 4 شنبه

اول
5oz34jhwx8uttmuuvhuw.jpg

دوم
bjlg2w2t8kzhvk1yg6dh.jpg

سوم
ct849dp5cu24b5vy6xkp.jpg

دوستان به این 4 و 3 نگاه نکنین این هارو ضرب 10 کنین چون از ابر هایی هست که حتما بارش دارن یعنی سطح خیلی پایین
یعنی سمنان تو این مدت بارش مترکونه بازم خدا رو شکر

Abbath

New member
چه جوری میشه رفت اونجا؟
از جاده الموت باید رفت؟

بله،برای خشچال باید جاده الموت رو برید تا برسید به اوان و از اونجا صعود رو شروع کنید،برای سیالان هم باید برید گرمارود و روستای پیچ بن،الان ازش جاده زدن برای تنکابن،اما خب مسیر صعود از مسیر جاده جداست

abtinT

کاربر ويژه
هواشناسی شبکه 6 گفت فردا طوفان 100کیلومتر درساعت جنوب و غرب رو در بر می گیره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا