Tuesday29 January |
---|
مبارک باشه حامد جان
ان شاالله یه کله ، بی وقفه بباره تا بالای 100 میل
بارش شدیده؟درود
بسیار ممنون محسن جان
من 1000 بار از گچسر رد شدم ولی هتلشو ندیدم کسی رفته ؟
بارش شدیده؟
دم اسبی هست یا نه؟
به به تبریک حامد جان مبارکه برو بچه های خونگرمه ایلام از جمله خودت:گل::گل::گل::ایرانجمن:اول رعدوبرق شدیدی زد بعد بارون سنگین گرفت، همچنان ادامه داره
اونجام با این ارتفاع تو دله کوه باید در دمای 1+ برف بیاد!!!!!!!!!!!!:ناراحت:محلش و نرسیده به جاده گچسر - دیزین در نظر گرفته و ارتفاعش و 2226 متر
جمعه 1600 به بالا در تهران برفابه داره
شنبه یکشنبه هم 1600 به بالا برف در حده سفیدی :خجالت2:
اینم از زمستونه 91 ما:ناراحت:
به به تبریک حامد جان مبارکه برو بچه های خونگرمه ایلام از جمله خودت:گل::گل::گل::ایرانجمن:
اره منم همین نظر و دارم . النینو تو زمستون واسه تهران خیری نداشته . برف و عرض میکنم
فقط بهمن 83 خوب بود که اون سال هم بجز اون 10 روز اواسط و اواخر بهمن بقیه زمستون برای تهران گرم و به درد نخور بود
The report was made 27 minutes ago, at 11:09 UTC |
Forecast valid from 28 at 12 UTC to 29 at 18 UTC |
Wind 06 m/s from west/southwest |
Visibility 8000 m |
Few clouds at a height of 1219 m Scattered clouds at a height of 3048m |
Temporary from 28 at 12 UTC to 28 at 18 UTC |
Wind 07 m/s from west/southwestwith gusts up to 12 m/s |
Becoming from 29 at 06 UTC to 29 at 08 UTC |
Few clouds at a height of 1067 m ,Cumulonimbus. Scattered clouds at a height of 1219m Broken clouds at a height of 2743 m |
Temporary from 29 at 09 UTC to 29 at 18 UTC |
Wind 08 m/s from west/southwestwith gusts up to 13 m/s |
Visibility 3000 m |
rain |
مگر معجزه ای بشه نقشه ها بهتر بشن و البته باید سرما بیشتر باشه تا منطقه ما با 1300 متر هم برف بیاد وگرنا نهایت برفاب میبینیم:ناراحت:اره منم همین نظر و دارم . النینو تو زمستون واسه تهران خیری نداشته . برف و عرض میکنم
فقط بهمن 83 خوب بود که اون سال هم بجز اون 10 روز اواسط و اواخر بهمن بقیه زمستون برای تهران گرم و به درد نخور بود
اونجام با این ارتفاع تو دله کوه باید در دمای 1+ برف بیاد!!!!!!!!!!!!:ناراحت:
دوست داشتم م اونجا باشم:ناراحت: