آره ممل من خودم بالون ش رو تو قم فرستادم بالا:
ممل اين نمودار skew t هست :
از براي براورد پارامتر هاي مختلف همچون دما رطوبت باد نقطه شبنم و ... در سطوح پايني تا فوقاني استفاده مي شه اون وقت با استفاده از داده هاي اين پارامتر ها شاخص هاي صعود و همرفت و... محاسبه مي شه
ممل من خودم به صورت تخصصي اطلاعات ندارم ولي با اين سونداژي كه من مي بينم گرچه جو سطح زمين اشباع نيست اما جو مياني نزديك به شرايط اشباع قرار داره و وارونگي دمايي مشاهده نمي شه.
از طرفي شاخص هاي شولتر و كا ايندكس شرايط رو براي وقوع تندر مساعد نشون !!!!
سلام محسن جان. ممنون شما لطف داری. من چند روزه مسافرتم و الان فقط به دایال آپ دسترسی دارم که کلافه ام کرده و مدام قطع میشه.
برف فعلاً جالب نیست و دیروز اینجا زدم
کوهرنگ 55 سانت
فریدونشهر 6 سانت و داران خوانسار وسمیرم بدون برف اند.
من متعجب از دیروزم و میخواستم از شما یا مهرداد جان بپرسم، فکر کنم هنوز مکانیسم بارش رو یاد نگرفته ام، دیروز یه توده عظیم ابر و رطوبت رو غرب بود و گفتم غرب رو آب میبره اما امروز دیدم ایلام کرمانشاه کردستان لرستان و چهارمحال به جز مقدار کمی، اصلاً چیزی نباریده و اون همه ابر غیب شد. خیلی برام عجیبه شاید یه چیزی کم بوده
سلام محسن جان. ممنون شما لطف داری. من چند روزه مسافرتم و الان فقط به دایال آپ دسترسی دارم که کلافه ام کرده و مدام قطع میشه.
برف فعلاً جالب نیست و دیروز اینجا زدم
کوهرنگ 55 سانت
فریدونشهر 6 سانت و داران خوانسار وسمیرم بدون برف اند.
من متعجب از دیروزم و میخواستم از شما یا مهرداد جان بپرسم، فکر کنم هنوز مکانیسم بارش رو یاد نگرفته ام، دیروز یه توده عظیم ابر و رطوبت رو غرب بود و گفتم غرب رو آب میبره اما امروز دیدم ایلام کرمانشاه کردستان لرستان و چهارمحال به جز مقدار کمی، اصلاً چیزی نباریده و اون همه ابر غیب شد. خیلی برام عجیبه شاید یه چیزی کم بوده
همین الان داشتم آپ میکردم!خداییش عجب چیزیه!تا حالا ندیده بودم...همه جا ابر!کاش بارشا شروع شه دیگه!این غولو ببینید:تعجب2:
همین الان داشتم آپ میکردم!خداییش عجب چیزیه!تا حالا ندیده بودم...همه جا ابر!کاش بارشا شروع شه دیگه!
عجب.خعلی جالبه
مهرداد جان پیش بینی روزانه؟
سجاد الان خواستم بپرسم چه خبر!آخه دزفولم از 5:30 میباره!امروز بچه ها فکر خون شدن:خنده2::دوست:
ممل بارش پيش رو براي قم از اين هم خعلي باحال تره اگه بدوني قرار چي بشه خعلي خوشحال مي شي. :گل:
عجب عکسی بود. حجمش 19.2 MB . محمد جان از آواتارت عکس اینقدری نداری؟! :خجالت2:
من آبادانم ولی روحم دزفوله!همش اونجارو چک میکنم!هروقت همه باهم زدن بارون (accu و weather.com و فورکاو...) دیگه تقریبا مطمینم داره میباره!سجاد فکر نکنم دیگه قطع شه!کم کم سر و کله اصلی از امشب پیدا میشه...:فرار::خنده2:
سلام علی جان.تبریک اینجاهم یک ساعت شدید امد الان لایت شده دزفولی یا آبادان؟