• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
meteogram.png

meteogram.png

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام به تمام دوستان عزیز.
دقایقی هست که رشت داره بارون میباره، دما هم طبق دماسنج من 10 درجه هست.

کدخدا

کاربر ويژه

آره ممل من خودم بالون ش رو تو قم فرستادم بالا:

ممل اين نمودار skew t هست :

از براي براورد پارامتر هاي مختلف همچون دما رطوبت باد نقطه شبنم و ... در سطوح پايني تا فوقاني استفاده مي شه اون وقت با استفاده از داده هاي اين پارامتر ها شاخص هاي صعود و همرفت و... محاسبه مي شه

ممل من خودم به صورت تخصصي اطلاعات ندارم ولي با اين سونداژي كه من مي بينم گرچه جو سطح زمين اشباع نيست اما جو مياني نزديك به شرايط اشباع قرار داره و وارونگي دمايي مشاهده نمي شه.

از طرفي شاخص هاي شولتر و كا ايندكس شرايط رو براي وقوع تندر مساعد نشون !!!!

y515sooz1o6782r1zegr.png

عجب.خعلی جالبه

مهرداد جان پیش بینی روزانه؟

Dr.ben

کاربر ويژه
آپدیت امروز :تنبیه:

CFSv2.Prec.20130128.201302.gif

CFSv2.T2m.20130128.201302.gif

آمریکای شمالی به دو نیمه تقریبا مساوی تقسیم شده، یک نیمه گرم تر از نرمال و نیمه دیگه سردتر از نرمال :

CFSv2.NaT2m.20130128.201302.gif

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام محسن جان. ممنون شما لطف داری. من چند روزه مسافرتم و الان فقط به دایال آپ دسترسی دارم که کلافه ام کرده و مدام قطع میشه.
برف فعلاً جالب نیست و دیروز اینجا زدم
کوهرنگ 55 سانت
فریدونشهر 6 سانت و داران خوانسار وسمیرم بدون برف اند.
من متعجب از دیروزم و میخواستم از شما یا مهرداد جان بپرسم، فکر کنم هنوز مکانیسم بارش رو یاد نگرفته ام، دیروز یه توده عظیم ابر و رطوبت رو غرب بود و گفتم غرب رو آب میبره اما امروز دیدم ایلام کرمانشاه کردستان لرستان و چهارمحال به جز مقدار کمی، اصلاً چیزی نباریده و اون همه ابر غیب شد. خیلی برام عجیبه شاید یه چیزی کم بوده

ماهيت چرخند هاي سلول بسته همينه امواج متعدد و كوتاه از مشخصه هاي اصلي مداوم نبودن بارش ها كه با ورود موج اصلي بارش داراي تداوم بيشتر و قدرت بيشتر مي شه.

hamed*zagros

کاربر ويژه
سلام محسن جان. ممنون شما لطف داری. من چند روزه مسافرتم و الان فقط به دایال آپ دسترسی دارم که کلافه ام کرده و مدام قطع میشه.
برف فعلاً جالب نیست و دیروز اینجا زدم
کوهرنگ 55 سانت
فریدونشهر 6 سانت و داران خوانسار وسمیرم بدون برف اند.
من متعجب از دیروزم و میخواستم از شما یا مهرداد جان بپرسم، فکر کنم هنوز مکانیسم بارش رو یاد نگرفته ام، دیروز یه توده عظیم ابر و رطوبت رو غرب بود و گفتم غرب رو آب میبره اما امروز دیدم ایلام کرمانشاه کردستان لرستان و چهارمحال به جز مقدار کمی، اصلاً چیزی نباریده و اون همه ابر غیب شد. خیلی برام عجیبه شاید یه چیزی کم بوده

محمد جان اوج بارش غرب امشب و فرداست. بارش بسیار سنگینه

aznavar

کاربر ويژه
درود دوستان:گل: خدارو شکر یک ساعتیه که داره خوب میباره.اکثر خیابونا رو آب گرفته بود

b0mwxix49dzw1p2tbfum.jpg

wbh59gunewp7uw86j693.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
سجاد الان خواستم بپرسم چه خبر!آخه دزفولم از 5:30 میباره!امروز بچه ها فکر خون شدن:خنده2::دوست:

کدخدا

کاربر ويژه

ممل بارش پيش رو براي قم از اين هم خعلي باحال تره اگه بدوني قرار چي بشه خعلي خوشحال مي شي. :گل:

ای جان چند وقتی بود خبر به این خوبی ندیده بودم.:شاد2:
سپاس مهرداد جان:گل:

عجب عکسی بود. حجمش 19.2 MB . محمد جان از آواتارت عکس اینقدری نداری؟! :خجالت2:

19.2 mb.:تعجب2:

اصلا حواسم نبود حجمشو ببینم :تعجب2:

والا از اواتارم عکس اینجوری ی کمی ناجور میشه.... :خنده2:

ali.doosti

کاربر ويژه
:خنده2:
سلام علی جان.تبریک اینجاهم یک ساعت شدید امد الان لایت شده دزفولی یا آبادان؟
من آبادانم ولی روحم دزفوله!همش اونجارو چک میکنم!هروقت همه باهم زدن بارون (accu و weather.com و فورکاو...) دیگه تقریبا مطمینم داره میباره!سجاد فکر نکنم دیگه قطع شه!کم کم سر و کله اصلی از امشب پیدا میشه...:فرار:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا