• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aznavar

کاربر ويژه
من آبادانم ولی روحم دزفوله!همش اونجارو چک میکنم!هروقت همه باهم زدن بارون (accu و weather.com و فورکاو...) دیگه تقریبا مطمینم داره میباره!سجاد فکر نکنم دیگه قطع شه!کم کم سر و کله اصلی از امشب پیدا میشه...:فرار:

آره همینطوره.امروز اون نقشه دیشبی رو که چک کردم. بارشاشیف کرده بود رو دزفول. مث اینکه قرار سهمیه دی و بهمن رو یجا باهامون حساب کنن:دی

Dr.ben

کاربر ويژه
ای جان چند وقتی بود خبر به این خوبی ندیده بودم.:شاد2:
سپاس مهرداد جان:گل:

19.2 mb.:تعجب2:

اصلا حواسم نبود حجمشو ببینم :تعجب2:

والا از اواتارم عکس اینجوری ی کمی ناجور میشه.... :خنده2:

آخه خیلی بچه خوب و با شخصیتیه! :احترام::خجالت:
بگذریم! رشت نم نم بارون میباره. :سوت:

danial-sdt

New member
سلام به همه اعضا و استادان
من عضو تازه این سایت هستم و قصد داشتم از اطلاعات شما عزیزان استفاده کنم
یک سوال از شما اهل فن داشتم
من قصد دارم فردا ( سه شنبه ) ظهر با موتور از مسیر هراز برم به سمت شمال کشور و جمعه همین مسیر رو برگردم
میخواستم از شما عزیزان سوال کنم که به نظر شما این بارشهایی که پیش رو داریم تا فردا ظهر تمام میشه ؟
برای جمعه که این مسیر رو قصد دارم برگردم چطور ؟ بارشی در راه نیست ؟
ممنون از همگی شما :گل:

کدخدا

کاربر ويژه
نجات نوجوان استرالیایی از میان امواج خروشان سیل + فیلم
بارش شدید باران در مناطق جنوبی استرالیا موجب سیل در حومه چند شهر مهم از جمله بریسبین و کانبرا شده است
به گروه چند رسانه ای باشگاه خبرنگاران، تیم امدادی ویژه ایالت کوینزلند بیش از 20 تن را در طول دو روز گذشته از مرگ نجات داده که از آن جمله نوجوان 14 ساله ای در شهر راکهامتون بود.بارش باران در این شهر از سال 1939 تاکنون بی سابقه بوده و میزان بارش در یک روز به 271 میلیمتر رسیده است:تعجب2:.در سیل دو سال قبل در ایالت کوینزلند 30 تن کشته و 29 هزار خانه و مغازه ویران شده بود.

[video]http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1391/11/9/764082_997.flv[/video]

http://www.shahrekhabar.com/analysis/135935868096164

mohamad$

کاربر ويژه
من قصد دارم فردا ( سه شنبه ) ظهر با موتور از مسیر هراز برم به سمت شمال کشور و جمعه همین مسیر رو برگردم
میخواستم از شما عزیزان سوال کنم که به نظر شما این بارشهایی که پیش رو داریم تا فردا ظهر تمام میشه ؟

سلام . امیدوارم زیاد بیاید اینجا مثل بقیه . نه تا فردا شب بارش هست و شدید هم هست . جمعه هراز برف میاد و شمال شهر تهران هم شاید بیاد . یکشنبه بارش برف رو داریم در شمال تهران و شاید مناطق مرکزی شهر

حالا شما از کدوم منطقه شهر هستید ؟ :خجالت2:

mohamad$

کاربر ويژه
آبتین اخه اصن به نظرت میشه بیابونای جاده قم اون همه بیاد بعد کوهای البرز کم بیاد ؟ نه اون کاملا چرت زده . ecm درست زده

abtinT

کاربر ويژه
آبتین اخه اصن به نظرت میشه بیابونای جاده قم اون همه بیاد بعد کوهای البرز کم بیاد ؟ نه اون کاملا چرت زده . ecm درست زده

اخه چرا این همه اختلاف درست عکس هم هرجا ecm بازش شدید زده gfs کم زده . هرجا ecm بارش کم زده gfs زیاد.:تعجب2:

پسرخاله

کاربر ويژه
کلا نرید بهتره چون هم فردا بارشه هم جمعه کلا در مسیر برف و بارانه باران غالبتره فردا ولی خب ارتفاعاته هراز 100% برفه احتماله اختلال در تردد و حتی بسته شدنه راه هم هست

پسرخاله

کاربر ويژه
امسال در حقه همدانم خیلی ظلم شده و ادامه داره!:ناراحت:
meteogram.php

danial-sdt

New member
این جوری که مشخصه با یک جاده یخ زده روبرو میشم چه در مسیر رفت و چه در مسیر برگشت :52:
لاستیکهای موتورهای ما هم جوری هست که در صورت خیس بودن 80 درصد از اصطکاک خودشو از دست میده چه برسه یخ زده باشه

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
نجات نوجوان استرالیایی از میان امواج خروشان سیل + فیلم
بارش شدید باران در مناطق جنوبی استرالیا موجب سیل در حومه چند شهر مهم از جمله بریسبین و کانبرا شده است
به گروه چند رسانه ای باشگاه خبرنگاران، تیم امدادی ویژه ایالت کوینزلند بیش از 20 تن را در طول دو روز گذشته از مرگ نجات داده که از آن جمله نوجوان 14 ساله ای در شهر راکهامتون بود.بارش باران در این شهر از سال 1939 تاکنون بی سابقه بوده و میزان بارش در یک روز به 271 میلیمتر رسیده است:تعجب2:.در سیل دو سال قبل در ایالت کوینزلند 30 تن کشته و 29 هزار خانه و مغازه ویران شده بود.

[video]http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1391/11/9/764082_997.flv[/video]

http://www.shahrekhabar.com/analysis/135935868096164

هه هه

بره بوق بزنه همين بندر انزلي خودمون ركود 350 ميل در يك روز رو داشته رامسر هم 340 ميل استراليا بايد :فرار: كنه تا به اين دو شهر برسه :احترام:

mohamad$

کاربر ويژه
این جوری که مشخصه با یک جاده یخ زده روبرو میشم چه در مسیر رفت و چه در مسیر برگشت :52:
لاستیکهای موتورهای ما هم جوری هست که در صورت خیس بودن 80 درصد از اصطکاک خودشو از دست میده چه برسه یخ زده باشه

دانیال عزیز در زمان های وقوع بارندگی در تهران و اطراف تهران و جاهای دیگه عکس بگیرید بزارید فروم ما هم در جریان وضعیت نقاط مختلف قرار بگیریم .:گل:

danial-sdt

New member
دانیال عزیز در زمان های وقوع بارندگی در تهران و اطراف تهران و جاهای دیگه عکس بگیرید بزارید فروم ما هم در جریان وضعیت نقاط مختلف قرار بگیریم .:گل:

با صحبتها و راهنمایی هایی که کردین تصمیم گرفتم فردا با ماشین این مسیر رو برم ( یک کاری دارم که باید برم )
و از مسیر چالوس تردد میکنم
بابت تشکر از شما دوستان حتمی از این مسیر براتون عکس میگیرم
راستش من که سر در نمیارم ولی فکر کنم تو عکسها نکات مهمی باشه که به کار شما بیاد
اگر از چیز خاصی باید عکس بگیرم بفرمایید تا براتون تهیه کنم

پسرخاله

کاربر ويژه
با صحبتها و راهنمایی هایی که کردین تصمیم گرفتم فردا با ماشین این مسیر رو برم ( یک کاری دارم که باید برم )
جاده چالوسم وضعیتش همینه شایدم بدتر!
از ابرو بارونو و اگه برفی هم در کار بود عکس بگیری ممنونت میشیم:گل::گل:

mohamad$

کاربر ويژه
نه ممنون چیز خاصی که مد نظرمون نیست جز همون طبیعت و مناظر و برف و بارون و ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا