Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
درود به استاد بزرگوار و قهرمان ، امیرمحسن عزیز...:گل:
درود و سلام خدمت امیر مسعود عزیز و بزرگوار:گل:
درود به استاد بزرگوار و قهرمان ، امیرمحسن عزیز...:گل:
عجب!
الان پنجره اطاقم رو باز کردم دیدم مه همه جا رو گرفته و دما کاهش ناگهانی پیدا کرده و دهانم بعد از مدت ها کلی بخار در اومد و هوا بوی دریا و رطوبت گرفته...
عجیبه واسم!
چه بوی لذت بخشیه!روح آدم تازه میشه!
درود بر تو ارديبهشتي
مسلما بوي درياي كاسپين نيست بوي حاره مياد.
قشنگه
سلام به عزیز دلم ، مرد با احساس...
درود بر تو ارديبهشتي
مسلما بوي درياي كاسپين نيست بوي حاره مياد.
من اردبیل رو با همین بو شناختم ، وقتی تابستون برای اولین بار اومدم اینجا همین بو میومد!چه بوی لذت بخشیه!روح آدم تازه میشه!
چه خبر از قزوین و زنجان و شمال تهران؟
چه بوی لذت بخشیه!روح آدم تازه میشه!
ارامش عجیبی هست.شاید ارامش قبله طوفانه
خب به من چه بیدارش کنید!فعلا مجبورید هدیه های مارو بگیرید:خنده2:
كاسپين اخه :sanjaghi:
سلام محمد رضا جان
سلام محمد رضای عزیز
من هم عید رو خدمت شما تبریک عرض میکنم:گل::گل:
این بینالود خیلی جای قشنگ و بسیار دوست داشتنی است:گل:
سلام آرش جان
کلا نقشه های جی اف اس در غالب آپدیتهایی که برای این سامانه در نظر گرفته بارش خیلی خوبی رو برای ما در نظر گرفته که امیدواریم محقق بشه.:گل:
Tuesday29 January | Wednesday30 January | Thursday31 January | Friday01 February | Saturday02 February | Sunday03 February | Monday04 February | Tuesday05 February | Wednesday06 February | Thursday07 February |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14° | 16° | 14° | 12° | 11° | 8° | 9° | 10° | 11° | 12° |
56 mm precipitation per 24 hours | 1.3 mm precipitation per 24 hours | 21 mm precipitation per 24 hours | 18 mm precipitation per 24 hours | 6 mm precipitation per 24 hours | 0.3 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
خب به من چه بیدارش کنید!فعلا مجبورید هدیه های مارو بگیرید:خنده2:
مهرداد دماشم خیلی کم تر از نرماله!دلیلش چیه؟کلا تو هر آپدیتی رنگ آبیش خیلی به چشم میاد!
آخه مامان پر فشار خوابيده اونكه مي تونه بيدارش كنه متاسفانه امسال شاخص درياي شمال - شمال خزر منفي بوده. :ناراحت: