• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

s@d3q

کاربر ويژه
خب اینجا بارون به شکل فوق لایت ادامه داره و با اغماض میشه قبول کرد زمینا خیس شدن!

Amir Masoud

کاربر ويژه
آقا بی نهاییت تبریک! تو این اوضاع دمایی خبر برف از هر جای میهن بسیار خوشحال کننده ست..لذت ببرید:شاد2:

قربانت برم عزیز جان ... سرزمین اردبیل خیلی وقته گرم و خشک شده بود و ترس من از در اومدن شکوفه ها بود!

حس خوب و خوشحالی شما ، لذت من رو از بارش برف دو چندان میکنه...

s@d3q

کاربر ويژه
قربانت برم عزیز جان ... سرزمین اردبیل خیلی وقته گرم و خشک شده بود و ترس من از در اومدن شکوفه ها بود!

حس خوب و خوشحالی شما ، لذت من رو از بارش برف دو چندان میکنه...
اینکه اردبیل رو بارون نموند خیلی خوبه ! آدم یادش میاد هنوز زمستونه! خیلی خوشحالم واقعاً ! امیدوارم لذت ببرید و برف بالای 10 سانت داشته باشید حداقل..که پیش بینی ها هم این رو تایید می کنند

s@d3q

کاربر ويژه
کاش دوستان پست بذارن که اینجا از این حالت غربت در بیاد!:ناراحت:
قبول دارم باید همچین موقعی گزارش سانت برف بدیم بهم..ولی همین بارونها هم تو این وضعیت غنیمته! بیاید بالا لطفاً

ali.doosti

کاربر ويژه
اینجا که همچنان خبری نیست...دزفول هم چنان گزارش باران!
خدا بگم هواشناسیو چی کار کنه!اینجا به درد میخورد بدونیم کجا چه خبره!

Amir Masoud

کاربر ويژه
اینکه اردبیل رو بارون نموند خیلی خوبه ! آدم یادش میاد هنوز زمستونه! خیلی خوشحالم واقعاً ! امیدوارم لذت ببرید و برف بالای 10 سانت داشته باشید حداقل..که پیش بینی ها هم این رو تایید می کنند
ممنونم واقعا از این اظهار لطفتون ، امیدوارم بزودی شرایط کل میهن عوض بشه ، دلم رضاست که اواخر بهمن موج سرمای قوی در سراسر کشور خواهیم داشت...

به راستی هیچ چی مثل بارون برف دلچسب نیست...

s@d3q

کاربر ويژه
خب بالاخره بارون از فوق لایت به لایت تبدیل شد و زمینا کاملاً خیس شد:فرار:
و الان دیگه اگه سرشو آدم ببره بیرون از پنجره بارون میخوره تو صورتش ! >> sounds great

s@d3q

کاربر ويژه
ممنونم واقعا از این اظهار لطفتون ، امیدوارم بزودی شرایط کل میهن عوض بشه ، دلم رضاست که اواخر بهمن موج سرمای قوی در سراسر کشور خواهیم داشت...

به راستی هیچ چی مثل بارون برف دلچسب نیست...
به راستی...:توافق:
:احترام:

ali.doosti

کاربر ويژه
پس دقیق طبق نقشه پیش میره...خوبه!میتونید رو میزان بارش ها اینبار حساب کرد!اگه اینجور باشه ابادانم فردا صبح بارشش شروع میشه!

rahsazan

کاربر ويژه
شب بخیر و عیدتون مبارک:گل::بای:

accuweather
0c9abbb3d.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا