Amir Masoud
کاربر ويژه
وقتی گرم باد از اردبیل بره بیرون کسی حریفش نیست...
برف سنگین اردبیل رو فرا گرفته...
وقتی گرم باد از اردبیل بره بیرون کسی حریفش نیست...
آقا بی نهاییت تبریک! تو این اوضاع دمایی خبر برف از هر جای میهن بسیار خوشحال کننده ست..لذت ببرید:شاد2:
اینکه اردبیل رو بارون نموند خیلی خوبه ! آدم یادش میاد هنوز زمستونه! خیلی خوشحالم واقعاً ! امیدوارم لذت ببرید و برف بالای 10 سانت داشته باشید حداقل..که پیش بینی ها هم این رو تایید می کنندقربانت برم عزیز جان ... سرزمین اردبیل خیلی وقته گرم و خشک شده بود و ترس من از در اومدن شکوفه ها بود!
حس خوب و خوشحالی شما ، لذت من رو از بارش برف دو چندان میکنه...
ممنونم واقعا از این اظهار لطفتون ، امیدوارم بزودی شرایط کل میهن عوض بشه ، دلم رضاست که اواخر بهمن موج سرمای قوی در سراسر کشور خواهیم داشت...اینکه اردبیل رو بارون نموند خیلی خوبه ! آدم یادش میاد هنوز زمستونه! خیلی خوشحالم واقعاً ! امیدوارم لذت ببرید و برف بالای 10 سانت داشته باشید حداقل..که پیش بینی ها هم این رو تایید می کنند
به راستی...:توافق:ممنونم واقعا از این اظهار لطفتون ، امیدوارم بزودی شرایط کل میهن عوض بشه ، دلم رضاست که اواخر بهمن موج سرمای قوی در سراسر کشور خواهیم داشت...
به راستی هیچ چی مثل بارون برف دلچسب نیست...
بله..درسته دوست من:خجالت2:تهران چی شد رسید بارش؟light rain shower گزارش شده درسته؟
شب بخیر و عیدتون مبارک:گل::بای:
accuweather
آره..فقط کاش دماها مثل نقشه پیش نره...:خجالت2:پس دقیق طبق نقشه پیش میره...خوبه!میتونید رو میزان بارش ها اینبار حساب کرد!اگه اینجور باشه ابادانم فردا صبح بارشش شروع میشه!
کاش همیشه آسمون اینطوری بودشب بخیر و عیدتون مبارک:گل::بای:
accuweather
میلاد پیامبر (ص) و امام صادق(ع)شب بخیر...عید؟
میلاد پیامبر (ٌٌص) و امام صادق(ع)