• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

5fsai0k5gnj1opkwmh.jpg

کدخدا

کاربر ويژه
درود

اینجا دیشب کمی بارش داشتیم الانم هیچ خبری نیست.خداکنه هر چه زودتر این سال نکبت تموم بشه راحت شیم.

آخرین ویرایش:

Amir Masoud

کاربر ويژه
فعلا این دو تا عکس رو گرفتم از پنجره های خونم.
صبحونه رو خوردم میزنم بیرون واسه عکس های بهتر...

کدخدا

کاربر ويژه
این همه دلمون صابون زدیم برای یه بارش خوب اونم اینجوری شد.ینی 18 تریلی خاک بر سر زمسان 91 :ناراحت:

برفی

کاربر ويژه
چه قدر صبر کردیم که امروز از راه برسه اخرش هم هیچی دریغ از یه قطره بارون .پرونده این موج وزمستون 91 کلا بسته شد.

کدخدا

کاربر ويژه
دلم به حال خودمون میسوزه.اخه چرا باید رو چیزی که انقدر حساسیم انقدر ضدحال بخوریم.اخه چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟:ناراحت:

پسرخاله

کاربر ويژه
دلم به حال خودمون میسوزه.اخه چرا باید رو چیزی که انقدر حساسیم انقدر ضدحال بخوریم.اخه چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟:ناراحت:
سلام ممل داشتم صبحونه میخوردم یه دفعه یادت افتادم گفتم چرا نمیای دیگه فروم که دیدم الان اومدی:زبون:

کدخدا

کاربر ويژه
همیشه گفتن زمستان میره و روسیاهیش به زغال میمونه.زمستون امسالم تموم میشه و خاطره های این زمستان نجس همیشه تو ذهنتون میمونه.:ناراحت:

abtinT

کاربر ويژه
طبق مدل gfs الان تهران نباید بارش داشته باشه . وای ecm می گه الان تهران باید بارش سبک داشته باشه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا