• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
مثل اینکه اردبیل بالاخره به غیرتش برخورده و داره برف خوبی تو دمای منفی میباره
2a6p3nz9vpfy0l6kjbu7.jpg

سیبری

کاربر ويژه
کلا آذربایجانها و اردبیل مثل اینکه بارششون خوبه الان و به نظر می رسه شرایط دمایی هم در خیلی جاها ( ورزقان ، اردبیل ، مرند ، هریس ، چالدران ، ماکو، هشترود و...)برای نشست برف مناسبه
علی آقای هواشناس کجایی ، امیر مسعود کجایی؟!

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان. متاسفانه طبق معمول این آبدیتهای اخیر GFS، بعد یه آبدیت عالی بارشامون رو یکمی تضعیف کرده ولی خا رو شکر هنوز برای مشهد بین 20 تا 24 میلیمتر در 192 ساعت آینده در نظر گرفته:

i6qm78d5cn7bg8189v4.png

الانم هوا اینجا ابری هست و فرودگاه دمای فعلی رو 7 اعلام کرده. خدا کنه ان شا الله بارشای خوبی رو از این سامانه ها داشته باشیم:گل::خجالت2:

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام به همه دوستان !

بارش شدید و دونه درشت برف در اردبیل همه رو غافل گیر کرده و راه های کوچه ها رو بسته ! ارتفاع برف به 7 سانت میرسه الان و با شدت باور نکردنی میباره!
این جدی ترین برف اردبیل در امساله!

پسرخاله

کاربر ويژه
سلام هومن جان. بارش تهران تا حالا چه طور بوده؟؟ حدودا تا حالا به نظرت چقدر اومده؟؟
والا حقیقتش من خواب بودم بارون گرفته بوده ولی 5 صبح از صدای شدتش بلند شدم مثه دوشه آب میومد الان که نگاه کردم دیدم دیوارهای ساختمونا تا نصفه خیسن معلومه خوب اومده الان قطع شده یحتمل 8 یا 9 میل اومده

پسرخاله

کاربر ويژه
سلام به همه دوستان !

بارش شدید و دونه درشت برف در اردبیل همه رو غافل گیر کرده و راه های کوچه ها رو بسته ! ارتفاع برف به 7 سانت میرسه الان و با شدت باور نکردنی میباره!
این جدی ترین برف اردبیل در امساله!
درووووووووووود
فقط عکس بگیر برامون

آرش-مشهد

کاربر ويژه
والا حقیقتش من خواب بودم بارون گرفته بوده ولی 5 صبح از صدای شدتش بلند شدم مثه دوشه آب میومد الان که نگاه کردم دیدم دیوارهای ساختمونا تا نصفه خیسن معلومه خوب اومده الان قطع شده یحتمل 8 یا 9 میل اومده

خدا رو شکر تبریک فراوان.:گل:

دعا کنین مشهدم بیاد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا