• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
از لحاظ 540

n8xx1j97rxc28sepc8t.jpg

AFSORDE

کاربر ويژه

هوا آلوده و
...... باد ......... باد .......... باد ...........​

به مدت يكي دو دقيقه چند قطره باران دونه درشت اومد ولي زمين رو هم نتونست بطور كامل خيس كنه و الانم دوباره زمينا خشك شده ولي هوا خيلي آلوده بود همين نمي كه اومد هم بدك نبود

آفتاب هم گهگاه از بين ابرا سرك مي كشه،،، به نظر مي رسه ضخامت ابرا هم كمتر شده و آفتاب ازشون عبور مي كنه

امیرکوروش

کاربر ويژه
درودعلیکم و علیکم درود

امروز هوا بسیار دو نفره و بهاری ست ولی از فردا هوای زمستانی جای هوای ملایم بهاری را خواهد گرفت و دمای هوا به شرایط نرمال این موقع از سال باز خواهد گشت.

دوستان من از بابت پیش بینی غلطم شرمنده ام

دیگه هیچ وقت وضعیت هوای زمستان را پیش بینی نمیکنم چون زمستان ها واقعا غیر قابل پیش بینی شدند

زمستون امسال نه تنها شمالی نبود بلکه جنوبی بود

به هرحال من عذر میخوام بخدا آرزوم باریدن برف منم دلم گرفته

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز
این روز رو خدمتتون تبریک میگم و همینطور به دوستانی که در شهرشون بارش برف و بارون داشتن:گل:
جا داره به میهمانهای عزیز هم که بارش داشتن تبریک عرض کنم:احترام:

rahsazan

کاربر ويژه
ساعتی پیش انتهای زشک بارش بسیار بسیار خفیف باران داشت و در بخشهایی از مسیر ابرده به زشک هنوز در کنار جاده و دامنه پایین کوه برف خوبی وجود داشت

ali.doosti

کاربر ويژه
علی این برا چه تاریخیه؟نگو برا سیستم بعدی ک من قلبم ضعیفه:adambarfy:
سجاد از جمعه بارش بعدی شروع میشه این اوجش بود که گذاشتم!از پنج شنبه هم 540 شروع می کنه از شمال غرب میاد پایین!با توجه به اینکه الان رو مرز برفید بعدی احتمالش خیلی بیشتره که برفو بالاخره ببینی!حالا باید بیشتر بگذره ببینیم چی میشه.

ali.doosti

کاربر ويژه
ای بخشکی شانس!
آبادان بارش که قطع شد هیچ طوفان نوح شروع شد!باد با سرعت n کیلومتر یهو اومد همه جا رو گردوخاکگرفت آسمون قرمز شد!خدا کنه محلی باشه وگرنه بازم با گردوخاک بیچاره میشیم!این باد از کجا اومد آخه:سکوت:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استان تاریخ : 10/11/1391

مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی بررسی نقشه های پیش یابی و تصاویر ماهواره هواشناسی نشاندهنده نفوذ و گسترش سامانه ناپایدار جوی همراه با جریانات جنوبی ، به استان خراسان رضوی می باشد که انتظار داریم طی 72 ساعت آینده شاهد بارندگی ( در برخی نقاط رگبار با احتمال رعد و برق ) ونیزگاهی وزش باد نسبتاً شدید در سطح استان باشیم . پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی
سه شنبه 10/11/1391
چهارشنبه 11/11/1391
پنج شنبه 12/11/1391
نواحی شمالی
قسمتی تا نیمه ابری بتدریج افزایش ابرهمراه با بارندگی (دربرخی نواحی رگبار با احتمال رعد و برق و در مناطق مرتفع بارش بصورت باران و برف ) گاهی وزش باد نسبتاً شدید ابری و مه آلود همراه با بارش باران و برف ، گاهی با وزش باد نسبتاً شدید در اوایل وقت نیمه ابری تا ابری همراه با مه و بارش پراکنده بتدریج کاهش ابر گاهی وزش باد
نواحی مرکزی

قسمتی تا نیمه ابری بتدریج افزایش ابرهمراه با بارندگی (دربرخی نواحی رگبار با احتمال رعد و برق و در مناطق مرتفع بارش بصورت باران و برف ) گاهی وزش باد نسبتاً شدید ابری و مه آلود همراه با بارش باران
( در مناطق مرتفع بارش باران و برف ) گاهی با وزش باد نسبتاً شدید
در اوایل نیمه ابری تا ابری همراه با مه و بارش پراکنده بتدریج کاهش ابر گاهی وزش باد
نواحی جنوبی
قسمتی تا نیمه ابری بتدریج افزایش ابرهمراه با بارندگی دربرخی نواحی رگبار توأم با رعد و برق
گاهی وزش باد نسبتاً شدید
ابری در برخی نواحی مه آلود همراه با بارش باران ( در مناطق مرتفع بارش باران و برف) ، گاهی با وزش باد نسبتاً شدید در اوایل وقت نیمه ابری تا ابری در برخی نواحی همراه با مه و بارش پراکنده بتدریج کاهش ابر، گاهی وزش باد
شهرستان
مشهد
قسمتی تا نیمه ابری همراه با غبار محلی بتدریج افزایش ابرهمراه با بارندگی ( با احتمال رعد و برق ضعیف و در مناطق مرتفع بارش باران و برف) گاهی وزش باد نسبتاً شدید ابری ومه آلود همراه با بارش باران ( در مناطق مرتفع بارش باران و برف ) گاهی با وزش باد نسبتاً شدید در اوایل وقت نیمه ابری تا ابری همراه با مه صبحگاهی و بارش پراکنده بتدریج کاهش ابر گاهی وزش باد
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
5
14
6
11
3
15
گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته: در24ساعت گذشته قوچان و کوهسرخ با حداقل دمای2+ درجه سانتیگراد سرد ترین و درگز با حداکثر دمای 24 + درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای مشهد 5 + و 20+ درجه سانتیگراد بوده است و از ایستگاههای هواشناسی استان بارندگی گزارش نشده است .

پیش بین مسئول : زهرا آهنگرزاده رئیس اداره پیش بینی : یحیی قاینی پور

آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه
خدا روشکر چه یه دفعه همه خبرای خوب دادن

شمال تهران 25 میل باید بیاد تا فردا . باید ببینیم میاد یا گند میزنه . ولی اصلن هیچ هیجانی در من برای این بارشا به وجود نیومده . اگه الان ابان بود و این بارونا میومد مطمئن باش تهرانی ها خیلی حال میکردن .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا