• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
چاکرتمٰ؛گرگانٰ نزدیک ناهارخوران!!!!!خونه ی داییمٰهوا هم مه آلوده

حالم گرفته شد!
گرگان که بارشش شروع نشده ، آخرین اطلاعیه هواشناسی خراسان هم که فقط به جریانات جنوبی اشاره کرده ، اون دوستمون هم که از آغاز بارش تو نیشابور گفت اینا همه یعنی تا الان اون پیش بینی که برای امشب نفوذ سیستم شمالی رو شرق دریا و شمال شرق نشون میداد ( سازمان هم واسش اخطازیه داده بود)محقق نشده و کاملا غلبه جریانات جنوبی مشخصه ، اینا هیچ کدوم به نفع قوچان نیست! امیدوارم تا چند ساعت دیگه خبر شروع بارش رو از گرگان بدی اگر نه امید من هم نا امید میشه!:ناراحت:

سیبری

کاربر ويژه
بله خدا رو شکر. شهر ما از نقاط پر برف آذربایجان شرقی هست و پارسال شاید یکی از اولین برف های ایران رو ما داشتیم! (فکر کنم 6 آبان پارسال بود). امسال و طی روزهای گذشته هوا خیلی بد گرم شده بود. برف روی زمین نشسته ی موجود شاید حدود 6 سانت باشه و وقتی در دست گرفته میشه به صورت کمی بهم چسبیده و آب شده هست. البته چندین ساعت بدون قطع شدن از دیشب تا ظهر امروز بارید منتها فکر میکنم به جهت بارانی که قبلش بارید و گرمی زمین که روزهای قبل داشتیم برف باریده شده زیاد روی زمین ارتفاع نگرفته و آب شده. شاید در کل حدود 20 سانتی رو باریده باشه منتها 6 سانتش به صورت فشرده الان موجود هست! :خنده2:
این عکس هم خدمت شما:

بینهایت سپاس و درود بر مرند زیبا:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
حالم گرفته شد!
گرگان که بارشش شروع نشده ، آخرین اطلاعیه هواشناسی خراسان هم که فقط به جریانات جنوبی اشاره کرده ، اون دوستمون هم که از آغاز بارش تو نیشابور گفت اینا همه یعنی تا الان اون پیش بینی که برای امشب نفوذ سیستم شمالی رو شرق دریا و شمال شرق نشون میداد ( سازمان هم واسش اخطازیه داده بود)محقق نشده و کاملا غلبه جریانات جنوبی مشخصه ، اینا هیچ کدوم به نفع قوچان نیست! امیدوارم تا چند ساعت دیگه خبر شروع بارش رو از گرگان بدی اگر نه امید من هم نا امید میشه!:ناراحت:

آخی!!!!!ببخشید محسن جانٰ اگه میدونستم اینقدر ناراحت میشی؛بجای اینکه بگم مه آلوده میگفتم بارون بسیارشدید!!!شرمندم:خجالت2:

مطمئن باش بزودی خبر بارش شدید بارون رو بهت میدمٰچون هوا خیلی خرابه!!!!

ماهان.

کاربر ويژه
اگه پیش بینی gfs درست در بیاد و هفته بعدم باد گرم داشته باشیم، دیگه واقعا عالی میشه! بالاخره رکوردا باید شکسته بشن دیگه. امسالم رکورد بادگرم!
چه زمستونی شد واقعا! لااقل یکم گرمتر شه، بریم دریا. والا

یه چیزی شده شبیه به 82. اگه همین وضعیت ادامه داشته باشه از 88 هم بدتر می‌شه امسال در رشت.

پسرخاله

کاربر ويژه
اینجا که فقط داره باد میاد ابره خیلی سیاهی هم در شعاعه دیدم نیست!
داره کم کم وحشتناک میشه این اوضاع:نه::رو مخ:

آخرین ویرایش:

سیبری

کاربر ويژه
آخی!!!!!ببخشید محسن جانٰ اگه میدونستم اینقدر ناراحت میشی؛بجای اینکه بگم مه آلوده میگفتم بارون بسیارشدید!!!شرمندم:خجالت2:

مطمئن باش بزودی خبر بارش شدید بارون رو بهت میدمٰچون هوا خیلی خرابه!!!!

قربون دل باصفات داداشی :گل:
همینکه بارون ریزه شروع شده امید هم تو دل من زنده شد

ali.doosti

کاربر ويژه
یا خداااااااااااا!دزفولو آب برده!اهواز ترکیده!اینا چی بود اومد!تازه اوج بارش الان تا شب!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
:ناراحت:
دید افقی 1 متر!من نمیفهمم از کجا اومدن!ا ز اینجا تا خود دریای سرخ بارش داشتیم که!:نه:

مدل هاي گرد و خاك روزها قبل نشون مي داد كه جنوب غرب توده گرد و خاك خواهد داشت معذرت مي خوام اگه اطلاع رساني نكردم !

vahid

کاربر ويژه
یا خداااااااااااا!دزفولو آب برده!اهواز ترکیده!اینا چی بود اومد!تازه اوج بارش الان تا شب!

این آمار از چه سایتیه؟

سیبری

کاربر ويژه
خوی 40 میل بارش داشته !
برف گزارش شده
اهر 12 سانت
ماکو 6
خوی 5
اردبیل 2
مطمئنا روستاهای کوهستانی شمال آذربایجان زیر برف دفن شدن!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا