• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aznavar

کاربر ويژه
بفرما علی

gbyakjinh1s1aluxe0u.jpg

ddqfq84npth5of23m53v.jpg

whaq5pbc9tc5lct5dlq.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
مرسی سجاد عزیز لطف کردید...
شما که مثل همیشه مرز برفید ;)
ولی من همچنان امید دارم که برف خالصو میبینید!

Dr.ben

کاربر ويژه
ببخشید! فکر کنم از دیدن هر روز این نقشه های پیش بینی خسته شده باشید. خدا رو شکر آخرین رنگ برای نمایش مناطق با دماهای خیلی فراتر از نرمال قهوه ای سوخته ست!

CFSv2.Prec.20130129.201302.gif

CFSv2.T2m.20130129.201302.gif

aznavar

کاربر ويژه
مرسی سجاد عزیز لطف کردید...
شما که مثل همیشه مرز برفید ;)
ولی من همچنان امید دارم که برف خالصو میبینید!

خواهش میکنم علی جان:گل:
ایشالا. خدا از دهنت بشنوه. با وضعیت امسال این سیستم میتونه آخرین امید باشه.
بارش هم قطع شده

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
ببخشید! فکر کنم از دیدن هر روز این نقشه های پیش بینی خسته شده باشید. خدا رو شکر آخرین رنگ برای نمایش مناطق با دماهای خیلی فراتر از نرمال قهوه ای سوخته ست!

من كه هيچ وقت از مطالب و پست هاي تو خسته نمي شم و لذت مي برم. :گل:

Amir Masoud

کاربر ويژه
این سیستم ، کلا سیستم عجیبیه! مدام شل کن سفت کنه! اوضاع دماها هم در سطح کشور خصوصا نیمه شمالی با عقل جور در نمیاد

Amir Masoud

کاربر ويژه

سلام بهزاد عزیز
خوبی عالی جناب؟

یعنی چی ، منظورت چیه؟ نکنه منظورت اینکه دمای مناطق ما خیلی فراتر از نرمال خواهد رفت؟

s@d3q

کاربر ويژه

آفرين

اما هستش بايد الان در شمال باشه يا حوالي شمال غرب!!! منتها هسته چرخندي قدرتمندي نداره كه بشه به وضوح ديد.

مرسی از توضیحت مهرداد جان...این سلول بسته بودنش ممکنه به ضرر مناطقی که در هسته ی سلول قرار نمیگیرند تموم بشه درسته؟ اوضاع تهران از این نظر چطور خواهد بود؟ ببخشید اگه سوالام زیاد یا بدوی هستن!

Dr.ben

کاربر ويژه
یه سوال دارم. این آخرین پیش بینی هست که یک ماه قبل همین سایت برای ماه میلادی که الان در انتهاش هستیم کرده بود. به نظر شما چند درصد این پیش بینی درست بوده؟ حالا که در پایان ماه Jan هستیم می تونیم ارزیابی درستی از این پیش بینی داشته باشیم.

CFSv2.Prec.20121229.201301.gif

CFSv2.T2m.20121229.201301.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا