• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

IRAJ1

کاربر ويژه
درود بر ایرج
آقا خوش به حال شما که هر برفی میاد از همون اول می شینه و حروم نمیشه
ارتفاع بلداجی چقدره ؟؟؟
درود نوید عزیز
تصاویر ماهواره که نگاه میکنم میترسم زود تموم شه ودر تا ساعت 2 بامداد بارش زده که اگه محقق بشه با این شدت شاید 30 سانتی بیاد.
فک کنم 2هزار بیشتر باشه حدود 2040 -50 تا

mohamad$

کاربر ويژه
سامیار معلوم نیست کجا رفته گفت انگار میره کلاردشت. ولی این دفه دیگه فکر کنم برف جالبی ندیده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان همانطوریکه که قبلا هم گفتم زمانیکه کیفیت بارش مطلوب باشه احتمال بارش برف در دماهای بالای صفر هم وجود داره

کیفیت مطلوب یعنی اینکه بارون ریزه نباشه و دانه های باران درشت و سنگین باشه.

پس در خیلی از شهرهای شمالی که این وضعیت وجود داشته باشه بارش به شکل برف احتمال رخ دادش هست

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخرین داده های ماهواره های هواشناسی:

wm7conv.GIF

wm7dvg.GIF

wm7ir.GIF

wm7shr.GIF

s@d3q

کاربر ويژه
خب پس اصلاح میکنم . فریزینگ لول جنوب کشور الان 1900 و فریزینگ لول کوهای البرز 2300 . این پدیده تو زمستون بسیار عجیب هست

فکر کنم بارش برف امروز در کرمانشاه و یاسوج رو میشه با قرار گرفتن اونها در هسته ی مرکزی بارش توجیه کرد فقط ! و نه نفوذ هوای سرد از عرض های بالا

mohamad$

کاربر ويژه
دوستان همانطوریکه که قبلا هم گفتم زمانیکه کیفیت بارش مطلوب باشه احتمال بارش برف در دماهای بالای صفر هم وجود داره

کیفیت مطلوب یعنی اینکه بارون ریزه نباشه و دانه های باران درشت و سنگین باشه.

پس در خیلی از شهرهای جنوبی بارش به شکل برف احتمال رخ دادش هست

جملتون و اصلاح کردم

aznavar

کاربر ويژه

دقیقا درسته امیر محسن جان. اینجا با دمای 6+ برفابه میومد طوری که برفاش کاملا مشخص بود
الان هم بارون دوباره شروع شده و همه جا قرمزه:تعجب2:

m91ou0ke2lw3fqh55bmu.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا