• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
هواشناسی کرمانشاه هشدار داد

وزش طوفان در کرمانشاه

خبرگزاری فارس: هواشناسی کرمانشاه از وزش طوفانی با سرعت 60 تا 90 کیلومتر در ساعت در استان کرمانشاه خبر داد.
مجتبی میلادی امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در کرمانشاه با اشاره به وزش باد شدید اظهار داشت: این وضعیت تا 48 ساعت آینده ادامه دارد.

میلادی سرعت این باد را 60 تا 90 کیلومتر در ساعت اعلام کرد و گفت: شدت وزش باد در قسمت جنوبی استان و در شهرستان هایی مانند قصر شیرین،
سرپل ذهاب، اسلام*آباد غرب، گیلانغرب، هرسین و قسمت جنوبی شهر کرمانشاه بیشتر است.

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه وزش این باد را کم سابقه توصیف کرد و از وارد آمدن خسارت احتمالی به تأسیسات شهری خبر داد.

بنا به توصیه مسئولان ستاد مدیریت بحران هم استانی ها از تردد و مسافرت غیرضروری اجتناب کنند و اشیاء سبک و نیمه سنگین را از پشت بام های خود بردارند.

کدخدا

کاربر ويژه
چرا ممد جون؟ حالا از هیچی که بهتره. بزار بباره که لااقل هوا سرد بشه که امیدمون واسه سیستم بعدی بیشتر بشه. :فرار:

دیدی بارش از نوع بهاره بود.این مدل بارش و گرما وسط زمستون داره منو دیوانه میکنه.از سیستم هفته بعدی هیچی برا ما در نمیاد من که امید ندارم.:ناراحت:

پسرخاله

کاربر ويژه
کلا وضعیت نیمه شمالی همینه،تاثیر نبود هوای سرد کاملا مشخصه،متاسفانه اونقدر تسلط به هواشناسی ندارم که دلیلش رو بدونم،اگه دلیلش رو میدونین یه توضیح مختصری اگه لطف کنید بدید خیلی خوبه

تا 2 ماه پیش ملاصدرا بودیم،الان راه آهن
من قزوینو بلد نیستم منظورم اینه که شمالشید شرقشید غربشید یا جنوبش؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
EurAfricaL_plot_weather_map.jpg

Abbath

New member
بارش وحشتناک تگرگ و طوفان در اینجا،فیلم گرفتم الان براتون میزارم،وحشتناک بود اصن

ماهان.

کاربر ويژه

اون مطلب داخل پرانتز رو خیلی می پسندم.

چون دقیقا در یک جاییکه ارتفاعش مثل رشت منفی باشه در دمایی که گفتی احتمال بارش برف کم هست و من 100 درصد قبول میکنم چون در مورد تجربه هایی که قبلا کسب کردی صحبت میکنی:گل:

تا جایی که می‌دونم در فشارهای کم نقطه‌ی انجماد آب میره بالاتر اندکی. البته این تغییر، برای فشارهای پایین ملموس‌تره.

s@d3q

کاربر ويژه
بچه های تهران که پست نمیزنن ولی نیم ساعته که با شدت هر چه تمام تر داره بارون میاد!!
همین الان رفتم از پنجره یه نیگا انداختم..بارش بهتر شده ولی هنوز سمت ما نمیشه گفت شدیده! شاید داره از جنوب غرب میاد بالا چ.ن مهراباد هم moderate rain کزارش کرده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا