سجاد این آسمون برف داره وقتی این رنگیه !!!!!!!
از ظهر که همش برفابه میاد. خیلی ضد حال بود بلورهای برفو تو آسمون میدیدم که موج میزنه اما تا ب پایین میرسیدن آب میشدن
سجاد این آسمون برف داره وقتی این رنگیه !!!!!!!
فکر کنم بارش برف امروز در کرمانشاه و یاسوج رو میشه با قرار گرفتن اونها در هسته ی مرکزی بارش توجیه کرد فقط ! و نه نفوذ هوای سرد از عرض های بالا
جملتون و اصلاح کردم
پیش بینی جدید آنومالی دما:
5 الی 11 فوریه:
بابا محمد از بارون الان بگو فعلا!شدیده چطوره؟یعنی اینقدر سخته واست بارون این موقع؟گرما در تهران ادامه داره
گرما در تهران ادامه داره
آخه اگه بارون تو دمای 2+ یا +3 بود هم ما الان اینجا عزادار بودیم...حتی اگه برفابه بود! ولی دیگه بارون تو دمای 12درجه خیلی ستمه وسط بهمن! اونم در حالی که هنوز مرکز شهر یکبارم سفید نشده !بابا محمد از بارون الان بگو فعلا!شدیده چطوره؟یعنی اینقدر سخته واست بارون این موقع؟
بابا محمد از بارون الان بگو فعلا!شدیده چطوره؟یعنی اینقدر سخته واست بارون این موقع؟
یه سوال دارم. این آخرین پیش بینی هست که یک ماه قبل همین سایت برای ماه میلادی که الان در انتهاش هستیم کرده بود. به نظر شما چند درصد این پیش بینی درست بوده؟ حالا که در پایان ماه Jan هستیم می تونیم ارزیابی درستی از این پیش بینی داشته باشیم.
آخه اگه بارون تو دمای 2+ یا +3 بود هم ما الان اینجا عزادار بودیم...حتی اگه برفابه بود! ولی دیگه بارون تو دمای 12درجه خیلی ستمه وسط بهمن! اونم در حالی که هنوز مرکز شهر یکبارم سفید نشده !
ا
مهرآباد - تهران :