• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
EurAfricaL_plot_weather_map.jpg

mesatir00.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
چند روزیه این تایپکو می بینم الانم دلو به دریا زدم ببینم آخه این تایپک چیه که همه واردش میشن ای ول عجب تایپکی زدین عالی بود ممنون

تایپک تخصصیه ها
:گل:

گل همیشه بهار عزیز درود بر شما

خیلی خوشحالم که اینجا تشریف دارید ، ای کاش که دل شما همیشه دریایی باشه تا بتونیم بیشتر در خدمت شما عزیز و بزرگوار باشیم:گل:

aria_tehran

کاربر ويژه
این بهمن ماه تمام زندگیم ، تمام تلاشهام ، تمام جوونیم رو نابود کرد میگی به خاطر چند تا رعدوبرق؟ ای دنیا حق ما این نبود

همه ناراحتن
این یه چیز غیر قابل انکاره
ولی بهت حق میدم چون پیشبینیت درست از آب در نیومد
ولی تا آخر زمستون هنوز وقت هست...

hamed*zagros

کاربر ويژه
اپدیت جدید جی فی اس برای ایلام:

بارندگی شدید روز های پنجشنبه و جمعه و برف سنگین در روز شنبه

هواشناس

کاربر ويژه
همه ناراحتن
این یه چیز غیر قابل انکاره
ولی بهت حق میدم چون پیشبینیت درست از آب در نیومد
ولی تا آخر زمستون هنوز وقت هست...

آریا جان واقعا بد شد ، برای سه فصل دقیق بود و ولی تا حالا گند شد زمستونش. دیگه منتظر اسفند هم نیستم کلا نمی دونی که الان در چه حالی هستم ...

فرو ریز اشکهایم که دگر انتظار سر آمد ، شمع محفل ما شده خاموش ، یا رب جانم به لب آمد ، ای اشکهایم فرو ریز فرو ریز ، می روم سوی سرنوشت تا که جویم ز او نشانی ، من نخواهم زندگی با شکست و درد نهانی ، ای اشکهایم فرو ریز فرو ریز ...

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

گل همیشه بهار عزیز درود بر شما

خیلی خوشحالم که اینجا تشریف دارید ، ای کاش که دل شما همیشه دریایی باشه تا بتونیم بیشتر در خدمت شما عزیز و بزرگوار باشیم:گل:

سلام آقا امیر عزیز....:گل:

شما خیلی لطف دارید بزرگواری از شماست من افتخار میکنم که اینجا هستم بین دوستان عزیز تحصیلکرده و فرهنگی

امیدوارم موفق باشید :گل::گل::گل:

felan123

New member
هی میگن تا اخر زمستون
زاویه تابش خورشید که از بهمن کلا میاد بالا اسفند که شبیه ابان هست دیگه تاریخی نمونده

من این متن رو همینطوری نوشتم واگر نه هرچی که خدا بخواد همون من این رو درک میکنم
ولی همینجوری گفتم که واقعا امسال زمستون خیلی بدی بود
اصلا بارش خوب نبود وسط کشور که خشک میمونه هرچی هم میباره تو پای کوه ها هست خیلی بد شد
امیدوارم 30 بهمن یه ابر بیاد کلا 2 3وم کشور برف بیاد اونم زیاد بالای 30 سانت

ماهان.

کاربر ويژه
این بارون سیل آسا مال بهار نه الان !!!

البته یادمه 16 دی 86 یه همچین وضعیتی رخ داد برف شدید + رعدوبرق که بعدش سرما شدید شروع شد

خداییش زمستون امسال مثل زمستون 88 نشد

زمستون 88 دی گرم و خشک زمستون امسال دی سرد و خشک

کوروش جان دی 86 ممکنه شیراز یا اهواز یا شاید اصفهان رعد و برق زده باشه. نه تهران.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدا رو شکر بارش زیبای باران در محله ما هم زمین را خیس و فضا را عطرآگین نموده است:گل:

شدتش کم شد از غربم ابرا دارن وا میرن حالا نمیدونم هوا صاف میشه یا نه ولی خودتون ببینید دیگه دمای مهراباد از 11شدش 7این شدت بارشو نشون میده!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت: سه شنبه 10 بهمن 1391 ساعت 21:00
انیمیشن بارش و فشار سطح دریا مدل اسمبل

12 الی 144 ساعت آینده
cyywhgkkxzuk6u04uq8.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا