• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Masoud

کاربر ويژه
تبریک ویژه به همشهریانم!

تبریک به دوستان مشهدی و امیرمحسن عزیزم بابت بارش قشنگ باران...

mohamad$

کاربر ويژه
دمای اقدسیه ساعت 20:30 / +7 درجه مثل مهراباد

بارش سنگین به اونجا نرسیده هنوز . اینجا دیگه نم نم شده

هواشناس

کاربر ويژه
هی میگن تا اخر زمستون
زاویه تابش خورشید که از بهمن کلا میاد بالا اسفند که شبیه ابان هست دیگه تاریخی نمونده

من این متن رو همینطوری نوشتم واگر نه هرچی که خدا بخواد همون من این رو درک میکنم
ولی همینجوری گفتم که واقعا امسال زمستون خیلی بدی بود
اصلا بارش خوب نبود وسط کشور که خشک میمونه هرچی هم میباره تو پای کوه ها هست خیلی بد شد
امیدوارم 30 بهمن یه ابر بیاد کلا 2 3وم کشور برف بیاد اونم زیاد بالای 30 سانت

تبریز در اسفند ماه دمای 24 - هم داشته منتها با این وضعیت ناهنجاری در اسفند به صورت دماهای بسیار سرد کمی غیرممکن به نظر می رسه هر چند که من یکی از خدامه!

عجب بارشی بود اینجا قطع شد ولی معلومه که از جنوب غرب وارد شدش چون اول از همه من گفتم شدید میباره!!
خدایی فقط این مهراباد کم بزنه میرم اون سطل بارون سنجیرو...........:هنگ:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
شدت بارون اينجا زياد شده ميشه گفت بارون متوسط داره ميباره بعد از مدتها اين صداي شرشر بارون از تو ناودون واقعن دل انگيزه!

aghasina21

کاربر ويژه
بابا بازم چند روز باد گرم در راهه که. این چه وضعیه آخه!!
کسی میدونه چرا امسال اوضاع اینطوریه؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اصغری گفت امشب در شمال شرق:

استان گلستان- خراسان شمالی و خراسان رضوی بارشها بسیار شدید و همراه با وزش باد شدید خواهد بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

هواشناس

کاربر ويژه
بارش باران هم اکنون در تبریز تداوم دارد. دمای فرودگاه در ساعت 20:30 برابر 3 + و شرق تبریز ( اول زعفرانیه ) 2 + گزارش شده است. در صورت تداوم بارش ، احتمال تبدیل بارش به برف وجود دارد.

Amir Masoud

کاربر ويژه
بارش باران هم اکنون در تبریز تداوم دارد. دمای فرودگاه در ساعت 20:30 برابر 3 + و شرق تبریز ( اول زعفرانیه ) 2 + گزارش شده است. در صورت تداوم بارش ، احتمال تبدیل بارش به برف وجود دارد.
ان شا الله هر چه زود تر برف بشه دلت از ته شاااااد بشه:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
حالا خوبه فردا كم ثبت بشه تو آمار آبرومون بره پيش همه :خنده2:

به نظرم مهراباد عددی بین 10 - 11 میلیمتر تو 6 ساعت اخیر ثبت میکنه . اقدسیه هم که فعلا جالب نبوده از دماش تابلو هست . آبروی ایران تهران هست . نترس هیچوقت ابروی ما نمیره حتی اگر 0 میلیمتر بباره

به نظرم مهراباد عددی بین 10 - 11 میلیمتر تو 6 ساعت اخیر ثبت میکنه . اقدسیه هم که فعلا جالب نبوده از دماش تابلو هست . آبروی ایران تهران هست . نترس هیچوقت ابروی ما نمیره حتی اگر 0 میلیمتر بباره

چی11 میلیمتر اینجا رو داشت اب میبرد وای بحالشون کم ثبت کنند همین الان میرم خفشون میکنم !!

mohamad$

کاربر ويژه
چی نوشتی سعید اخرش ؟ خونش میدون ونکه اصغری ؟ مگه گفت فقط جام جم شدیده ؟

بارش نیم ساعت دیگه اعلام میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا