روح الله تهران
کاربر ويژه
هوا خیلی گرم شده امیدوارم کاهش دما شدید باشه
کجای مهرآبادی دانشگاه هوایی؟
چهارراه تفرش؟
یادش به خیر
هران از پنجشنبه برفي ميشود
جام جم آنلاين: مديركل پيشبيني و هشدار سريع سازمان هواشناسي كشور از آغاز بارش برف در تهران از اواخر پنجشنبه خبرداد.
عبدالرضا اميدوار شهري افزود: نقشههاي پيشيابي بيانگر فعاليت سامانه بارشي و بارش برف و باران در نيمه غربي و شمالي كشور است كه بارش در دامنههاي زاگرس مركزي و جنوبي و بتدريج در برخي مناطق شمال شرق و سواحل شرقي درياي خزر شدت بيشتري خواهد داشت.
وي افزود: از اواخر سهشنبه بتدريج در جنوب غرب، غرب و روز چهارشنبه در مركز و دامنههاي البرز از ناپايداريها كاسته ميشود و سامانه بارشي بعد از ظهر روز چهارشنبه در شمال شرق، برخي مناطق شرق و جنوب شرق كشور موجب بارش شده و بتدريج از كشور خارج ميگردد. در اين مدت در برخي نقاط جنوب غرب،غرب، جنوب و بتدريج در جنوب شرق كشور وزش باد شديد رخ خواهد داد و خليجفارس مواج خواهد بود.
مديركل پيشبيني و هشدار سريع سازمان هواشناسي كشور تصريح كرد: از روز پنجشنبه با ورود سامانه بارش ديگري به كشور در جنوب غرب و غرب بارش برف و باران آغاز ميشود و بتدريج روز جمعه كل نيمه غربي، جنوب مركز، شرق، شمال شرق كشور را فرا ميگيرد. در اين مدت نيز بارشها در دامنههاي جنوبي و مركزي زاگرس و جنوب كشور شدت بيشتري خواهد داشت. اين سامانه بعد از ظهر روز شنبه در نوار شرقي و شمال شرقي كشور فعال خواهد بود و روز شنبه با نفوذ جريانات شمالي ابتدا در نيمه غربي و سپس در نيمه شرقي كشور كاهش دما رخ خواهد داد.
وي افزود: بر اين اساس در رزtو چهارشنبه آسمان تهران قسمتي ابري در اواخر وقت به تدريج ابري گاهي با وزش باد خواهد بود كه حداقل و حداكثر دما در اين روز به 2 و 13 درجه سانتيگراد بالاي صفر ميرسد همچنين در روز پنجشنبه آسمان پايتخت ابري در اوايل شب با بارش باران و برف و وزش باد است كه حداقل و حداكثر دما در اين روز به 4 و 12 درجه سانتيگراد بالاي صفر خواهد رسيد.
پایین تر از دانشگاه هواییکجای مهراباد سمت اذری اون ورا نیستی!!
چهارراه تفرش؟پایین تر از دانشگاه هوایی
کجای مهرآبادی دانشگاه هوایی؟
چهارراه تفرش؟
یادش به خیر
چهارراه تفرش؟
والا خیلی زیاد نیست مهرآباد تقریبا جنوبش قرار گرفته با ماشین 10 دقیقه راهههومن جان. شهرک اکباتان فاز یک با فرودگاه مهرآباد تهران تقریبا چقدر فاصله داره؟؟
والا خیلی زیاد نیست مهرآباد تقریبا جنوبش قرار گرفته با ماشین 10 دقیقه راهه
مرسی از جوابت ماهان جان. اشکال نداره دیگه. بعضی سالا قسمت نیست. حالا باز ما تا آخر اسفندم منتظر میمونیم. شاید فرجی شدسینا جان اگه بخوام خوشبینانه نظر بدم فکر میکنم این وضعیت تا بهمن ماه و نهایتن یکی دو هفتهی اول اسفند تداوم داره و بعدش بارشها بهتر میشن. ولی خب فرصت برای برف و سرمای خوب دیگه اون موقع از دست رفته. به شخصه مارس پربارشی رو متصورم برای شمال.
مرسی هومن جان. آخه من سوم دبستان تهران شهرک اکباتان بودم. یادمه اون سال همین شهرک اکباتان چندتا برف خوب اومد. مدرسه ام هم دبستان هما بود (فکر نکنم زیاد با اکباتان فاصله داشته باشه) ولی همیشه که مناطق 1 تا 5 رو تعطیل میکردن ما هم تعطیل میشدیم:خنده2:!!!
امشب فکر کنم گلستان و خراسان شمالی بارش شدیدی رو داشته باشن. امیدوارم ترکشاش به مشهد هم برسه.
ولی خودمونیم ها این بهمن فکر کنم یکی از بیخودترین بهمن های تاریخ باشه (حداقل واسه شمال شرق!) نروژ بعد از سرمای ضعیف یکشنبه دوباره گرما زده و خشکی!!!