• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
هران از پنجشنبه برفي مي‌شود
جام جم آنلاين: مديركل پيش‌بيني و هشدار سريع سازمان هواشناسي كشور از آغاز بارش برف در تهران از اواخر پنجشنبه خبرداد.
100769813264.jpg

عبدالرضا اميدوار شهري افزود: نقشه‌هاي پيش‌يابي بيانگر فعاليت سامانه بارشي و بارش برف و باران در نيمه غربي و شمالي كشور است كه بارش در دامنه‌هاي زاگرس مركزي و جنوبي و بتدريج در برخي مناطق شمال شرق و سواحل شرقي درياي خزر شدت بيشتري خواهد داشت.
وي افزود: از اواخر سه‌شنبه بتدريج در جنوب غرب، غرب و روز چهارشنبه در مركز و دامنه‌هاي البرز از ناپايداري‌ها كاسته مي‌شود و سامانه بارشي بعد از ظهر روز چهارشنبه در شمال شرق، برخي مناطق شرق و جنوب شرق كشور موجب بارش شده و بتدريج از كشور خارج مي‌گردد. در اين مدت در برخي نقاط جنوب غرب،‌غرب، جنوب و بتدريج در جنوب شرق كشور وزش باد شديد رخ خواهد داد و خليج‌فارس مواج خواهد بود.
مديركل پيش‌بيني و هشدار سريع سازمان هواشناسي كشور تصريح كرد: از روز پنجشنبه با ورود سامانه بارش ديگري به كشور در جنوب غرب و غرب بارش برف و باران آغاز مي‌شود و بتدريج روز جمعه كل نيمه غربي، جنوب مركز، شرق، شمال شرق كشور را فرا مي‌گيرد. در اين مدت نيز بارش‌ها در دامنه‌هاي جنوبي و مركزي زاگرس و جنوب كشور شدت بيشتري خواهد داشت. اين سامانه بعد از ظهر روز شنبه در نوار شرقي و شمال شرقي كشور فعال خواهد بود و روز شنبه با نفوذ جريانات شمالي ابتدا در نيمه غربي و سپس در نيمه شرقي كشور كاهش دما رخ خواهد داد.
وي افزود: بر اين اساس در رزtو چهارشنبه آسمان تهران قسمتي ابري در اواخر وقت به تدريج ابري گاهي با وزش باد خواهد بود كه حداقل و حداكثر دما در اين روز به 2 و 13 درجه سانتيگراد بالاي صفر مي‌رسد همچنين در روز پنجشنبه آسمان پايتخت ابري در اوايل شب با بارش باران و برف و وزش باد است كه حداقل و حداكثر دما در اين روز به 4 و 12 درجه سانتيگراد بالاي صفر خواهد رسيد.

جالبه جدیدا شمال تهران شده کل تهران. یعنی معیار ویژگی های آب و هوایی شهر تهران تنها به شمال تهران مربوط میشه.

برف فقط در شمال تهران میاد و بس. گرچه می دونم اون روز تلویزیون میگه تهران سفید پوش شد.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
والا خیلی زیاد نیست مهرآباد تقریبا جنوبش قرار گرفته با ماشین 10 دقیقه راهه

مرسی هومن جان. آخه من سوم دبستان تهران شهرک اکباتان بودم. یادمه اون سال همین شهرک اکباتان چندتا برف خوب اومد. مدرسه ام هم دبستان هما بود (فکر نکنم زیاد با اکباتان فاصله داشته باشه) ولی همیشه که مناطق 1 تا 5 رو تعطیل میکردن ما هم تعطیل میشدیم:خنده2:!!!

آرش-مشهد

کاربر ويژه

امشب فکر کنم گلستان و خراسان شمالی بارش شدیدی رو داشته باشن. امیدوارم ترکشاش به مشهد هم برسه.

ولی خودمونیم ها این بهمن فکر کنم یکی از بیخودترین بهمن های تاریخ باشه (حداقل واسه شمال شرق!) نروژ بعد از سرمای ضعیف یکشنبه دوباره گرما زده و خشکی!!!

aghasina21

کاربر ويژه
سینا جان اگه بخوام خوشبینانه نظر بدم فکر می‌کنم این وضعیت تا بهمن ماه و نهایتن یکی دو هفته‌ی اول اسفند تداوم داره و بعدش بارش‌ها بهتر می‌شن. ولی خب فرصت برای برف و سرمای خوب دیگه اون موقع از دست رفته. به شخصه مارس پربارشی رو متصورم برای شمال.
مرسی از جوابت ماهان جان. اشکال نداره دیگه. بعضی سالا قسمت نیست. حالا باز ما تا آخر اسفندم منتظر میمونیم. شاید فرجی شد

mohamad$

کاربر ويژه
مرسی هومن جان. آخه من سوم دبستان تهران شهرک اکباتان بودم. یادمه اون سال همین شهرک اکباتان چندتا برف خوب اومد. مدرسه ام هم دبستان هما بود (فکر نکنم زیاد با اکباتان فاصله داشته باشه) ولی همیشه که مناطق 1 تا 5 رو تعطیل میکردن ما هم تعطیل میشدیم:خنده2:!!!

ارش جان شمال تهران قبلا خیلی دفعات برفش بیشتر بود . از 24 روز برفش شاید 10 تاش برف خوب بود . امسال فقط 1 برف خوب اومده و کلا شاید 3 مرتبه برف باریده باشه .

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
امشب فکر کنم گلستان و خراسان شمالی بارش شدیدی رو داشته باشن. امیدوارم ترکشاش به مشهد هم برسه.

ولی خودمونیم ها این بهمن فکر کنم یکی از بیخودترین بهمن های تاریخ باشه (حداقل واسه شمال شرق!) نروژ بعد از سرمای ضعیف یکشنبه دوباره گرما زده و خشکی!!!

قبلن به نروژ میشد اعتماد کرد الان اصلن نمیتونم!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا