پس حدود دو درجه از فرودگاه سردترید . درسته ؟
میلاد جان الان هم اونجا شدیده و ایا میباره ؟
ارتفاع منطقه تون رو بگين
علی جان سلام
میشه یه ذره از خاطرات اون روزی که داشتید به کانادا می رفتید توضیح بدین واسه من!!!!!
از حرکت کردن تون از کرمانشاه بگید لطفا!
وسیله سفر؟
اواخر دی ماه پارسال بود که به تهران اومدم .
فکر میکنم شب 30 دی بود که به فرودگاه امام خمینی رفتم .
پرواز تهران به استانبول قرار بود که ساعت 5 بامداد 1 بهمن به وقت تهران انجام بشه که اتفاقا اونشب تهران و مناطق اطراف برف شدیدی میومد و شدت برف باعث کنسل شدن بیشتر پرواز ها و تاخیر دو ساعته پرواز من شد ....
در ضمن ببخشید اگر دیر جواب دادم متاسفانه به اینترنت دسترسی نداشتم :خجالت2:
خواهش میکنم علی جان
ببخشید آخرین سوال:خجالت2:
مسیر حرکت از کرمانشاه به تهران رو چطور رفتید؟
خواهش میکنم راستش زمینی و با ماشین به سمت تهران رفتم
در ضمن زمانی که با هواپیما از تهران به سمت استانبول می رفتم بعد از طلوع آفتاب تمام مناطق از تهران تا تبریز سفید پوش بود مخصوصا طرفای زنجان .
همچنین وضعیت بد دریاچه ارومیه کاملا مشخص بود .
مورد جالبه دیگه ای که توجهم را جلب کرد ارتفاع گرفتن هواپیما در زمان وارد شدن به فلات آناتولی به دلیل ارتفاع زیاد این رشته کوه بود !!!
خواهش میکنم راستش زمینی و با ماشین به سمت تهران رفتم
در ضمن زمانی که با هواپیما از تهران به سمت استانبول می رفتم بعد از طلوع آفتاب تمام مناطق از تهران تا تبریز سفید پوش بود مخصوصا طرفای زنجان .
همچنین وضعیت بد دریاچه ارومیه کاملا مشخص بود .
مورد جالبه دیگه ای که توجهم را جلب کرد ارتفاع گرفتن هواپیما در زمان وارد شدن به فلات آناتولی به دلیل ارتفاع زیاد این رشته کوه بود !!!
ببخشید سرتون را درد آوردم اما در پرواز استانبول به تورنتو هم شاهد پدیده های جالبی بودم
مورد اولش رودخانه دانوب وجلگه اطراف رودخانه در کشور رومانی بود که از ارتفاع بالا جالب بود
بعد از آن عبور از شمال رشته کوه آلپ بود
و بعد هم عبور از روی اقیانوس اطلس که یه مقدار به دلیل وسعتی که داشت من را ترسوند !!!
در آخر جالب ترین چیزی که دیدم یک سیستم بارشی بر روی اقیانوس اطلس و حوالی سواحل شرقی کانادا بود که اگر اشتباه نکنم اسمش چرخنده !!!