• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
EUMETSAT_MSG_RGB-airmass-easternAfrica.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ودر دات کام برای مشهد:

[h=3]Sun Feb 3
12.png
7[SUP]°[/SUP]
-1[SUP]°[/SUP]
Rain

Chance of rain:80% Wind: E at 14 km/h Details

[h=3]Mon Feb 4
5.png
7[SUP]°[/SUP]
-2[SUP]°[/SUP]
Rain / Snow

Chance of rain:70% Wind: N at 14 km/h Details

ali_kermanshah

کاربر ويژه

علی جان سلام

میشه یه ذره از خاطرات اون روزی که داشتید به کانادا می رفتید توضیح بدین واسه من!!!!!

از حرکت کردن تون از کرمانشاه بگید لطفا!

وسیله سفر؟

اواخر دی ماه پارسال بود که به تهران اومدم .

فکر میکنم شب 30 دی بود که به فرودگاه امام خمینی رفتم .

پرواز تهران به استانبول قرار بود که ساعت 5 بامداد 1 بهمن به وقت تهران انجام بشه که اتفاقا اونشب تهران و مناطق اطراف برف شدیدی میومد و شدت برف باعث کنسل شدن بیشتر پرواز ها و تاخیر دو ساعته پرواز من شد ....

در ضمن ببخشید اگر دیر جواب دادم متاسفانه به اینترنت دسترسی نداشتم :خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اواخر دی ماه پارسال بود که به تهران اومدم .

فکر میکنم شب 30 دی بود که به فرودگاه امام خمینی رفتم .

پرواز تهران به استانبول قرار بود که ساعت 5 بامداد 1 بهمن به وقت تهران انجام بشه که اتفاقا اونشب تهران و مناطق اطراف برف شدیدی میومد و شدت برف باعث کنسل شدن بیشتر پرواز ها و تاخیر دو ساعته پرواز من شد ....

در ضمن ببخشید اگر دیر جواب دادم متاسفانه به اینترنت دسترسی نداشتم :خجالت2:

خواهش میکنم علی جان

ببخشید آخرین سوال:خجالت2:

مسیر حرکت از کرمانشاه به تهران رو چطور رفتید؟

ali_kermanshah

کاربر ويژه

خواهش میکنم علی جان

ببخشید آخرین سوال:خجالت2:

مسیر حرکت از کرمانشاه به تهران رو چطور رفتید؟

خواهش میکنم راستش زمینی و با ماشین به سمت تهران رفتم

در ضمن زمانی که با هواپیما از تهران به سمت استانبول می رفتم بعد از طلوع آفتاب تمام مناطق از تهران تا تبریز سفید پوش بود مخصوصا طرفای زنجان .

همچنین وضعیت بد دریاچه ارومیه کاملا مشخص بود .

مورد جالبه دیگه ای که توجهم را جلب کرد ارتفاع گرفتن هواپیما در زمان وارد شدن به فلات آناتولی به دلیل ارتفاع زیاد این رشته کوه بود !!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

در ضمن زمانی که با هواپیما از تهران به سمت استانبول می رفتم بعد از طلوع آفتاب تمام مناطق از تهران تا تبریز سفید پوش بود مخصوصا طرفای زنجان .

مورد جالبه دیگه ای که توجهم را جلب کرد ارتفاع گرفتن هواپیما در زمان وارد شدن به فلات آناتولی به دلیل ارتفاع زیاد این رشته کوه بود !!!

خیلی ممنون علی عزیز:گل:

عذرخواهم که وقت تون رو گرفتم چون لازم بود که بدونم خودتون هستید یا نه!

پارسال وقتی که می خواستید برید از من در مورد وضعیت جاده کرمانشاه تا تهران سوال پرسیدید.

خوب حالا چرا اینقدر کم پیدا بودید اینهمه مدت !!!!!

دیگه ایران موندنی شدید یا برمیگردید؟

ali_kermanshah

کاربر ويژه

ببخشید سرتون را درد آوردم اما در پرواز استانبول به تورنتو هم شاهد پدیده های جالبی بودم

مورد اولش رودخانه دانوب وجلگه اطراف رودخانه در کشور رومانی بود که از ارتفاع بالا جالب بود

بعد از آن عبور از شمال رشته کوه آلپ بود

و بعد هم عبور از روی اقیانوس اطلس که یه مقدار به دلیل وسعتی که داشت من را ترسوند !!!

در آخر جالب ترین چیزی که دیدم یک سیستم بارشی بر روی اقیانوس اطلس و حوالی سواحل شرقی کانادا بود که اگر اشتباه نکنم اسمش چرخنده !!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ببخشید سرتون را درد آوردم اما در پرواز استانبول به تورنتو هم شاهد پدیده های جالبی بودم

مورد اولش رودخانه دانوب وجلگه اطراف رودخانه در کشور رومانی بود که از ارتفاع بالا جالب بود

بعد از آن عبور از شمال رشته کوه آلپ بود

و بعد هم عبور از روی اقیانوس اطلس که یه مقدار به دلیل وسعتی که داشت من را ترسوند !!!

در آخر جالب ترین چیزی که دیدم یک سیستم بارشی بر روی اقیانوس اطلس و حوالی سواحل شرقی کانادا بود که اگر اشتباه نکنم اسمش چرخنده !!!

راستی یک وبلاگ هواشناسی به زبان انگلیسی هم راه اندازی کرده بودید ، هنوز آپدیتش میکنید یا نه . اگه لینکش رو بدین خیلی خوب میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا