• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
چیزی که جالبه اینه که از سال 1387 به این ور دی ها کم بارش و بهمن ها یا اسفندها پربارش شدن

درمورد زمستون هم فقط میدونم چنانچه جنب حاره یی ضعیف و پرفشار قطبی بیاد پایین زمستون بسیار سرد و پر برف میشه چه لانینا باشه چه النینو

و الانم پرفشار شمالی در کار نیست و هوای سرد از مرکز کم فشار غربی با منشا مدیترانه داره وارد میشه

امیرکوروش

کاربر ويژه
New Ice Age to Begin in 2014

Forecasters predict that a new ice age will begin soon. Habibullo Abdusamatov, a scientist from the Pulkovo Observatory of the Russian Academy of Sciences considers that the sharp drop in temperature will start on the Earth in 2014.

According to the scientist, our planet began to “get cold” in the 1990s. The new ice age will last at least two centuries, with its peak in 2055.

It is interesting, that the same date was chosen by the supporters of the theory of global warming. According to them, in 2005 the Earth will start to “boil”.

The expected decrease in temperature may have to become the fifth over the past nine centuries, reports Hydrometeorological Center of Russia. Experts call this phenomenon the “little ice age”, it was observed in the XII, XV, XVII, XIX centuries. This cyclicity makes the theory of upcoming cold weather in XXI century look like truth

mohamad$

کاربر ويژه
New Ice Age to Begin in 2014

Forecasters predict that a new ice age will begin soon. Habibullo Abdusamatov, a scientist from the Pulkovo Observatory of the Russian Academy of Sciences considers that the sharp drop in temperature will start on the Earth in 2014.

According to the scientist, our planet began to “get cold” in the 1990s. The new ice age will last at least two centuries, with its peak in 2055.

It is interesting, that the same date was chosen by the supporters of the theory of global warming. According to them, in 2005 the Earth will start to “boil”.

The expected decrease in temperature may have to become the fifth over the past nine centuries, reports Hydrometeorological Center of Russia. Experts call this phenomenon the “little ice age”, it was observed in the XII, XV, XVII, XIX centuries. This cyclicity makes the theory of upcoming cold weather in XXI century look like truth

nr79vp63v7qckba10bh.jpg

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام بر دوستان.
مثل اینکه هفته بعد با یک گرم باد وحشتناک در اردبیل طرفیم. زمستون امسال برای این شهر از افتضاح هم افتضاح تر بود.
تو آمار دیدم که دماها و رطوبت و بارش های اردبیل در مقایسه با زمستان های دیگه قابل قیاس نیست. .زمستان اردبیل امسال دقیقا مثل اردیبهشتش شد.

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام بر دوستان.
مثل اینکه هفته بعد با یک گرم باد وحشتناک در اردبیل طرفیم. زمستون امسال برای این شهر از افتضاح هم افتضاح تر بود.
تو آمار دیدم که دماها و رطوبت و بارش های اردبیل در مقایسه با زمستان های دیگه قابل قیاس نیست. .زمستان اردبیل امسال دقیقا مثل اردیبهشتش شد.

میزان بارش اردبیل از اول مهر به 70 میلی هم نرسیده

امیرکوروش

کاربر ويژه
سلام بر دوستان.

درود من به تو یار قدیمی

آقا من هر وقت این پسره ، امیر حسین توو برنامه ... را میبینم یاد شما میافتم

متاسافانه زمستون بدی بود زمستون 91

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Amir Masoud

کاربر ويژه
درود من به تو یار قدیمی

آقا من هر وقت این پسره ، امیر حسین توو برنامه آکادمی گوگوش شبکه من و تو را میبینم یاد شما میافتم

متاسافانه زمستون بدی بود زمستون 91
درود به مرد سرزمین اهورایی پارس.

آقا شما همیشه به ما لطف داشتی ، من این شخصو ندیدم ، یا دیدمش یادم نمیاد چهرشو ، اگه عکسی داری ازش بذاری خیلی خوب میشه:خنده1: همین خوبه که بهونه ای برای به یاد من افتان داری ، خیلی عالیه...

خداییش زمستان امسال در اردبیل از همه جا افتضاح تر بود

mohamad$

کاربر ويژه
تو این سال ابی بین ایستگاه های هواشناسی کشور ( به غیر از بارانسنجی ها ) پر بارش ترین ایستگاه استان البرز ، شهر جدید هشتگرد بوده با 213.5 میلیمتر و در استان تهران آبعلی با 293.7 و اقدسیه با 220.1 پر بارش ترین بودن

salar69

کاربر ويژه
تو این سال ابی بین ایستگاه های هواشناسی کشور ( به غیر از بارانسنجی ها ) پر بارش ترین ایستگاه استان البرز ، شهر جدید هشتگرد بوده با 213.5 میلیمتر و در استان تهران آبعلی با 293.7 و اقدسیه با 220.1 پر بارش ترین بودن

آمار هشتگرد رو سازمان الکی زده13.8 میل خیلی بیشتره دیروز از ظهر تا شب بارون شدید میومد.

aznavar

کاربر ويژه

محمد جان آمار یا لینک آمار کل کشورو میشه بزاری؟ممنون

mohamad$

کاربر ويژه
آمار هشتگرد رو سازمان الکی زده13.8 میل خیلی بیشتره دیروز از ظهر تا شب بارون شدید میومد.

بارشا رگبار بودش دیشب . مثل بهار واسه همین ممکنه یه جام اومده بقلش کم اومده . بعضی وقتا هم امار هایی که هواشناسی ایران میده عجیب هست .

mohamad$

کاربر ويژه
سجاد جان اینا رو خودم جمع زدم از این امار های روزانه . لینک کلی نداره ایران . چند روز دیگه تا اخر دی و میزنن تو سایتشون

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان سايتي رو سراغ داريد كه تصاوير ماهواره و سطوح فشاري(ژئوپتانسيل) جو رو به صورت همزمان با هم (ovarlap) داشته باشه؟

سلام مهدی عزیز

شما برای دسترسی به اطلاعات مورد نیاز باید از لینک زیر استفاده کنید:

http://www.eumetrain.org/eport/tsms_12.php?width=1280&height=800&date=201301312

فقط با گوگل کروم لینک رو چک کنید

ادوب فلش پلیر سیستمتون به روز باشه

سرعت اینترنت هم همچنین مناسب باشه

اینهم اخرین اطلاعات منتشر شده از پوشش همزمان ابر و ارتفاع ژئوپتانسیل در تراز 500 میلی بار:

ax94525nslbrp8njpav.jpg

abtinT

کاربر ويژه
یادمه می گفتین خنثی خوبه . چون النینو گرم و پربارش و لانینا هم سرد و کم بارش هست ولی خنثی هم سرما خوبه و هم بارش . این هم از خنثی امسال برای اکثر کشور که بدترین سال هست .

aznavar

کاربر ويژه
سجاد نمیدونم اطلاع داری یا نه ولی از این لینک http://ogimet.com/gsynres.phtml.en که همون ogimete میتونی جمع کنی.:گل:

سجاد جان اینا رو خودم جمع زدم از این امار های روزانه . لینک کلی نداره ایران . چند روز دیگه تا اخر دی و میزنن تو سایتشون

سپاس فراوان:گل::گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا