mehrdad_teh
متخصص بخش هواشناسی
چی شد مهرداد من امدم چت
معذرت ممل
ياهوم خراب شده الان برات يك پيغام خصوصي مي فرستم
چی شد مهرداد من امدم چت
چیزی که جالبه اینه که از سال 1387 به این ور دی ها کم بارش و بهمن ها یا اسفندها پربارش شدن
درمورد زمستون هم فقط میدونم چنانچه جنب حاره یی ضعیف و پرفشار قطبی بیاد پایین زمستون بسیار سرد و پر برف میشه چه لانینا باشه چه النینو
و الانم پرفشار شمالی در کار نیست و هوای سرد از مرکز کم فشار غربی با منشا مدیترانه داره وارد میشه
New Ice Age to Begin in 2014
Forecasters predict that a new ice age will begin soon. Habibullo Abdusamatov, a scientist from the Pulkovo Observatory of the Russian Academy of Sciences considers that the sharp drop in temperature will start on the Earth in 2014.
According to the scientist, our planet began to “get cold” in the 1990s. The new ice age will last at least two centuries, with its peak in 2055.
It is interesting, that the same date was chosen by the supporters of the theory of global warming. According to them, in 2005 the Earth will start to “boil”.
The expected decrease in temperature may have to become the fifth over the past nine centuries, reports Hydrometeorological Center of Russia. Experts call this phenomenon the “little ice age”, it was observed in the XII, XV, XVII, XIX centuries. This cyclicity makes the theory of upcoming cold weather in XXI century look like truth
سلام بر دوستان.
مثل اینکه هفته بعد با یک گرم باد وحشتناک در اردبیل طرفیم. زمستون امسال برای این شهر از افتضاح هم افتضاح تر بود.
تو آمار دیدم که دماها و رطوبت و بارش های اردبیل در مقایسه با زمستان های دیگه قابل قیاس نیست. .زمستان اردبیل امسال دقیقا مثل اردیبهشتش شد.
سلام بر دوستان.
مثل اینکه هفته بعد با یک گرم باد وحشتناک در اردبیل طرفیم. زمستون امسال برای این شهر از افتضاح هم افتضاح تر بود.
تو آمار دیدم که دماها و رطوبت و بارش های اردبیل در مقایسه با زمستان های دیگه قابل قیاس نیست. .زمستان اردبیل امسال دقیقا مثل اردیبهشتش شد.
درود به مرد سرزمین اهورایی پارس.درود من به تو یار قدیمی
آقا من هر وقت این پسره ، امیر حسین توو برنامه آکادمی گوگوش شبکه من و تو را میبینم یاد شما میافتم
متاسافانه زمستون بدی بود زمستون 91
تو این سال ابی بین ایستگاه های هواشناسی کشور ( به غیر از بارانسنجی ها ) پر بارش ترین ایستگاه استان البرز ، شهر جدید هشتگرد بوده با 213.5 میلیمتر و در استان تهران آبعلی با 293.7 و اقدسیه با 220.1 پر بارش ترین بودن
تو این سال ابی بین ایستگاه های هواشناسی کشور ( به غیر از بارانسنجی ها ) پر بارش ترین ایستگاه استان البرز ، شهر جدید هشتگرد بوده با 213.5 میلیمتر و در استان تهران آبعلی با 293.7 و اقدسیه با 220.1 پر بارش ترین بودن
آمار هشتگرد رو سازمان الکی زده13.8 میل خیلی بیشتره دیروز از ظهر تا شب بارون شدید میومد.
دوستان سايتي رو سراغ داريد كه تصاوير ماهواره و سطوح فشاري(ژئوپتانسيل) جو رو به صورت همزمان با هم (ovarlap) داشته باشه؟
سجاد نمیدونم اطلاع داری یا نه ولی از این لینک http://ogimet.com/gsynres.phtml.en که همون ogimete میتونی جمع کنی.:گل:محمد جان آمار یا لینک آمار کل کشورو میشه بزاری؟ممنون
سجاد نمیدونم اطلاع داری یا نه ولی از این لینک http://ogimet.com/gsynres.phtml.en که همون ogimete میتونی جمع کنی.:گل:
سجاد جان اینا رو خودم جمع زدم از این امار های روزانه . لینک کلی نداره ایران . چند روز دیگه تا اخر دی و میزنن تو سایتشون