200!!!!
خیلی بیاد60اونم شاید
من برف سرما میخوام
دوست خوبم سمنان در 48 ساعت پیش 40 میلی بارش داشته فقط سمنان بالا ترش نه شهمیرزاد تواین مدت 75 میلی بارش داشته
شهمیرزاد هم بارون بوده هم برف
200!!!!
خیلی بیاد60اونم شاید
من برف سرما میخوام
امیر محسن جان تهران با وضعیت فعلی دما و بارشش برای برف چطوره روز جمعه و پنجشنبه؟
دوست خوبم سمنان در 48 ساعت پیش 40 میلی بارش داشته فقط سمنان بالا ترش نه شهمیرزاد تواین مدت 75 میلی بارش داشته
این 40 و سایت استان سمنان زده ؟
چون طبق هواشناسی ایران . شهمیرزاد تو 48 ساعت قبل 38 میل و سمنان 28 میل بارش داشتن
محمد جان
زحمت بکش نقشه های تراز 700 نیروی دریایی رو واسه امروز تا صبح دوشنبه بذار تا بهت بگم تهران برف میاد یا نمیاد.
چون واسه من باز نمیشه
چیکار کنیم دیگه
آدمیزاد فقط به امید روزهای اینده زنده است:گل::
چیکار کنیم دیگه
آدمیزاد فقط به امید روزهای اینده زنده است:گل::
دوستم ناراحت نشی ولی اصلا به این نقشه تکیه نکن چون این رشته کوه زاگرس این ابر رو هم تیکه میکنه مطمعا باش
منم که از خدام هست این اتفاق بیفته ولی تابلو هست دیگه این نقشه مشکل داره چون 540 تا تهران میاد ولی تو نقشه بعدی یهو میپره بالا اصلا ما تو تاریخ هواشناسی چنین چیزی ندیدم که یهو زمین تا اسمون تغییر ایجاد چه 540 اگه اهسته تر میرفت بالا میگفتیم نقشه صحیصی است ولی اینتوری من شک دارم
بفرمایید
در فریم اول اوج و شدت بارش بر روی رشته کوههای زاگرس و استانهایی همچون ایلام -چهارمحال- لرستان-کرمانشاه-کردستان- بویراحمد -خوزستان- فارس - و تا حدودی بوشهر هست.
استانهای همدان- مرکزی -قم- قزوین زنجان و تا حدودی تهران با شدت کمتر و پراکنده تر بارش در پیشرو خواهند داشت. تو این فریم رو مشهد و مشخصا اصفهان به شکل افتضاحی واگرایی دیده میشه
در فریم دوم استان های که در بالا نام بردم، همچنان بارش خوبی دارند و البته وضع نواحی مرکزی و تهران هم مناسب دیده میشه و اذربایجانها و تا حدودی هم سواحل غربی خزر هم درگیر بارشها میشن . بارشها استان سمنان رو هم در بر میگیرند و تا مرزهای غربی خراسان هم پیشروی میکنند.
در این فریم از شدت بارشها در استانهای غربی به شکل محسوسی کاسته میشه و سواحل دریای خزر- ارتفاعات غربی و شرقی البرز - تهران- سمنان- فارس بوشهر و بخش جنوب غربی و مرکزی خراسان هم بارشهای خوبی خواهند داشت..
این نقشه وضع اصفهان خیلی بد بنظر میرسه . مشهد یکم بهتره ولی امیدوار کننده نیست!
این فریم بارشهای پراکنده رو در شمال غرب کشور و تهران نشون میده و بارشهای مطلوب وسنگین رو در جنوب فارس- شمال هرمزگان- استانهای خراسان شمالی- بخشهای مرکزی و جنوبی خراسان رضوی و البته تا حدودی خراسان جنوبی!!!
وضع مشهد و اصفهان واقعا دربو داغون بنظر میرسه تو این نقشه ها .
من خیلی در این خصوص نا امید هستم.
برای تهران هم تو این فریم هایی که گذاشتی شانس برف دیده نمیشه.
مگر اینکه نقشه روزهای شنبه و یکشنبه رو بذاری
این دوست عزیزی که بهشون اینجور میگی استادی هستن که از کل هواشناسی کشور بهتر نقشه میخونن...شما هم از اون موقع که اومدی گیر دادی به زاگرسا!دوستم ناراحت نشی ولی اصلا به این نقشه تکیه نکن چون این رشته کوه زاگرس این ابر رو هم تیکه میکنه مطمعا باش
منم که از خدام هست این اتفاق بیفته ولی تابلو هست دیگه این نقشه مشکل داره چون 540 تا تهران میاد ولی تو نقشه بعدی یهو میپره بالا اصلا ما تو تاریخ هواشناسی چنین چیزی ندیدم که یهو زمین تا اسمون تغییر ایجاد چه 540 اگه اهسته تر میرفت بالا میگفتیم نقشه صحیصی است ولی اینتوری من شک دارم
اون از دی ماه که سرد بود ولی بارش نبود . این هم از بهمن که شبیه اخر اسفند هست .
تشکر امیر محسن . چرا اینقدر نامید هستید . شما که اینطوری نبودید :-[