• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن جان تهران با وضعیت فعلی دما و بارشش برای برف چطوره روز جمعه و پنجشنبه؟

محمد جان

زحمت بکش نقشه های تراز 700 نیروی دریایی رو واسه امروز تا صبح دوشنبه بذار تا بهت بگم تهران برف میاد یا نمیاد.

چون واسه من باز نمیشه

mohamad_73

کاربر ويژه
دوست خوبم سمنان در 48 ساعت پیش 40 میلی بارش داشته فقط سمنان بالا ترش نه شهمیرزاد تواین مدت 75 میلی بارش داشته
شهمیرزاد هم بارون بوده هم برف

ما اخرشم نفهمیدیم40یا27م م اومده
شهمیرزاد خب شاید200تا بیاد ولی سمنان نمیاد البته اگر بیاد هم ما خوشحال میشیم

mohamad$

کاربر ويژه
دوست خوبم سمنان در 48 ساعت پیش 40 میلی بارش داشته فقط سمنان بالا ترش نه شهمیرزاد تواین مدت 75 میلی بارش داشته
شهمیرزاد هم بارون بوده هم برف

این 40 و سایت استان سمنان زده ؟

چون طبق هواشناسی ایران . شهمیرزاد تو 48 ساعت قبل 38 میل و سمنان 28 میل بارش داشتن

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
چیکار کنیم دیگه

آدمیزاد فقط به امید روزهای اینده زنده است:گل::

nxeqkz0mfoxcm3itdyuq.jpg

n2eq5tw0sg311wkuad9b.jpg

31ez4v729pqiudpsefdq.jpg

dlgemf9zy1oglg3zhfc5.jpg

mohamad$

کاربر ويژه

محمد جان

زحمت بکش نقشه های تراز 700 نیروی دریایی رو واسه امروز تا صبح دوشنبه بذار تا بهت بگم تهران برف میاد یا نمیاد.

چون واسه من باز نمیشه

بفرمایید

در فریم اول اوج و شدت بارش بر روی رشته کوههای زاگرس و استانهایی همچون ایلام -چهارمحال- لرستان-کرمانشاه-کردستان- بویراحمد -خوزستان- فارس - و تا حدودی بوشهر هست.

استانهای همدان- مرکزی -قم- قزوین زنجان و تا حدودی تهران با شدت کمتر و پراکنده تر بارش در پیشرو خواهند داشت. تو این فریم رو مشهد و مشخصا اصفهان به شکل افتضاحی واگرایی دیده میشه
ngp10.70vv.024.swasia.gif

در فریم دوم استان های که در بالا نام بردم، همچنان بارش خوبی دارند و البته وضع نواحی مرکزی و تهران هم مناسب دیده میشه و اذربایجانها و تا حدودی هم سواحل غربی خزر هم درگیر بارشها میشن . بارشها استان سمنان رو هم در بر میگیرند و تا مرزهای غربی خراسان هم پیشروی میکنند.

ngp10.70vv.030.swasia.gif

در این فریم از شدت بارشها در استانهای غربی به شکل محسوسی کاسته میشه و سواحل دریای خزر- ارتفاعات غربی و شرقی البرز - تهران- سمنان- فارس بوشهر و بخش جنوب غربی و مرکزی خراسان هم بارشهای خوبی خواهند داشت..

این نقشه وضع اصفهان خیلی بد بنظر میرسه . مشهد یکم بهتره ولی امیدوار کننده نیست!

ngp10.70vv.036.swasia.gif

این فریم بارشهای پراکنده رو در شمال غرب کشور و تهران نشون میده و بارشهای مطلوب وسنگین رو در جنوب فارس- شمال هرمزگان- استانهای خراسان شمالی- بخشهای مرکزی و جنوبی خراسان رضوی و البته تا حدودی خراسان جنوبی!!!

وضع مشهد و اصفهان واقعا دربو داغون بنظر میرسه تو این نقشه ها .

من خیلی در این خصوص نا امید هستم.

برای تهران هم تو این فریم هایی که گذاشتی شانس برف دیده نمیشه.

مگر اینکه نقشه روزهای شنبه و یکشنبه رو بذاری
ngp10.70vv.042.swasia.gif

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mohamad$

کاربر ويژه
این طور که نیرو دریایی زده فردا شب 540 به صورت حلقه بسته روی قسمتی از نیمه غربی میاد در حالی که 540 اصلی از تبریز هم پایینتر نیومده

ngp10.prp.036.swasia.gif

felan123

New member
چیکار کنیم دیگه

آدمیزاد فقط به امید روزهای اینده زنده است:گل::

nxeqkz0mfoxcm3itdyuq.jpg

n2eq5tw0sg311wkuad9b.jpg

31ez4v729pqiudpsefdq.jpg

dlgemf9zy1oglg3zhfc5.jpg

دوستم ناراحت نشی ولی اصلا به این نقشه تکیه نکن چون این رشته کوه زاگرس این ابر رو هم تیکه میکنه مطمعا باش
منم که از خدام هست این اتفاق بیفته ولی تابلو هست دیگه این نقشه مشکل داره چون 540 تا تهران میاد ولی تو نقشه بعدی یهو میپره بالا اصلا ما تو تاریخ هواشناسی چنین چیزی ندیدم که یهو زمین تا اسمون تغییر ایجاد چه 540 اگه اهسته تر میرفت بالا میگفتیم نقشه صحیصی است ولی اینتوری من شک دارم

mohamad_73

کاربر ويژه
دوستم ناراحت نشی ولی اصلا به این نقشه تکیه نکن چون این رشته کوه زاگرس این ابر رو هم تیکه میکنه مطمعا باش
منم که از خدام هست این اتفاق بیفته ولی تابلو هست دیگه این نقشه مشکل داره چون 540 تا تهران میاد ولی تو نقشه بعدی یهو میپره بالا اصلا ما تو تاریخ هواشناسی چنین چیزی ندیدم که یهو زمین تا اسمون تغییر ایجاد چه 540 اگه اهسته تر میرفت بالا میگفتیم نقشه صحیصی است ولی اینتوری من شک دارم

از بارش دیروز سمنان عکس گرفتید؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بفرمایید

در فریم اول اوج و شدت بارش بر روی رشته کوههای زاگرس و استانهایی همچون ایلام -چهارمحال- لرستان-کرمانشاه-کردستان- بویراحمد -خوزستان- فارس - و تا حدودی بوشهر هست.

استانهای همدان- مرکزی -قم- قزوین زنجان و تا حدودی تهران با شدت کمتر و پراکنده تر بارش در پیشرو خواهند داشت. تو این فریم رو مشهد و مشخصا اصفهان به شکل افتضاحی واگرایی دیده میشه
ngp10.70vv.024.swasia.gif

در فریم دوم استان های که در بالا نام بردم، همچنان بارش خوبی دارند و البته وضع نواحی مرکزی و تهران هم مناسب دیده میشه و اذربایجانها و تا حدودی هم سواحل غربی خزر هم درگیر بارشها میشن . بارشها استان سمنان رو هم در بر میگیرند و تا مرزهای غربی خراسان هم پیشروی میکنند.

ngp10.70vv.030.swasia.gif

در این فریم از شدت بارشها در استانهای غربی به شکل محسوسی کاسته میشه و سواحل دریای خزر- ارتفاعات غربی و شرقی البرز - تهران- سمنان- فارس بوشهر و بخش جنوب غربی و مرکزی خراسان هم بارشهای خوبی خواهند داشت..

این نقشه وضع اصفهان خیلی بد بنظر میرسه . مشهد یکم بهتره ولی امیدوار کننده نیست!

ngp10.70vv.036.swasia.gif

این فریم بارشهای پراکنده رو در شمال غرب کشور و تهران نشون میده و بارشهای مطلوب وسنگین رو در جنوب فارس- شمال هرمزگان- استانهای خراسان شمالی- بخشهای مرکزی و جنوبی خراسان رضوی و البته تا حدودی خراسان جنوبی!!!

وضع مشهد و اصفهان واقعا دربو داغون بنظر میرسه تو این نقشه ها .

من خیلی در این خصوص نا امید هستم.

برای تهران هم تو این فریم هایی که گذاشتی شانس برف دیده نمیشه.

مگر اینکه نقشه روزهای شنبه و یکشنبه رو بذاری
ngp10.70vv.042.swasia.gif

محمد روی پست شما جواب دادم

ali.doosti

کاربر ويژه
این دوست عزیزی که بهشون اینجور میگی استادی هستن که از کل هواشناسی کشور بهتر نقشه میخونن...شما هم از اون موقع که اومدی گیر دادی به زاگرسا!

abtinT

کاربر ويژه
اون از دی ماه که سرد بود ولی بارش نبود . این هم از بهمن که شبیه اخر اسفند هست .

abtinT

کاربر ويژه
تشکر امیر محسن . چرا اینقدر نامید هستید . شما که اینطوری نبودید :-[

این زمستون حال همه رو گرفته .
باز هم مشهد یک برف خوب در کل شهر داشت و یک تا دو هفته رو زمین بود . تهران که هیچی فقط یک برف معمولی شمال شهر داشت .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا