• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه

محمد!!!!!!!!!!!!!

اگه نقشه های تراز 700 همین سایت رو چک کنی خواهی دید که بارش تهران مطلوب خواهد بود پس با توجه به ریزش هوای سرد در زمان مناسب احتمال بارش برف در سطح شهر تهران دور از انتظار نخواهد بود.

ایشالا که بارش خوب خواهد بود و نروژ هم تایید کرده . در مورد سرما هم که بالا نوشتم طبق آپدیت نیروی دریایی بارش شمال تهران ممکنه از اول به صورت برف باشه . و بارش مرکز شهر هم از بامداد چهارشنبه برف خوب میشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت خیلی جدید نقشه ها:

تراز بالای جو:

wm7wvir.GIF

جت استریمها:

wm7shr.GIF

تراز میانی جو و سطح زمین:

wm7ir.GIF

همگرایی در سطح زمین:

wm7conv.GIF

واگرایی در طبقات بالایی جو:

wm7dvg.GIF

ورتیسیته در تراز 850 میلی بار:

wm5vor.GIF

mohamad$

کاربر ويژه
فورکا 5 میلیمتر برف خشک تو دمای صفر درجه زده برای مهراباد چهارشنبه . کاش سرما تقویت شه قوی تر شه:بای:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینرو هم میذارم که متوجه عظمت دریاهای جنوبی در وقوع بارشها ی مطلوب در سطح کشور بشید:

wm5sht.GIF

aria_tehran

کاربر ويژه
چیزی که توی نقشه های شبکه ی خبر دیدم افزایش شدید دما بعد از خروج این سامانست
بعد از خروج این سامانه پشته ای عمیق ایرانو دربرمیگیره که این پشته تا اروپا هم کشیده میشه

saeed hh

کاربر ويژه
چیزی که توی نقشه های شبکه ی خبر دیدم افزایش شدید دما بعد از خروج این سامانست
بعد از خروج این سامانه پشته ای عمیق ایرانو دربرمیگیره که این پشته تا اروپا هم کشیده میشه

اشتب میکنی بعداز این سامانه یه سیستم قدرتمند تلفیقیه دیگه میاد توایران با هسته سرد انیمیشنشو مهرداد توپی تی گذاشت وازش خیلی تعریف کرد (سیستمو میگم) اینجور که میگفت از این سیستم قوی تر هم هست

aria_tehran

کاربر ويژه
اشتب میکنی بعداز این سامانه یه سیستم قدرتمند تلفیقیه دیگه میاد توایران با هسته سرد انیمیشنشو مهرداد توپی تی گذاشت وازش خیلی تعریف کرد (سیستمو میگم) اینجور که میگفت از این سیستم قوی تر هم هست
چیزی که من توی فریم های آخر نقشه ی شبکه ی خبر دیدم این بود

mohamad$

کاربر ويژه
سایت ودر شروع بارش های تهران و در مرکز شهر از ساعت 5 عصر فردا زده که تا ساعت 8 شب به صورت باران هست و از اون به بعد برف و باران هست

aria_tehran

کاربر ويژه
یعنی حرف هواشناسی ایرانو از بچه ها بیشتر قبول داری!!!!

من حرف همه رو قبول دارم
ولی بعضی وقتا حرف یکی غلط از آب در میاد
مثلا در مورد سیستم قبلی که تهران برف آنچنانی نبارید حرف هواشناسی ایران درست از آب در اومد و در حالی که حرف بچه های اینجا(سایتای خارجی) چیز دیگه ای بود

این چیزی بود که از نقشه ی شبکه ی خبر استنباط کردم
احتمال زیاد هم غلط از آب در بیاد چون بانو سلامی نقشه ها رو یکم بلند مدت تر میذاره نسبت به محمد پور

آخرین ویرایش:

saeed hh

کاربر ويژه
مهرداد:
به نظر مياد سيستمي كه از 10 دي قرار كشور رو تحت تاثير قرار بده باز هم از منشا مديترانه و درياي سرخ خواهد بود. باز هم در كل، غرب كشور درگير بارش هاي اين سيستم در اوج قرار دارن كه دامنه هاي البرز هم بي نصيب نيستن. آثاري از جريانات شمالي هم در سيستم ديده ميشه.

Click here to view the original image of 840x660px and 537KB.
1ndmgz50dldvk2bv0gdc.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تو این نقشه ها برای کل شهر تهران برف زده که با فلش مشخص کردم و مشابه این فریم هم کم نیست:

5e7x4tek0z6q3uxzgzss.jpg

2sdxt1jz2nmb3ml6hjr.jpg

South Boy

متخصص بخش فوتبال
بندر کسی امار نداره وضعیتش تو چندروز بعد چطوریه؟
همچنان ساف ما باید سیر کنیم و با تی شرت بگردیم:خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا