• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahmood600

کاربر ويژه

درود بر محمود عزیز

خیلی ممنون . انشاء الله که تو خطه سرسبز گیلان هم این اتفاق رخ بده:دوست:

سلام و درود فراوان به استاد بزرگوارم
ممنون امیر محسن جان ولی انشاا.... تمام شهرهای خراسان شمالی و رضوی در زیر برف خواهند ماند و تصاویر بی بدیلی را خلق خواهند کرد

mahmood600

کاربر ويژه
برف اوکراین را دفن کرد(آلبوم تصویری)بارش برف سنگین در هفته های گذشته زندگی اوکراینی ها را مختل کرده است . سرمای کم سابقه که در شهر کی یف حتی به منفی 23 درجه سانتیگراد رسیده تا کنون جان بیش از 80 نفر را گرفته و 500 نفر را به دلیل سرما زدگی راهی بیمارستان کرده است.

دولت اوکراین با به کار گیری نیروهای ارتش تلاش دارد تا این بحران سرما را مهار کند.
45520214806557909108.jpg

98140957396313885158.jpg

mahmood600

کاربر ويژه
زلزله‌های خفیفی به مرکز شهرستان‌های راز، فاروج و بجنورد خراسان شمالی را در ۴۸ ساعت گذشته ۱۰ بار لرزاند.

به گزارش ایلنا، بر اساس گزارشات دریافتی از موسسه زلزله نگاری دانشگاه تهران، شهرستان راز واقع در استان خراسان شمالی امروز و روز گذشته ۱۰ بار لرزیده است.

بنا بر گزارشات دریافتی از منبع مذکور بزرگ‌ترین زلزله‌ی روی داده در این دو روز به بزرگی ۳ ریشتر بوده است که در طول جغرافیایی ۵۷.۴۳ شرقی و به عرض جغرافیایی ۳۷.۸۵ شمالی در ساعت ۲۰:۰۰ شب گذشته در شهرستان راز اتفاق افتاده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
تبریک به دوستانه شمالشرقی مشهدم مثل تهران سالهاست که دچار بیچارگی بی برفی شده یه دلی از عزا در بیارید

مشهد حداقل سالي 2 تا 3تا برف 20 تا 30 سانتي در زمستون حتي در گرمترين زمستوناش مياد اونقدرا هم بي برف نيست

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
البته هادی جان. سال 88 اگه یادت باسه فقط یه برف 10 سانتی داشتیم که زود آب شد!!!

88 يك استثنا بود به هر صورت مشهد با اينكه از تهران ارتفاعش خيلي پايينتره ولي در كل از اين شهر حتي مناطق شماليش سردسيرتره ولي بايد اينو قبول كرد كه بارندگي شمال تهران بيشتره

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
محمد جان میتونی آمار دمای میانگین فصلی مهراباد رو به من بگید
یعنی میا نگین دمای 4 فصل و حداکثر و حداقل مطلق در هر یک از فصول

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر همه ی دوستان عزیز:گل::گل:

خعلی دلم واستون تنگ شده بود بخدا،امیدوارم که همگی خوب و سلامت باشید

اینطور که پیداست و در پست هاتون کاملا مشخصه؛شمالشرق روزهای زیبایی رو در انتهای این هفته خواهد داشت.یه دوتا نقشه ی باحال میشه بذارین؟؟

البته در همین پست از داش گلم{محمد قم}عزیز که طی مدتی که من نبودم من رو از نقشه ها و اتفاقات پیش رو خبردار میکرد؛تقدیر و تشکر میکنم،امیدوارم روزی فرا برسه که من واسش جبران کنم:گل::گل::احترام::احترام::aminkhan::aminkhan:

mohamad$

کاربر ويژه
88 يك استثنا بود به هر صورت مشهد با اينكه از تهران ارتفاعش خيلي پايينتره ولي در كل از اين شهر حتي مناطق شماليش سردسيرتره ولي بايد اينو قبول كرد كه بارندگي شمال تهران بيشتره

بله مشهد سردسیر تره ولی این هم دلیلی بر پر برف تر بودن مشهد از شمال تهران نیست . تهران ( شمال شهر ) جزو سه مرکز استان پربرف کشوره بدون اغراق

متاسفانه دوستان اینقدر تعصب روی شهراشون دارن که اصلا نمیشه یک کلمه درباره شهرشون اظهار نظر کرد . هر حرفی زده میشه فکر میکنن میخوایم شهرشون و بکوبیم

کاش همه مردم ایران مثل تهرانی ها با اینگونه مسائل منطقی برخورد میکردند .

به جرات میگم به جز من و شاید برخی ، اکثر تهرانی ها اینجور تعصبات و روی شهرشون تهران ندارند

ArefGod

Banned
بله مشهد سردسیر تره ولی این هم دلیلی بر پر برف تر بودن مشهد از شمال تهران نیست . تهران ( شمال شهر ) جزو سه مرکز استان پربرف کشوره بدون اغراق

متاسفانه دوستان اینقدر تعصب روی شهراشون دارن که اصلا نمیشه یک کلمه درباره شهرشون اظهار نظر کرد . هر حرفی زده میشه فکر میکنن میخوایم شهرشون و بکوبیم

کاش همه مردم ایران مثل تهرانی ها با اینگونه مسائل منطقی برخورد میکردند .

به جرات میگم به جز من و شاید برخی ، اکثر تهرانی ها اینجور تعصبات و روی شهرشون تهران ندارند

سوم؟؟؟ مگه شمال شهر تهران چقدر برف میاد؟

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
من فکر میکنم شمالشرق تهران واقعا از عجایب من نمیدونم حتی دوستانه تهرانی چقدر از این موضوع خبر دارن اما عرض میکنم اختلاف مهراباد با اقدسیه برابر با اختلاف اقدسیه به بالای شهرک قایم هست

بیش از صد بار از هوای بهاری اقدسیه به برف سنگین و کولاک شهرک قایم رفتم در همین خشک سالی های اخیر که سعادت اباد رنگ برف و ندیده من برف بالای 50 سانت رو بارها و بارها اونجا دیدم

به هر حال قول توچال کنار این کلانشهر یه کارایی میکنه که در دنیا کم نظیره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا