• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
اون از دی ماه که سرد بود ولی بارش نبود . این هم از بهمن که شبیه اخر اسفند هست .
نقشه های نیرو دریایی که سرما نشون نمیدن ولی ecmwf ُسرمای بهتری نشون میده . حالا امیدوار باش بلکه جمعه صبح شمال تهران لااقل برف بیاد .یا شاید مناطق ما برفاب

aznavar

کاربر ويژه
امیر محسن جان فرزینگ لول منطقه ما برای فردا و پس فردا چند متر هست؟ به قیمت جونمم شده باید برم بارش برفو ببینم

hamed*zagros

کاربر ويژه
اگه فردا شانس بیاریم میتونه یه برف سنگین رخ بده

این شهمیرزاد نرمال بارش سالانش چند میلیمتر؟

abtinT

کاربر ويژه
نقشه های نیرو دریایی که سرما نشون نمیدن ولی ecmwf ُسرمای بهتری نشون میده . حالا امیدوار باش بلکه جمعه صبح شمال تهران لااقل برف بیاد .یا شاید مناطق ما برفاب

هر سال منطقه ما حداقل یک برف در حد سفید شدن داشت . امسال که :103:

felan123

New member
این دوست عزیزی که بهشون اینجور میگی استادی هستن که از کل هواشناسی کشور بهتر نقشه میخونن...شما هم از اون موقع که اومدی گیر دادی به زاگرسا!

اگه طرز بیان م تند بود ببخشید
من گیر به زاگرس ندادم ولی تا بوده همین بوده تو تمام نقشه ها که نگاه کنین متوجه میشین که رشته کوه زاگرس مثل دیوار عمل میکنن
بله قبول دارم استادی هستن ولی شما علی اقا فکر کنم یه حس کل با من دارید ؟ نه؟
اینجا تایپ هواشناسی هست کسانی هستن تو این هواشناسی که خیلی محترم هستن از درون انسان های بزرگی هستن
بازم ببخشید

mohamad_73

کاربر ويژه

kris weather جمعه برف باران زده در تهران
تا الان دقتشم خوب بوده

rahsazan

کاربر ويژه

لیست ایستگاههای سینوپتیک استان سمنان
ردیفنام ایستگاهنوع ایستگاهطولعرضارتفاعشروع
جغرافیاییجغرافیاییایستگاهدوره آماری
1سمنانسینوپتیک اصلی 23 53 33 3511271344
2شاهرودسینوپتیک اصلی 57 54 25 3613491330
3شاهرودسینوپتیک فرودگاهی 54 57 25 3613491330
4بیارجمندسینوپتیک اصلی 55 5003 3610991371
5گرمسارسینوپتیک اصلی 52 16 12 359001365
6دامغانسینوپتیک تکمیلی 54 19 09 3611551336
7
8
شهمیرزاد
ميامي
سینوپتیک تکمیلی
سينوپتيك تكميلي
21 53
44 55
46 35
26 36
1969
1120
1389
1391

rahsazan

کاربر ويژه
تا دی ماه امسال 216 میلی بوده بقیه با خدا

جسارتا من توی آمار سایر شهرها وارد شدم اما دیدم سایت استان سمنان اطلاعات خوبی داره گفتم اینجا ارائه بدم:

2.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
اگه طرز بیان م تند بود ببخشید
من گیر به زاگرس ندادم ولی تا بوده همین بوده تو تمام نقشه ها که نگاه کنین متوجه میشین که رشته کوه زاگرس مثل دیوار عمل میکنن
بله قبول دارم استادی هستن ولی شما علی اقا فکر کنم یه حس کل با من دارید ؟ نه؟
اینجا تایپ هواشناسی هست کسانی هستن تو این هواشناسی که خیلی محترم هستن از درون انسان های بزرگی هستن
بازم ببخشید
قطعا من بارش های 100م.م شهرمو مدیون زاگرس پرابهتم و از اینکه یک نفر بگه کاش نبودو کاش دشت بود ناراحت میشم ولی منظورم کل نبود بلکه این بود که احساسی چیزی رو نگید.واقعیت کشور اینه و هی تکرار کنید چرا این اونجاست اون اینجا گرهی باز نمی کنه:گل:

felan123

New member
قطعا من بارش های 100م.م شهرمو مدیون زاگرس پرابهتم و از اینکه یک نفر بگه کاش نبودو کاش دشت بود ناراحت میشم ولی منظورم کل نبود بلکه این بود که احساسی چیزی رو نگید.واقعیت کشور اینه و هی تکرار کنید چرا این اونجاست اون اینجا گرهی باز نمی کنه:گل:

علی جان منم ناراحت نیستم
منم در پای رشته کوه البرز زندگی میکنم هرچی بارش میاد منم مدیون البرز هستم ولی راست میگی چه کنیم که اینتوری هست
چاکرتم داش علی

rahsazan

کاربر ويژه
دمت گرم داش محمدرضا
خواهش میکنم
سایت http://www.semnanmet.ir اطلاعات خوبی داره
من هم معمولا یا آمار مشهد رو با جزئیات وارد میشم یا آمار کشور رو کلی میگم اما این سایت اطلاعات خوبی داشت و از طرفی ما هم هنوز دانشجوی سمنانیم دیگه:خجالت2:

felan123

New member
خواهش میکنم
سایت http://www.semnanmet.ir اطلاعات خوبی داره
من هم معمولا یا آمار مشهد رو با جزئیات وارد میشم یا آمار کشور رو کلی میگم اما این سایت اطلاعات خوبی داشت و از طرفی ما هم هنوز دانشجوی سمنانیم دیگه:خجالت2:
تنها مشکل سایت اینه که صفحه اصلیش شبیه به سایت خبری شده
کاش صفحه اول ش رو عکس های هواشناسی میگذاشتن ولی من قرار شنبه زنگ بزنم از روابط عمومی سازمان شکایت کنم از بابت این که صفحه اول شبیه به سایت خبری شده
اگه صفحه اول شدرست بشه خیلی توپ میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا