• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mikadd

کاربر ويژه
5 شنبه

images.aspx

legend.precip-hor-en-US.png

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام امیر مسعود عزیز:گل:
حقیقتش با این دماهای قوچان تو وسط زمستون جنب حاره میذاشتم منطقی تر بود!:خنده2:
اما بدون شک 91 به هیچ شهری اندازه اردبیل ظلم نکرد!
همین که سیبری گذاشتی قوته قلبیه برای همه ماها در این وضعیت:خنده2::گل:
درسته به نظر من 91 اردبیل رو در هم کوبید و غرورش رو شکست!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام عرض میکنم خدمت تمامی دوستان عزیز:گل:

من نیستم خوش میگذره؟؟؟!!!!{آخه یکی این حرفو بزنه که بود و نبودش واسه همه مهم باشه!!!}

بگذریمٰ؛چه خبرا؟؟؟صفحات قبل رو که خوندم استاد بزرگوار{امیرمحسن عزیز}خبرهای خوبی واسه ما داشتنٰ؛فکر کنم باید جمعه زنجیر چرخ ببندیم!!!!

بجنورد

meteogram.php

Amir Masoud

کاربر ويژه
وضعیت طوری شده که دلم میخواد هر چه سریع تر این زمستون لعنتی تموم شه و تابستان خنک و مرطوب و سرسبز اردبیل رو ببینم!

rahsazan

کاربر ويژه

من نیستم خوش میگذره؟؟؟!!!!{آخه یکی این حرفو بزنه که بود و نبودش واسه همه مهم باشه!!!}

بگذریمٰ؛چه خبرا؟؟؟صفحات قبل رو که خوندم استاد بزرگوار{امیرمحسن عزیز}خبرهای خوبی واسه ما داشتنٰ؛فکر کنم باید جمعه زنجیر چرخ ببندیم!!!!

بجنورد

meteogram.php

سلام محمدجان
اختیار داری قربان ما شمارو از روی پسندهای دریافتیمون :خجالت2:مونیتور میکنیم :خنده1: اون یکی دو روز هم که نبودی و کسی سراغت رو نگرفت خودت قبلش اطلاع رسانی کرده بودی:احترام:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه بارش روز یکشنبه در شمال شرق که ظاهرا عمده بارشها به شکل برف هست.

اون سیمبل تک دونه برف هم یعنی SNow Grain یا بقول ما از این برفهای پفکی که با باد اینور و اونور میچرخه و به هیچ دردی هم نمیخوره:

xw40390iic2qnyftdqa2.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام محمدجان
اختیار داری قربان ما شمارو از روی پسندهای دریافتیمون :خجالت2:مونیتور میکنیم :خنده1: اون یکی دو روز هم که نبودی و کسی سراغت رو نگرفت خودت قبلش اطلاع رسانی کرده بودی:احترام:

:خنده2::خنده2:

چاکر جناب میری عزیز هم هستیم:aminkhan::aminkhan:

شما همیشه به ما لطف داشتی عزیز:گل::گل:؛منم شوخی کردم:خنده1:

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام و شب بخیر. این سایت هواشناسی نروژ بی معرفت هم که هی بارون یکشنبه ما رو کم و کمتر کرد فکر میکنه حواسمون بهش نیست. هی هی دوباره گرم باد هم که داریم :نه:

mohamad_73

کاربر ويژه

بجنورد

meteogram.php

تبریک ممد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا