• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeedrad

کاربر ويژه

سلام سعید عزیز و خسته نباشید

دقیقا جریان همونطوری هست که توصیف کردید.

نقشه های تراز 700 در فریم مختلف 24- 30 و 36 ساعت آینده رو میذارم قضاوت با خودت

مراکز واگرایی رو با فلش سیاه رنگ مشخص کردم و هسته های پر بارش رو با فلش قرمز رنگ:

nqqbkhfh8vil2arowe1.png

l1rp99kcv947dwzxuaoz.png

r0pk4k3xgjohc3qc8gk7.png

امیدوارم اینبار هم پیش بینی نیروی دریایی مثل دفعه قبل(روزی که در اخرین اپدیت بارش مشهدرو به شدت افزایش داد ولی هیچی نیومد) اشتباه باشه
امیرجان جسارت میکنم ولی به نظر من استناد کامل وصد درصد به این نقشه ها در شرایطی که میدونیم سیستم در منطقه شمالشرق فعالیت داره شاید خیلی منطقی نباشه.
من دیدگاه تخصصی مثل شما ندارم فقط به صورت تجربی احتمال میدم شاید نقشه ها مرکز واگرایی رو با چند کیلومتر تلورانس نشون داده باشن و در عمل اون چیزی که نشون داده میشه نباشه( حالت بر عکسش هم همیشه محتمل هست یعنی نقشه امیدوارکننده باشن ولی در عمل چیزی نباره)
تا نظر شما چی باشه؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیدوارم اینبار هم پیش بینی نیروی دریایی مثل دفعه قبل(روزی که در اخرین اپدیت بارش مشهدرو به شدت افزایش داد ولی هیچی نیومد) اشتباه باشه
امیرجان جسارت میکنم ولی به نظر من استناد کامل وصد درصد به این نقشه ها در شرایطی که میدونیم سیستم در منطقه شمالشرق فعالیت داره شاید خیلی منطقی نباشه.
من دیدگاه تخصصی مثل شما ندارم فقط به صورت تجربی احتمال میدم شاید نقشه ها مرکز واگرایی رو با چند کیلومتر تلورانس نشون داده باشن و در عمل اون چیزی که نشون داده میشه نباشه( حالت بر عکسش هم همیشه محتمل هست یعنی نقشه امیدوارکننده باشن ولی در عمل چیزی نباره)
تا نظر شما چی باشه؟

خواهش میکنم سعید جان

انشاء الله که همینطور بشه و ما که از خدامونه.

ولی خوب تا حالا این نقشه بی نهایت دقیق بوده . راستش نظر من اصلا مطرح نیست و باید ببینم که خواست خدا چی میشه که اصل کاری همونه فقط و بقیه وسیله ای بیش نیستند:گل:

saeedrad

کاربر ويژه

خواهش میکنم سعید جان

ولی خوب تا حالا این نقشه بی نهایت دقیق بوده . راستش نظر من اصلا مطرح نیست و باید ببینم که خواست خدا چی میشه که اصل کاری همونه فقط و بقیه وسیله ای بیش نیستند:گل:

کاملا درسته عزیز. منم امیدوارم این سیستم برای همه جا بهتر از ÷یش بینی هاش عمل کنه
در ضمن فکر میکنم یه جایی خوندم شروع سال نو چینی فاصله ۲۱ ژانویه تا ۲۱ فوریه است. تو این فاصله روز اول ماه قمری روز اول سال نو چینیه

amir tehranpars

کاربر ويژه

خواهش میکنم سعید جان

خودمون هم میدونیم که بدون شک بهترین مدل ecm است و بس !

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
بارش برف تقریبا نیمی از شهر تهران را فراخواهد گرفت و بیشتر پیش بینی ها خواهد بود و تا ساعات اینده نشاط خوبی رو به ساکنین تهران خواهد داد امیدوترم این برف اخرین برف نباشه و خودم فکر میکنم اخرین برف نخواهد بود

abtinT

کاربر ويژه
بارش برف تقریبا نیمی از شهر تهران را فراخواهد گرفت و بیشتر پیش بینی ها خواهد بود و تا ساعات اینده نشاط خوبی رو به ساکنین تهران خواهد داد امیدوترم این برف اخرین برف نباشه و خودم فکر میکنم اخرین برف نخواهد بود

امروز و فردا تهران حتی شمال شهر برف نمی یاد .
روز شنبه شب و 1شنبه صبح احتمال بارش برف هست .

mohamad$

کاربر ويژه

سلام بر سامیار عزیز . از پیشبینی ها میشد فهمید البرز شمالی خبری نمیشه و البرز جنوبی بهتر میاد هر چند که هوا گرم بود و فکر نمیکنم شهرای بالای 1800 البرز جنوبی تو محدوده تهران و البرز سفید شده باشن . درست میگم ؟

شما برای امشب و فردا چند سانت برف برای شمال تهران پیشبینی میکنید ؟

amir tehranpars

کاربر ويژه

نه بابا ECMWF امسال تا این لحظه زیاد مطمئن و دقیق جواب نداده . من نقشه های NOGAPS رو مثال زدم

من تو این چند ساله مدل های مختلف رو از gfs ، ecm ، wrf ، nam ، ruc و ... و مدل ها و شاخص ها هوا فضا آمریکا ( noaa ) رو امتحان کردم ولی درمجموع هیج مدلی به پای ecm نمیرسه !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا