• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام امیرمحسن عزیزم. صبحت بخیر.

لطف میکنی بگی از این سیستم چقدر اردبیل بارش داره ؟ اصلا رخ میده و کی؟

سوال دومم همون سوال دیروز بود که ازت کردم ولی گویا پستم رو ندیدی! چشم انداز ادامه زمستان 91 اردبیل چگونه هست ، دیگه کلافه شدم از این گرم باد های اردبیل ، اینجا عوض زمستون بهار دیدم من.

با تشکر فراوان:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امشب:

mean_sea_level_pressure_and_24h_cumulated_precipitations%2112%21Africa%21msl%21pop%21od%21oper%21w_mslrain%212013013100%21%21chart.gif

فردا:

mean_sea_level_pressure_and_24h_cumulated_precipitations%2124%21Africa%21msl%21pop%21od%21oper%21w_mslrain%212013013100%21%21chart.gif

فردا شب:

mean_sea_level_pressure_and_24h_cumulated_precipitations%2136%21Africa%21msl%21pop%21od%21oper%21w_mslrain%212013013100%21%21chart.gif

s@d3q

کاربر ويژه
فکر کنم نیمه شب امشب تا صبح فردا مناطق بالای اتوبان همت شانس بارش برف دارن! البته فقط قکر کنم:خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیرمحسن عزیزم. صبحت بخیر.

لطف میکنی بگی از این سیستم چقدر اردبیل بارش داره ؟ اصلا رخ میده و کی؟

سوال دومم همون سوال دیروز بود که ازت کردم ولی گویا پستم رو ندیدی! چشم انداز ادامه زمستان 91 اردبیل چگونه هست ، دیگه کلافه شدم از این گرم باد های اردبیل ، اینجا عوض زمستون بهار دیدم من.

با تشکر فراوان:گل:

سلام امیر مسعود عزیز

به امید خدا امروز بعداز ظهر به بعد بارش برف در اردبیل با شدت خوبی آغاز میشه و تا فردا شب در اردبیل شاهد برف خواهید بود امیر مسعود جان:گل:

saeedrad

کاربر ويژه
خیلی عکس قشنگیه
البته عکس مربوط به امساله چون پارسال طرح بهسازی احمدآباد تا اسفند طول کشید و بهسازی سر خیابان رضا هم چند ماه پیش تموم شد.پایه چراغها و نورپردازی متال هالاید هم کاملا مشخصه

سلام
کاملا درسته
من اول اشتباه کردم اخه یه لحظه فکر کردم خیابان سمت چپ تصویر راهنماییه و خب پلی هم وجود نداره. ولی بعد سریع متوجه شدم که روبروی خیابون بستست
در صورتی که پارسال هنوز جلوی خیابون بسته نبود و بعد تازه با نگاه دقیق تر فهمیدم خیابون رضاست
ولی به هر حال عکی قشنگیه

خراباتی

کاربر ويژه

نه متاسفانه شرایط در سطح زمین تحت هیچ عنوان مساعد نیست واسه همین مثل دیروز بارشها از ارتفاع 2000 متر به بالا رخ میده و در سطح زمین و ارتفاع شهر مشهد وزش باد غالب خواهد بود و ابرها پس از گذر از بینالود دچار از هم گسستگی میشن.

خیلی غم انگیزه در حالی که طبق نرمال باید الان شرایط به نفع مشهد ونیمه شمالی باشه متاسفانه برعکسه.امیدوارم خداوند لطفی کنه بارش فردامونو بیشتر از مقدار پیشبینی شده در نظر بگیره.باید راضی بود و امیدوار چون ابر وباد وگرما وسرما وکلا آسمان ها وزمین مطیع امر خدا هستند.

Rastegari

Banned
الان داخل حیاط خونمون دارم آهنگ های سیاوش شمس { صحنه } رو گوش می کنم . باران هم نم نمه

واقعا چقدر خوشه. ای خداااااا شکرت:گل:

ماهان.

کاربر ويژه
سلام بر سامیار عزیز . از پیشبینی ها میشد فهمید البرز شمالی خبری نمیشه و البرز جنوبی بهتر میاد هر چند که هوا گرم بود و فکر نمیکنم شهرای بالای 1800 البرز جنوبی تو محدوده تهران و البرز سفید شده باشن . درست میگم ؟

شما برای امشب و فردا چند سانت برف برای شمال تهران پیشبینی میکنید ؟

نه محمد اصلا اینطور نبود البرز شمالی رو نروژ 30 درصد کمتر در نظر گرفته بود خیلی جاها نیز برابر بود جایی نبود که البرز شمالی رو نزدیک به صفر پیش بینی بکنه

سیاه بیشه بارشش در حد 3 میل هم نبود در حالی که جایی نبود که زیر 20 میل برای سیاه بیشه دیده باشه

آمار 3 میلیمتر رو از کجا دیدین؟ سیاه بیشه در اون 48 ساعت 23 میلیمتر بارش داشت که رقم خوبی به حساب میاد.

شهر خشکی مثل منجیل 18 میلیمتر از این سامانه بارش داشت

ماسوله 41 میلیمتر

دیلمان 25 میلیمتر

رشت 26 میلیمتر

آستارا 34 میلیمتر

ماهان.

کاربر ويژه
دیشب اینجا رعد و برق داشتیم!!!

در مدت خیلی کوتاهی هم 3.8 میلیمتر بارون بارید!!!

حداکثر سرعت باد الان 59 کیلومتر در ساعته و ساعات بامداد به 61 کیلومتر در ساعت هم رسیده بود. بیشینه سرعت باد کشور به 148 کیلومتر در ساعت رسیده از ایستگاه بروکن با ارتفاع 1100 متر.

متئوگرام حداکثر سرعت باد (سبز)‌ و سرعت متوسط باد (آبی)

chart

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
آمار 3 میلیمتر رو از کجا دیدین؟ سیاه بیشه در اون 48 ساعت 23 میلیمتر بارش داشت که رقم خوبی به حساب میاد.

شهر خشکی مثل منجیل 18 میلیمتر از این سامانه بارش داشت

ماسوله 41 میلیمتر

دیلمان 25 میلیمتر

رشت 26 میلیمتر

آستارا 34 میلیمتر
اگر امار بارش سیاه بیشه درست باشه به شکل بارون بوده من 3شنبه ظهر تا بعد از ظهر سیاه بیشه بودم هیچ بارشی نبود دیشب هم رد شدم در حده چند میلیمتر برف اومده بود

ماهان.

کاربر ويژه
اگر امار بارش سیاه بیشه درست باشه به شکل بارون بوده من 3شنبه ظهر تا بعد از ظهر سیاه بیشه بودم هیچ بارشی نبود دیشب هم رد شدم در حده چند میلیمتر برف اومده بود

سیاه‌بیشه دیروز در حد 1 سانتیمتر برف داشت. ولی بارش دامنه‌های شمالی البرز هم از سامانه‌ی جنوبی به نسبت دامنه‌ی شمالی خیلی خوب بود و به اون صورت نبود که هیچی نباره.

Abbath

New member
مشهد - خیابان احمدآباد- سه راهی راهنمایی:

31pq9z62qu6cdsa5d1k.jpg

خاطرات من رو زنده کردی امیر محسن عزیز...

من می رفتم از اون ایستگاه اتوبوس که اون دست سه راه هست سوار اتوبوس می شدم و می رفتم میدون شهدا خونه عموم

هی روزگار چه قدر زود گذشت :خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا