• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مشهد - خیابان احمدآباد- سه راهی راهنمایی:

31pq9z62qu6cdsa5d1k.jpg

amir tehranpars

کاربر ويژه
محسن جان همینک همون هوایی که دوس داری رو داریم :
ابرای سیروسی دور آفتاب هاله ایجاد کردن و الان همگی بزرگان خانواده میگن برف میاد !

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدایا نروژ برای روز جمعه بینالود 30 میلیمتر برف پیش بینی کرده:گل:

Friday01 FebruarySaturday02 FebruarySunday03 FebruaryMonday04 FebruaryTuesday05 FebruaryWednesday06 FebruaryThursday07 FebruaryFriday08 FebruarySaturday09 February
13.png
01d.png
13.png
01d.png
01d.png
03d.png
04.png
01d.png
01d.png
-4°-5°-8°-10°-7°-2°-2°-2°
30 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours3.9 mm precipitation per 24 hours0.2 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours
vindpil.0025.235.png
vindpil.0000.235.png
vindpil.0000.005.png
vindpil.0000.055.png
vindpil.0000.065.png
vindstille.png
vindpil.0000.295.png
vindpil.0025.265.png
vindpil.0000.245.png
Long term forecast

saeedrad

کاربر ويژه
امیرمحسن به دادمون برس
نروژ بارش فردای مشهدو زده 1.1 میلیمتر:20:
یه خبر خوب بده امیرجان

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیرمحسن به دادمون برس
نروژ بارش فردای مشهدو زده 1.1 میلیمتر:20:
یه خبر خوب بده امیرجان

سعید جان

من احتیاج به پیش بینی نروژ نداشتم و صبح اول وقت متاسفانه این پیش بینی رو می دونستم:ناراحت:

واسه همین اینقده نا امید بودم دیگه:ناراحت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این بینالود عجب جلوی سیستم جنوبی رو میگیره !:تعجب2:

نه متاسفانه شرایط در سطح زمین تحت هیچ عنوان مساعد نیست واسه همین مثل دیروز بارشها از ارتفاع 2000 متر به بالا رخ میده و در سطح زمین و ارتفاع شهر مشهد وزش باد غالب خواهد بود و ابرها پس از گذر از بینالود دچار از هم گسستگی میشن.

amir tehranpars

کاربر ويژه

نه متاسفانه شرایط در سطح زمین تحت هیچ عنوان مساعد نیست واسه همین مثل دیروز بارشها از ارتفاع 2000 متر به بالا رخ میده و در سطح زمین و ارتفاع شهر مشهد وزش باد غالب خواهد بود و ابرها پس از گذر از بینالود دچار از هم گسستگی میشن.

بله دقیقا !
یه بار در باره وزش بادلعنتی گفتم ولی برخی دوستان به من خورده گرفتن !
وزش باد برا پایتخت موجب از بین بردن رطوبت سطح زمین و کن فیکون کردن بارشها و از طرفی از بین بردن غبار و افزایش دمای بیشینه !

rahsazan

کاربر ويژه

این عکس از من نیست محمد رضا جان ولی زیباست

خیلی عکس قشنگیه
البته عکس مربوط به امساله چون پارسال طرح بهسازی احمدآباد تا اسفند طول کشید و بهسازی سر خیابان رضا هم چند ماه پیش تموم شد.پایه چراغها و نورپردازی متال هالاید هم کاملا مشخصه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا