• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

خراباتی

کاربر ويژه
جاده قوچان به درگز:

18hc85.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
دزفول بارش باران...رطوبت 100% و دما 10 ! چرا اینقدر سرده!کوه ها دارن میترکونن...فکر کنم سجاد این بار برفو میبینه!

آرش-مشهد

کاربر ويژه
آرش جان بعد از اون دیماه عجب بهمنی شد!

همینطوره محسن جان. واقعا بهمن بیخود و گندی بوده و احتمالا تا آخر هم همینطور خواهد بود. دی هم که به جز اون برف خیلی خوب اوایلش متاسفانه بعدش مشهد خشکید ولی خب حداقل هوا سرد بود نه مثل الان که هوا بهاری شده!!!
ان شا الله که اسفند ورق برگرده:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
علی جان مگه برای همین سیستم قبلی نگفتن بارش قزوین و البرز شدید هست و تهران ضعیف تر ؟ همین بارون پریروز و میگم . هومن تو فروم پیشبینیشون و گذاشته بود . ولی در عمل بیشترین بارش دامنه جنوبی البرز برای شمال تهران و لواسان شد با حدود 45 میلیمتر .

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سازمان به صورت 2 به شک گفته تهران برفی میشه. این نهایت زرنگی رو میرسونه شمال تهران یه ذره برف میاد تو تلویزیون تو بوق و کرنا می کنن پایتخت امروز سفید پوش شد اون وقت یکی مثل من می مونه که شاید خواب بودم برف و ندیدم!!!

mohamad$

کاربر ويژه
سازمان به صورت 2 به شک گفته تهران برفی میشه. این نهایت زرنگی رو میرسونه شمال تهران یه ذره برف میاد تو تلویزیون تو بوق و کرنا می کنن پایتخت امروز سفید پوش شد اون وقت یکی مثل من می مونه که شاید خواب بودم برف و ندیدم!!!

اینا رو ولشون کن مهرداد . خب فردا اگر برف بود برو بام تهران

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا