• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
ایران بد از ایالات متحده تنها کشوری هست که چهار فصله ولی حیف که مثل اونجا نمیشه از طبیعت بهره برداری درست کردو ازش لذت برد!
اگه ننوشته بودی ماسوله هرکی از من میپرسید صد در صد میگفتم غرب اروپاست!

ماسوله نیست، ارتفاعات ماسال هستش.

ماهان.

کاربر ويژه
آقایون و خانم های فروم این نقشه دزفول رو نشون داده بنظرتون کجا قرار داره؟ دشت یا کوه های زاگرس؟؟؟

دوستان شما بگین دزفول داخل دشت یا زاگرس؟؟؟

نقشه یکم حجمش بالاست

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/99/Iran_topo_en.jpg
اندیمشک و دزفول کوهپایه‌ند. از اونجا به سمت جنوب دشت شروع می‌شه. من چند بار اون مسیر رو اومدم و یه بار هم بطور موازی زاگرس رو از جاده‌ی داغون نفت سفید (رامهرمز - هفتگل) به شوشتر اومدیم.

Rastegari

Banned
اندیمشک و دزفول کوهپایه‌ند. از اونجا به سمت جنوب دشت شروع می‌شه. من چند بار اون مسیر رو اومدم و یه بار هم بطور موازی زاگرس رو از جاده‌ی داغون نفت سفید (رامهرمز - هفتگل) به شوشتر اومدیم.

ارتفاعش 100 متره اینم شد کوهپایه؟؟؟ بارش 100 میلیمتری دزفول هیچ ربطی به زاگرس نداره. اگه به نقشه دقت کنی دزفول از کوه های بلند خیلی فاصله داره. فاصله دزفول تا کوه های بلند مثل فاصله آستارا تا شهر اردبیل می مونه!

100 میلیمتر بارون اومدن داخل اون منطقه یه چیزی عادی هستش!

خراباتی

کاربر ويژه
sa

ramin_neek

New member
دوستان دوتا سئوال ازتون داشتم...
برای بارش برف دمای حسی مهمتره یا دمای حقیقی سطح زمین؟
آنچه که باعث تفاوت در دمای حسی و حقیقی میشه چیه؟ رطوبت یا باد یا..؟:احترام:

aria_tehran

کاربر ويژه
درود
هم اکنون کوه های تهران در مه فرو رفتن و این نشونه ی خیلی خوبی میتونه باشه برای شروع بارش ها:توافق:

aria_tehran

کاربر ويژه
دوستان دوتا سئوال ازتون داشتم...
برای بارش برف دمای حسی مهمتره یا دمای حقیقی سطح زمین؟
آنچه که باعث تفاوت در دمای حسی و حقیقی میشه چیه؟ رطوبت یا باد یا..؟:احترام:

بارش برف فقط به دمای حقیقی ربط داره و اصلا به دمای حسی ربطی نداره

رطوبت باعث میشه که دمای حسی ما بالا بره در حالی که دمای حقیقی کمتر از دمای حسی ماست
باد هم معمولا باعث میشه دمای حسی ما پایین بیاد در حالی که دمای حقیقی بالاتر از دمای حسی ماست
این موارد مربوط به فصل زمستان هستش
چون مثلا تو فصل تابستان وقتی رطوبت باشه و گرما هم که هستش آدم فکر میکنه تو جهنمه و دمای حسی چندین برابر دمای حقیقی بیشتر میشه

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا