ایران بد از ایالات متحده تنها کشوری هست که چهار فصله ولی حیف که مثل اونجا نمیشه از طبیعت بهره برداری درست کردو ازش لذت برد!
اگه ننوشته بودی ماسوله هرکی از من میپرسید صد در صد میگفتم غرب اروپاست!
ماسوله نیست، ارتفاعات ماسال هستش.
ایران بد از ایالات متحده تنها کشوری هست که چهار فصله ولی حیف که مثل اونجا نمیشه از طبیعت بهره برداری درست کردو ازش لذت برد!
اگه ننوشته بودی ماسوله هرکی از من میپرسید صد در صد میگفتم غرب اروپاست!
اگه محمد از تهران رخصت بده کرج خیلی احتمالش بیشتر از تهرانه چون اونجا دما شب میشه مثل موشک میره پایین:خنده1:سلام کرج میتونه برف بیاد؟
اوهومسلام کرج میتونه برف بیاد؟
چین هم مثل آمریکاست
هوا ابری باشه مثل موشک پایین نمیره مگر اینکه هوای سرد نفوز کنهاگه محمد از تهران رخصت بده کرج خیلی احتمالش بیشتر از تهرانه چون اونجا دما شب میشه مثل موشک میره پایین:خنده1:
*نفوذ
اندیمشک و دزفول کوهپایهند. از اونجا به سمت جنوب دشت شروع میشه. من چند بار اون مسیر رو اومدم و یه بار هم بطور موازی زاگرس رو از جادهی داغون نفت سفید (رامهرمز - هفتگل) به شوشتر اومدیم.آقایون و خانم های فروم این نقشه دزفول رو نشون داده بنظرتون کجا قرار داره؟ دشت یا کوه های زاگرس؟؟؟
دوستان شما بگین دزفول داخل دشت یا زاگرس؟؟؟
نقشه یکم حجمش بالاست
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/99/Iran_topo_en.jpg
اره چون ایرانم جدیدا یکی از استاناش شده:خنده1:
عرض 51 درجهی شمالی، در میانهی زمستون دیشب رگبار و رعد و برق داشت محسن جان!!!
اندیمشک و دزفول کوهپایهند. از اونجا به سمت جنوب دشت شروع میشه. من چند بار اون مسیر رو اومدم و یه بار هم بطور موازی زاگرس رو از جادهی داغون نفت سفید (رامهرمز - هفتگل) به شوشتر اومدیم.
دوستان دوتا سئوال ازتون داشتم...
برای بارش برف دمای حسی مهمتره یا دمای حقیقی سطح زمین؟
آنچه که باعث تفاوت در دمای حسی و حقیقی میشه چیه؟ رطوبت یا باد یا..؟:احترام: