• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه
راستی بخش هواشناسی اخبار ساعت 7 بامدادو دیدید؟؟
سرکرده صداش گرفت و اصلا یه چیز عجیب و غریب تو این چند ساله حداقل توی هواشناسی شبکه ی یک رخ داد
هر چی هم اهم اوهوم کرد درست نشد که نشد:خنده1:
از اول گزارش تا آخر گزارش با زور تونست چند تا کلمه رو که خودشم نفهمید چی گفت رو بگه:خنده1:

Rastegari

Banned
این طرز بیان اشتباهه و البته از تو بعید نیست. به‌اش میگن سفسطه و مغالطه. دلیل بیشتر بودن بارش دیلم و گناوه از برازجان اینه که در منطقه‌ای شمالی‌تر قرار داره. خودت هم خوب می‌دونی که ما داشتیم در مورد تفاوت بارش با فاصله گرفتن از کوه صحبت می‌کردیم. پس در این مورد باید بارش برازجان رو با بوشهر مقایسه کرد.

اوکی. ولی شهر دزفول داخل دشت قرار داره. نقشه اش رو هم گذاشتم! :خنده1:

راستی چرا پس فردا شیراز میشه 8- ولی تهران و عرض های شمالی گرمه ؟ :تعجب2:

aznavar

کاربر ويژه
درود:گل:
علی جان الان از جاده برگشتم. رفتم تا نزدیکیای الشتر. یا ابلفرض چ خبر بود ماشالا به این برف و بارون .انگار که برف پاکنی وجود نداره!. نزدیک های گردنه ایوان دره برف میومد.متاسفانه خودم تنها بودم نتونستم پشت فرمون عکس بگیرم
برگشتنی یه سر تا پارک جنگلی مخملکوه رفتم اونجا برفا به بشدت میومد. تو یک ساعتی که اونجا بودم راحت 10 میل امد.
الان که شهرو دیدم 2- 3 میل بیشتر نیومده

سریع جوی آب راه افتاد

75rplh8j2motccw969n5.jpg

rnahd8a5xly596xj0bfb.jpg

e2uzvr9q6yq5d8baj4t.jpg

g5hi1zep6c4v0nuyo8w.jpg

Rastegari

Banned
درود:گل:
علی جان الان از جاده برگشتم. رفتم تا نزدیکیای الشتر. یا ابلفرض چ خبر بود ماشالا به این برف و بارون .انگار که برف پاکنی وجود نداره!. نزدیک های گردنه ایوان دره برف میومد.متاسفانه خودم تنها بودم نتونستم پشت فرمون عکس بگیرم
برگشتنی یه سر تا پارک جنگلی مخملکوه رفتم اونجا برفا به بشدت میومد. تو یک ساعتی که اونجا بودم راحت 10 میل امد.
الان که شهرو دیدم 2- 3 میل بیشتر نیومده

سریع جوی آب راه افتاد

75rplh8j2motccw969n5.jpg

rnahd8a5xly596xj0bfb.jpg

e2uzvr9q6yq5d8baj4t.jpg

g5hi1zep6c4v0nuyo8w.jpg

عکس های که می گیری خیلی باکلاسه و تو دل آدم می شینه :84:

خیلی وقت بود می خواستم اینو بهت بگم! :nicolnici:

aria_tehran

کاربر ويژه
دوستان دلیل علمی وجود داره که چرا اون منطقه بیشتر اوقات اینجوری میشه؟
gmq15fsyfcf4sabpro5.jpg

مثلا یا ابری توش وارد نمیشه یا فقط اونجا توش ابر هستش
به صورت خط هم هستش
توی موجهای گذشته هم همچین اتفاقی با شدت بیشتر افتاد که مهرداد بهش اشاره کرد

ali.doosti

کاربر ويژه
درود به تو سجاد گل...عالیه آقا عالی...حتما این هنرتو ادامه بده!و عکساتم لیبل بزن که به اسم خودت منتشر شه.
بابت برفم تبریک فراوان میگم...امشب اوج بارشه که ایشالا برفو شما هم ببینید؟دما الان چنده؟

ali.doosti

کاربر ويژه
دوستان دلیل علمی وجود داره که چرا اون منطقه بیشتر اوقات اینجوری میشه؟
gmq15fsyfcf4sabpro5.jpg

مثلا یا ابری توش وارد نمیشه یا فقط اونجا توش ابر هستش
به صورت خط هم هستش
توی موجهای گذشته هم همچین اتفاقی با شدت بیشتر افتاد که مهرداد بهش اشاره کرد
امیر محسن گفت اونجا واگراییه!

پسرخاله

کاربر ويژه
warm fronts
يك جبهه گرم ، جبهه‌اي است كه در طول آن ، هواي گرم جانشين هواي سرد مي‌شود. در صورتي كه كه جهت حركت توده‌هاي هوا به طريقي باشد كه هواي گرم به تدريج از روي سطح زميني عبور كند كه قبلاً در آنجا هواي سرد وجود داشته است، جبهه تشكيل شده ، جبهه گرم خواهد بود. بر روي نقشه‌هاي هواشناسي ، جبهه گرم معمولاً به صورت نيم دايره‌هاي سياه رنگ و در سمتي كه جبهه به آن طرف حركت مي‌كند رسم مي‌شود. بر روي نقشه‌هاي چاپي ، جبهه گرم با خط پر رنگ و قرمز مشخص شود. حاصل شكل گيري جبهه گرم ايجاد پوشش نسبتاً ضخيم ابر بر روي سطح جبهه و در نزديكي دنباله آن و بارندگي يكنواخت است

Abbath

New member
آغاز بارش باران در قزوین،هوا هم سوز جالبی داره

متاسفانه امشب دارم میرم پادگان و گزارشی از برف احتمالی :خنده1: که قراره بباره نمیتونم بدم

aznavar

کاربر ويژه
درود به تو سجاد گل...عالیه آقا عالی...حتما این هنرتو ادامه بده!و عکساتم لیبل بزن که به اسم خودت منتشر شه.
بابت برفم تبریک فراوان میگم...امشب اوج بارشه که ایشالا برفو شما هم ببینید؟دما الان چنده؟

خیلی مخلصم علی جان.لطف داری داداش گلم:گل::گل:
دمای فعلی 7+ ولی متاسفانه بارش قطع ویه واگرایی شدید داریم:(
امیدوارم در ادامه درست بشه..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا