علی جان بیشتر از تابستونش لذت بردم تا زمستون. الانم بیصبرانه منتظرم دوباره تابستون برسه!
آمارشو داشتم. جم هم کوهپایه نیست! داخل کوه قرار داره یعنی از 4 طرف کوهستانیه! ولی دزفول از 3 طرف دشت و با فاصله خیلی به کوه های زاگرس!
طبق پیش بینی سازمان مقدس امشب و قردا شمال تهرون برفیه !:خنده1:
طبق پیش بینی سازمان مقدس امشب و قردا شمال تهرون برفیه !:خنده1:
ماهان متوسطه بارشه اونجا در سال چه قدره؟به هر حال از ساحل بارشش بیشتره. بارش دالکی از برازجان و برازجان هم از بوشهر بیشتره. دالکی و برازجان کوهستانیند؟ خیر. ختم کلام.
این شهری که شما هستید در سردترین روزه ها دما تا چند درجه پایین میاد؟؟
به هر حال از ساحل بارشش بیشتره. بارش دالکی از برازجان و برازجان هم از بوشهر بیشتره. دالکی و برازجان کوهستانیند؟ خیر. ختم کلام.
ماهان متوسطه بارشه اونجا در سال چه قدره؟
شاید قبلا گفته باشی ولی من اطلاع ندارم
ساعت 15:30 دمای مهرآباد 10 درجهخب مهراباد شد 8:فرار:
علی جان ژانویه 3 روز دمای کمینه زیر 10- داشتیم که سردترینش 13.6- بود. دسامبر پارسال هم دو روز کمینه به 11.5- رسید.
سردترین بیشینه هم ژانویه به 5.2- رسید.
اروپا بخاطر وجود سیکلونهای مرطوب اقیانوسی از سرماهای خیلی شدیدی مثل روسیه در امانه.
بارش برازجان بیشتره یا گناوه؟ جواب گناوه ... بارش دالکی بیشتر یا دیلم؟؟؟ جواب دیلم! پس به ارتفاع هم ربطی نداره. ختم کلام :خنده1:
[h=4]Current weather observation
| [h=4]Forecast
|
ساعت 15:30 دمای مهرآباد 10 درجه
ساعت 16:00 دمای مهراباد 9 درجه
ساعت 16:30 دمای مهرآباد 8 درجه
این یعنی با وجود ابرناکی شهر، روند سرد شدن در تهران شدت گرفته و هیچ بعید نیست تا ساعات پایانی شب و بامداد فردا این مقدار به صفر نزدیک بشه. در حالی که سازمان دمای کمینه امروز تهران را 6 درجه پیش بینی کرده بود!
اتفاقا خواستم همین را بگم که فکر می کنم باز اروپا به نسبت روسیه و کانادا معتدل تر باشه .
راستی الان یه چیزی یادم اومد : فوریه پارسال که کانادا بودم یه روز دما به 35- رسید و اتفاقا اون روز هم باید برای یه کار اداری بیرون میرفتم و نکته جالب این بود که هیچ جایی به خاطر سرما تعطیل نبود !!!