• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aznavar

کاربر ويژه
بارش برف به اندازه ی گردو هم اکنون در تبریز ( ماشا الله تق تق ) :گل:

تبریکات علی جان. ایشالا تداوم داشته باشه. ما که امسال موندیم تو کف.چیزی از برف کوه پایه هم سمت مخملکوه نمونده داره بسرعت آب میشه
این تقریبا 1600 متریشه

wzeedbgliavkvjhy8c4n.jpg

هواشناس

کاربر ويژه
تبریکات علی جان. ایشالا تداوم داشته باشه. ما که امسال موندیم تو کف.چیزی از برف کوه پایه هم سمت مخملکوه نمونده داره بسرعت آب میشه
این تقریبا 1600 متریشه

wzeedbgliavkvjhy8c4n.jpg

حالا خوبه میزان بارش خوب بود ، البته هیچ چیز جای برف رو برای ذخایر آبی نمیده ...

Amir Masoud

کاربر ويژه
آره دیگه. منم آخرین امیدم برای اینکه مدلم جواب بده به اسفند هست ... از اواخر بهمن نشانه هایی از سرمای خوب دیده شده خدا کنه رکب نخوریم ... فعلا به خاطر این بارش هم شاکرم خدا رو :گل:
آره دقیقا ، نمیدونم چرا انقدر حس خوبی بعد از 10 روز آینده دارم! وقعا خدا رو شکر تو این وضعیت رنگ برف رو دیدیم!!!:گل:

سیبری

کاربر ويژه
دم این نروژگرم!
دیروز که واسه روستاهای شمال بینالود حدود 3 میل و روستاهای جنوبش 30 میل( فقط 40 کیلومتر فاصله هست)پیش بینی کرده بود تعجب کردم
اما الان که آمار بارش قوچان و مشهد تربت رو زدن (قوچان و مشهد 1 میل تربت 18 میل !)و نیشابور هم به احتمال 100%بارشش عالی بوده به نروژ ایمان آوردم

aznavar

کاربر ويژه
حالا خوبه میزان بارش خوب بود ، البته هیچ چیز جای برف رو برای ذخایر آبی نمیده ...

دقیقا
درست زیر همین کوه یه چشمه هست که سنگا دورشو احاطه کردن و مث یه کاسه شده. آب بیوفته میرم عکس میگیرم. خیلی جالبه که یه خیابون بالاتر از خونت یه چشمه باشه ن؟:دی
راستی دریاچه کیو هم زود تر از همیشه به آب افتاده:شاد2:

Amir Masoud

کاربر ويژه
از دوشنبه بازم افزایش محسوس دما داریم ، این برف و سرمای دو روزه برای شمالغرب کشور خوب شد ، چون اگر این وقفه ی دو سه روزه در گرمای فراتر از نرمال نبود ، احتمال بیدار شدن درخت ها وجود داشت ... خدا رو شکر
آفرین!

خیلی خوب اومدی ! من داشتم واسه شکوفه دادن درختان نگران میشدم! حالا با این وضع میفهمن که هنوز باید سرشون رو بندازن پایین بخوابن:خنده1:

babak2006

کاربر ويژه
سلام وصبح بخیرخدمت همه بچه های بامرام ایران
تبریک خیلی زیاد بابت برف وباران به همه دوستان خب الیته تبریک ویژه بابت برف به علی جان تبریزی ایرج عزیز امیرمسعود گل حامد اقا ازایلام بچه های خوب شمال تهران و......:گل:
این مشهدم که متاسفانه داره ضدحال می زنه برف که هیچی بارونم نمی باره بعد 140کیلومترپاینن تر خوب داره بارون مییاد این هفته واجب شد برم تربت یک چند روزی هوای خوب تنقس کنم برگردم
راستی محسن جان به نظرت ازچه ارتفاعی کوه های تربت سفید شدن؟ا

سیبری

کاربر ويژه
سلام وصبح بخیرخدمت همه بچه های بامرام ایران
تبریک خیلی زیاد بابت برف وباران به همه دوستان خب الیته تبریک ویژه بابت برف به علی جان تبریزی ایرج عزیز امیرمسعود گل حامد اقا ازایلام بچه های خوب شمال تهران و......:گل:
این مشهدم که متاسفانه داره ضدحال می زنه برف که هیچی بارونم نمی باره بعد 140کیلومترپاینن تر خوب داره بارون مییاد این هفته واجب شد برم تربت یک چند روزی هوای خوب تنقس کنم برگردم
راستی محسن جان به نظرت ازچه ارتفاعی کوه های تربت سفید شدن؟ا

سلام بابک جان
با دماهای الان از 2000 به بالا!

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
سلام به همه دوستان

تبریک به امیر مسعود عزیز و علی جان از تبریز.

به سایر دوستان هم تبریک می گم،ماشالله بخش وسیعی از ایران بهره برده از این سیستم.خدارو شکر

سیبری

کاربر ويژه
یا خدا!!!!!!!!!!!!
اون توده رعد و برق توی نقشه دقیقا داره میاد روی قوچان!بد جوری جنوب غرب قوچان سیاهه!
یعنی الانه که قوچان مثل اردیبهشت بباره !
من میرم دوباره برمیگردم!

IRAJ1

کاربر ويژه
درود بر عاشقان
تبریک به ایرج ، امیر مسعود ، حامد از ایلام ، علی از کرمانشاه ، برو بچ شمال تهران و علی از تبریز بخاطر بارش برف ( ترتیب تبریک به ترتیب میزان برفه!)
درود بر یگانه عاشق
سپاس از الطاف بیکرانت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا