امسال من يك بررسي كردم در مورد مشهد ماهها يك در ميون کم بارش و پر بارش شدن طوريكه ماههاي فرد كم بارش و ماههاي زوج پربارش شدن حتا اين در مورد فصل ها هم صدق ميكنه پس با اين حساب بهمن واسه مشهد كم بارش و اسفند پربارش خواهد شد
خوب منم وارد تخصصم میشم با اجازه :fatemeh:
1- هادی جان بعد از سال 86 اتفاق های خیلی جالبی افتاد دی ماه برای همه جا خشک شد در صورتی که قبل از سال 86 همیشه دی ماه خیلی کم ش بارش برف 20 سانتی داشت ولی بعد از 86 دی خشک شد و تا میتوه سرما خشک پابرجا میشه
2-دلیل اینکه اخر های اسفند و تا اردیبهشت بارش کل کشور زیاد میشه این هست که زمین داره از یه طرف از سرما درمیاد از یه طرف یه کمی گرما میاد که باعث میشه تو رطوبت خیلی تو پ عمل کنه نتیجه هم این هست که کلا بهار بیشتر جا ها بارش داریم این حرفی که من میزنم برای 2 سوم کشور صدق میکنه
3-هر وقت سرما میاد رطوبت خودش رو غیب میکنه یعنی رطوبت نمیتونه خودش رو نگه داره سرعی تسلیم میشه تبدیل میشه به یخ نتیجه اونم خشکی حداقل برای خاورمیانه تو این 5 سال اینتوری بوده پس سال بعد هم نیاد تو ماه دی بارش برف انتظار داشت
4- تو ماه های اذر و بهمن همیشه بارش بیشتر هست تو این 5 سال اینتوری بوده چون همون چیز هایی که بالا گفتم دلیلش هم این هست که نه زیاد هوا سرد میکنه که رطوبت خودش رو تسلیم کنه و نه اون قدر گرم میشه که رطوبت زیاد بشه پس یه چیز نرمال از اب
الف) درمیاد پس باید انتظلار برف رو از 15 اذر تا 5 دی داشت ولی بعد سرما خشک
ب)پس اینتوری از 5 بهمن تا 15 اسفند باید انتظلار برف را داشت
اگه تو این مدت که من گفتم برف امد که امد اگه نیموند باید دور برف رو خط کشید
این چیز هایی که من بالا نوشتم برای سال 86 به بعد هست ممکنه سال بعد انشاالله دوباره دی برفی به ایران برگرده واگر نه باز همین مدلی که من گفتم برای سال بعد تحقق پیدا میکنه شک نکن این نتیجه چندین سال تجربه با اسمون دل داشتن هست
ببخشید بزرگان