• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
کولاک برف در ایستگاه 1

مسیر ایستگاه 1 به 2 که در اخرش برف تا حدود 50 سانت هم میرسید

اینجا همونجاست که از ولنجک می‌ریم بالا و یه بانجی‌جامپینگ هم داره؟ من دوره‌ی خدمتم یه بار خرداد رفتم اونجا و هواش به نسبت خیلی سردتر از تجریش بود. یه آبشار کوچیک هم اگه اشتباه نکنم همونجاست لای صخره‌ها.

ramin_neek

New member
71c34zwnzu4qv0b4utvr.jpg
[/URL][/IMG]

منبع :http://www.accuweather.com

IRAJ1

کاربر ويژه
شیراز شمال و جنوب داره با اختلاف ارتفاع زیاد و اینکه طرف "" دانشگاه شیراز "" همیشه برف میاد در صورتی که مناطق شرقی و جنوبی شاید اصلا چند سال نیاد!

تایید میشه طرفای قصر دشت و مالی آباد و چمران نسبت به پایین شهر خیلی مرتفعتره و هم خوش آب وهواتر
کلا شیراز شهرباحالیه و با این حال که اصفهان قشنگتر از شیرازه ولی من با شیراز بیشتر حال میکنم یه حالیه "ها آمو":خنده1:

navid-mashhad

کاربر ويژه
کلا از نظر ارتفاع سر مشهد کلاه رفته
اگه مثلا مشهد 1700 ارتفاع داشت فکر کنم برف 6 دی هنوز روی زمین بود
البته اگر عمه ......... داشت می شد عمو!!!

Rastegari

Banned
تایید میشه طرفای قصر دشت و مالی آباد و چمران نسبت به پایین شهر خیلی مرتفعتره و هم خوش آب وهواتر
کلا شیراز شهرباحالیه و با این حال که اصفهان قشنگتر از شیرازه ولی من با شیراز بیشتر حال میکنم یه حالیه "ها آمو":خنده1:

هاااا بخدا :خنده1:

خیلی از شهر های ایران اینطوریه! یاسوج که دیگه...:دست:

ایرج تا حالا یاسوج رفتی؟ اگه نرفتی عید امسال حتما برو. مثل شماله :خجالت:

aria_tehran

کاربر ويژه
1850 منتها علیه شمال غرب شیراز
تا
1440 متر جنوب شیراز

که اختلاف ارتفاعش به زیادی تهرون نیست ولی بازم قابل توجه
خب درسته که اونجا هم اختلاف داره ولی اختلاف خیلی زیادتر ارتفاع تهران باعث میشه که دو دنیای متفاوت در شهر تهران داشته باشیم
اونجا هم چنین چیزی نمود کمتری داره

aria_tehran

کاربر ويژه
کاملا معلومه که بیشتر شهرا اختلاف ارتفاع دارن
ولی تهران فکر کنم بیشترین اختلاف ارتفاعو داشته باشه...

IRAJ1

کاربر ويژه
هاااا بخدا

خیلی از شهر های ایران اینطوریه! یاسوج که دیگه...

ایرج تا حالا یاسوج رفتی؟ اگه نرفتی عید امسال حتما برو. مثل شماله

این حرفت از اون حرفا بود
ماهی یه بار از جاده یاسوج میرم شیراز ،طبیعت کهکیلویه بویراحمد تو عیدی که بارشش زیاد باشه دیدن داره مخصوصا طرفای گچساران

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا