• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
اوففففففففففففففففف!
این هفته تماما به کام برادران افغانه!
ضمنا اینا شهرای پر اتفاع و سردسیری نیستن!
کابل
2x78d5b0381s677yr3k.jpg

غزنین
3dd8tv19u5tnvdwu5i33.jpg

navid-mashhad

کاربر ويژه
تا وقتی هوای سرد عرضهای شمالی رطوبت جنوبی رو همراهی نکنه وضع به همین صورت خواهد بود.به نظرم شرایط روز یکشنبه برای بارش در مشهد خیلی بهتر از امروز خواهد بود و بارش بیشتری از چیزی که نقشه ها میگن رخ میده نظر شما چیه؟

سلام همایون جان
منم فکر کنم یکشنبه بارش تا 10 میلی متر جا داره و احتمال بارش برف از بعد از ظهر بالاست ( خود شهر سفید نمیشه ولی فکر کنم ییلاقات غربی سفیدپوش بشن )

ماهان.

کاربر ويژه
اگه انزلی مثل چالوس و نوشهر چسبیده به کوه بود رشت هم 1000 متر ارتفاع داشت :)
راستی به نظرت چرا منطقه ای مثل گرگان با حدود 600 میل بارش از نظر پوشش گیاهی و سرسبزی از مناطق جنوب غربی با 800-900 میلی متر انبوه تره
به نظرت طولانی تر بودن فصل خشک جنوب غرب می تونه جواب این سوال رو بده

نوید جان به همون دلیل که اینجا که ما هستیم با بارش حدود 450 میلی‌متر، طبیعتی مثل شمال ایران داره. حجم بارش اصلن تعیین کننده نیست و بیشتر از اون توزیع متناسب بارش در طول سال، ساعات آفتابی کمتر، رطوبت نسبی بیشتر و تبخیر کمتر عامل سرسبزی زمینه.

خراباتی

کاربر ويژه
سلام همایون جان
منم فکر کنم یکشنبه بارش تا 10 میلی متر جا داره و احتمال بارش برف از بعد از ظهر بالاست ( خود شهر سفید نمیشه ولی فکر کنم ییلاقات غربی سفیدپوش بشن )

سلام نوید جان
انشاالله همینطور بشه.برای نشستن برف همه امیدم به اسفنده خدا کنه اسفند شرایط حداقل نرمال بشه ولی در هر صورت احتمال اومدن برف خوب دراسفند زیاده.

ali_kermanshah

کاربر ويژه
سلام دوستان

الان که تصاویر ماهواره ای را نگاه میکنم چیزی نمیبینم ولی فورکا و ودر برای امشب و فردا شب کرمانشاه برف پیشبینی کردن ؟؟:تعجب2:

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام دوستان

الان که تصاویر ماهواره ای را نگاه میکنم چیزی نمیبینم ولی فورکا و ودر برای امشب و فردا شب کرمانشاه برف پیشبینی کردن ؟؟:تعجب2:

سلام
از ارتفاع برف کرمانشاه و سایر نقاط خبری ندارید؟
سایت 50 سانت کیوه نان رو گزارش کرده که من اینجا گزاشش کردم

ali_kermanshah

کاربر ويژه
سلام
از ارتفاع برف کرمانشاه و سایر نقاط خبری ندارید؟
سایت 50 سانت کیوه نان رو گزارش کرده که من اینجا گزاشش کردم

راستش خبر خاصی ندارم ام الان که از صبح هوا ابریه و هوا سرده مخصوصا دمای حسی پایینه و مشخصه که در ارتفاعات بارش برف داریم چون کوه ها از حدود 1600 متر به بالا معلوم نیستن !!!

mohammadsadat

کاربر ويژه
خب سایت فخیم سازمان هم که بارش امروز رو اعلام نکرده و نکته جالب اینه که فردا بدون توجه به این مسئله بارش امروز رو گزارش خواهند کرد:فکر:

در مورد گزارش هفتگی هم گزارش 1 تا 7 بهمن هنوز اعلام نشده و این در حالیه که فردا زمان انتشار گزارش هفته 8 تا 14 بهمن هستش و اصلاً بعید نیست که هفته 1 تا 7 بهمن گزارش نشده رها بشه

من حس میکنم تغییراتی در کارمندان سازمان ایجاد شده چون حداقل این قسمتش قبلنا اینقدر بی نظم نبود

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز و شب همگی بخیر

اطلاعات رادیو سوند چند شهر ایران

مشهد:

2013020112.40745.skewt.gif

تهران:

2013020112.40754.skewt.gif

تبریز:

2013020112.40706.skewt.gif

اصفهان:

2013020112.40800.skewt.gif

کرمان:

2013020112.40841.skewt.gif

navid-mashhad

کاربر ويژه
اخبار گفت فریدونشهر اصفهان 1.5 متر برف اومده
همچنین گفت شدت بارش ها در نیمه شرقی خواهد بود

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن عزیز کوه نرفتین؟

سلام محسن جان

چرا صبح کوه رفتیم و چه آب و هوایی هم بود ، جای شما خالی :گل:

همه جور تصویر دیدیم ، رنگین کمان- رعد و برق - بارون- تگرگ!!!!!!

خلاصه موش آب کشیده شدیم .خدا رو شکر که قصد ارتفاع زیاد نداشتیم و گرنه با این صاعقه های بالای بینالود بدون شک چیزی ازمون باقی نمی موند.

امروز چون شدت بارندگی زیاد بود عکس چندانی نتونستم بگیرم ولی خوب یک سه ، چهارتایی گرفتم که در ادامه میذارم.

ولی خوب خدا رو شکر بارندگی امروز مشهد قابل قبول بود.:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا