محمد بجنورد
کاربر ويژه
بارش بجنورد که تغییری نکرده
با سلام با توجه به سرمای هوا پیش بینی برف تجمعی در مشهد به نظر بنده هم بالای 50 سانتیمتر هست اما توجه به یک نکته خیلی مهم هست و اون نوع و مدل پوشه های برف
دانه های ریز برف مانند باران ریز یخ زده مشابه بارش قبلی تهران خیلی کم ارتفاع برف رو نسبت به میل بارش افزایش میده اما اگر پوشه ها درشت باشه به سرعت ارتفاع برف افزایش پیدا میکنه
به عبارت دیگه اگر دانه های برف ریز باشه و مثلا 40 میل بارش در دمای -1 داشته باشیم یانت برف کمتر از 30 سانت خواهد بود و اگر پوشه های نرمال یا درشت بباره بارش برف از 60 سانتیمتر فراتر میره
درود ساميار جان . به نظرم بعيده اينقدر برف بياد حتي اگر دونه هاي برف درشت باشه
امیر محسن عزیز فکر میکنی نوع پوشه ها از قبل قابل پیش بینی باشه یا موضوع پیچیده تر از این حرفا باشه؟ اما من طبق تجربه فکر میکنم در توده پیشرو پوشه های برف ترکیبی از حالت نرمال متوسط و گاهی درشت باشه در شهر مشهد
درود بر سامیار عزیز
من هم با شما کاملا موافقم کیفیت بارش برف ( اندازه و حجمش) در میزان پوشش برف بر روی زمین ؛ علاوه بر دمای سطح زمین ، تاثیر بسزایی داره.
شرایط این سیستم رو مشهد یکی از بهترین هاست من بالای 90 درصد فکر میکنم میاد
امیر محسن عزیز فکر میکنی نوع پوشه ها از قبل قابل پیش بینی باشه یا موضوع پیچیده تر از این حرفا باشه؟ اما من طبق تجربه فکر میکنم در توده پیشرو پوشه های برف ترکیبی از حالت نرمال متوسط و گاهی درشت باشه در شهر مشهد
واقعن اميدوارم من حداكثر 35 سانت پيش بيني ميكنم البته خيلي روياييه به نظرم
سلام هادی جان،نه عزیز؛رویایی نیست،مشهد در اینجور شرایط امتحانشو خوب پس داده،بنظر من در مشهد بالای 30-35سانت برف خواهد بارید،مطمئن باش
ولی در اینجور شرایط به بجنورد میتونیم نمره ی 10 بدیم از 20!!!!!!زدحال میزنه به ما و پیش بینی ها!!!!!{مثلا 30 سانت برف پیش بینی شده باشه،بیشتر از 10-15 سانت نمیاد!!!!:ناراحت::گریه::نه: