• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
بارش بجنورد که تغییری نکرده

meteogram.php

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
با سلام با توجه به سرمای هوا پیش بینی برف تجمعی در مشهد به نظر بنده هم بالای 50 سانتیمتر هست اما توجه به یک نکته خیلی مهم هست و اون نوع و مدل پوشه های برف

دانه های ریز برف مانند باران ریز یخ زده مشابه بارش قبلی تهران خیلی کم ارتفاع برف رو نسبت به میل بارش افزایش میده اما اگر پوشه ها درشت باشه به سرعت ارتفاع برف افزایش پیدا میکنه

درود ساميار جان . به نظرم بعيده اينقدر برف بياد حتي اگر دونه هاي برف درشت باشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
به عبارت دیگه اگر دانه های برف ریز باشه و مثلا 40 میل بارش در دمای -1 داشته باشیم یانت برف کمتر از 30 سانت خواهد بود و اگر پوشه های نرمال یا درشت بباره بارش برف از 60 سانتیمتر فراتر میره

درود بر سامیار عزیز

من هم با شما کاملا موافقم کیفیت بارش برف ( اندازه و حجمش) در میزان پوشش برف بر روی زمین ؛ علاوه بر دمای سطح زمین ، تاثیر بسزایی داره.

سامیار هواشناس

کاربر ويژه

درود بر سامیار عزیز

من هم با شما کاملا موافقم کیفیت بارش برف ( اندازه و حجمش) در میزان پوشش برف بر روی زمین ؛ علاوه بر دمای سطح زمین ، تاثیر بسزایی داره.
امیر محسن عزیز فکر میکنی نوع پوشه ها از قبل قابل پیش بینی باشه یا موضوع پیچیده تر از این حرفا باشه؟ اما من طبق تجربه فکر میکنم در توده پیشرو پوشه های برف ترکیبی از حالت نرمال متوسط و گاهی درشت باشه در شهر مشهد

aznavar

کاربر ويژه
درود
صبح زیبای برف و بارونیتون به خیر باشه :گل:
تا الان که بارشهای خوبی رو نداشتیم. با خوشبینی شاید3 میل
دمای کنونی 7+
شرایط فعلی: بارون لایت
هم اکنون

xkd6kdn469x2fbpsa7cb.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن عزیز فکر میکنی نوع پوشه ها از قبل قابل پیش بینی باشه یا موضوع پیچیده تر از این حرفا باشه؟ اما من طبق تجربه فکر میکنم در توده پیشرو پوشه های برف ترکیبی از حالت نرمال متوسط و گاهی درشت باشه در شهر مشهد

خواهش میکنم سامیار عزیز

کیفیت بارش برف در مشهد وابستگی زیادی به دمای هوا داره یعنی اگه بارش در ابتدا با بارون شروع بشه در زمانیکه به برف تبدیل میشه درشت و آبدار هست و در حدود 2 تا 3 ساعتی معمولا درشت میباره که موجب افزایش ارتفاع برف بر روی زمین میشه بعد با غلبه جریانات سرد شمالی بارش تغییر ماهیت پیدا میکنه و ریز و شدید ادامه پیدا میکنه تا سامانه به آخرین لحظات عمرش میرسه!

در آخرین ساعت بارش بصورت ناگهانی برف درشت و شدید میشه و پس از اون هم آسمان صاف میشه!

در زمانیکه بارشها از ابتدا به دلیل سرد بودن هوا به شکل برف باشه ما شاهد بارش برف به شکل دونه های سفید کروی شکلی هستیم که ما در اطلاح بهش میگیم برفی هست که زیر پا رو سفت میکنه بعد شکل بارش تغییر پیدا میکنه و تبدیل به کریستالهای برف میشه.

آخرین ویرایش:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
واقعن اميدوارم من حداكثر 35 سانت پيش بيني ميكنم البته خيلي روياييه به نظرم

سلام هادی جان،نه عزیز؛رویایی نیست،مشهد در اینجور شرایط امتحانشو خوب پس داده،بنظر من در مشهد بالای 30-35سانت برف خواهد بارید،مطمئن باش

ولی در اینجور شرایط به بجنورد میتونیم نمره ی 10 بدیم از 20!!!!!!زدحال میزنه به ما و پیش بینی ها!!!!!{مثلا 30 سانت برف پیش بینی شده باشه،بیشتر از 10-15 سانت نمیاد!!!!:ناراحت::گریه::نه:

ali.doosti

کاربر ويژه
درود و صبح بخیر...
بارش باران از دیشب شروع شده و هم چنان ادامه داره...تا الآن ظرف من 10 م.متری جمع کرده و با وجود این که پیک بارش امشبه خیابون ها دچار آبگرفتگی شدن...
با توجه به اشباع بودن خاک خطر سیلاب جدیه!

ali.doosti

کاربر ويژه
دما15 رطوبت 80 و هوا فوق العاده و رویایی...
آدم از نفس کشیدن زیر بارون سیر نمی شه!
بارش باران از دیشب بدون رعد و برق و به صورت زمستانی و پیوسته ادامه داره...

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
سلام هادی جان،نه عزیز؛رویایی نیست،مشهد در اینجور شرایط امتحانشو خوب پس داده،بنظر من در مشهد بالای 30-35سانت برف خواهد بارید،مطمئن باش

ولی در اینجور شرایط به بجنورد میتونیم نمره ی 10 بدیم از 20!!!!!!زدحال میزنه به ما و پیش بینی ها!!!!!{مثلا 30 سانت برف پیش بینی شده باشه،بیشتر از 10-15 سانت نمیاد!!!!:ناراحت::گریه::نه:

درود محمد جان.درسته مشهد معمولن بيشتر از اون چيزي كه پيش بيني ميشه مياد ولي ديگه 50 سانت خيليه به نظرم 30 سانت به واقعيت نزديكتره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا