• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
MMKV

hamed*zagros

کاربر ويژه
درود

تبریک به دوستان مشهدی و هرکجا که بارش خوبی داشت

دیشب یکی از بهترین و مفید ترین بارش های امسالو در سطح استان ایلام شاهد بودیم. در تمام ایستگاه های استان میزان بارش بالای 20 میل بوده.

میزان بارش چند ایستگاه در 24 ساعت گذشته:

آبدانان 73 میلیمتر
مهران گرمسیری 66:قلیون:

بدره 42

دره شهر 39

لومار 36

دهلران 35

و..........

بارش ایلام هم 26.5 میلیمتر

saeed hh

کاربر ويژه
بقیه نقاط شهر هم برف جالبی نمیباره

محمد میباره صبر کن یه حسی بهم میگه اوضاع خوب میشه اینجا الان قطع شد ولی به اختلاف دمای مهراباد با بقیه نقاط نگاه کن یا مساوی یا یه درجه گرمتر هوای سرد کی به طور کامل ریزش میکنه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
طبق آخرین گزارشهای دریافتی تمامی تقاطع های غیر همسطح در شهر مشهد دچار انسداد هستند

خصوصا تقاطع های هاشمیه- آب و برق- صیاد شیرازی- برونسی در غرب مشهد.

دوستان همشهری از گذر از این معابر جدا خودداری کنید که ترافیک فوق العاده سنگین هست.

برای آموزش و پرورش مشهد هم خیلی متاسفم که مدارس رو در شیفت صبح تعطیل نکرد!

hamed*zagros

کاربر ويژه
خدا میدونه الان کبیرکوه ارتفاع برفش چقدره، ابدانان در دامنه کبیرکوه با ارتفاع 850 متر از اول مهر تا امروز 318 میلیمتر بارش داشته!!!!!!!! احتمالا چنارباشی تا 400 رفته!

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
صبح امروز سعادت اباد لطف کردن این یذره برفو نشون داد به نظر من شرم آورهIMAG0518.jpgIMAG0519.jpg

سلام سامیار عزیز

خیلی تبریک میگم بسیار هم زیباست و دست گلتون درد نکنه عزیز:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود

تبریک به دوستان مشهدی و هرکجا که بارش خوبی داشت

دیشب یکی از بهترین و مفید ترین بارش های امسالو در سطح استان ایلام شاهد بودیم. در تمام ایستگاه های استان میزان بارش بالای 20 میل بوده.

میزان بارش چند ایستگاه در 24 ساعت گذشته:

آبدانان 73 میلیمتر
مهران گرمسیری 66:قلیون:

بدره 42

دره شهر 39

لومار 36

دهلران 35

و..........

بارش ایلام هم 26.5 میلیمتر

درود بر حامد عزیز

خیلی ممنون از لطف شما

من هم بارشهای بسیار مطلوب در غرب کشور و خصوصا زاگرس استوار رو تبریک عرض میکنم خدمت تون:گل:

Mahdi Askari

مدير فنی
مشهد به شدت داره میباره دمش گرم:نیش:
میدونم خبر دارید خودتون و در تاپیک های قبل گفتید
ولی گفتم منم بگم ناکام از این تاپیک نرم:نیش:
مشهد - آزادشهر

saeed hh

کاربر ويژه
طبق آخرین گزارشهای دریافتی تمامی تقاطع های غیر همسطح در شهر مشهد دچار انسداد هستند

دوستان همشهری از گذر از این معابر جدا خودداری کنید که ترافیک فوق العاده سنگین هست.

بیشتراز 10بار فکنم امدم اونجا محل قشنگیه البته اگه اونی که فکر میکنم شاید دوتا اب وبرق داشته باشیم اموزش وپرورش هم بره به *******************************************

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بیشتراز 10بار فکنم امدم اونجا محل قشنگیه البته اگه اونی که فکر میکنم شاید دوتا اب وبرق داشته باشیم اموزش وپرورش هم بره*******************************************

خیلی ممنون دوست خوبم

منظورم از آموزش و پرورش این بود که خوب بچه ها از صبح از خونه هاشون اومدن بیرون که برن مدرسه ولی هنوز خیلی هاشون شاید به مدرسه هم نرسیدن متاسفانه

rahsazan

کاربر ويژه

سلام امیرمحسن جان
یکی از حساس ترین نقاط در بحث مدیریت زمستانی راهها پل ها و قوسها هستند . تا اونجایی که من خبر دارم دیشب از ساعت 11 شب تا 4 صبح محورهای اصلی و تقاطعها رو محلول پاشی کردن و برفروبی هم ساعت 4 شروع شده منتها حجم بارش بحمدلله زیاده و البته در شرایط ترافیک مشکلات هم بیشتر میشه مثلا یکی از موارد میتونه دیر رسیدن خودروهای برفروب به محل پلها باشه
البته هنوز هم سیستم های ما اونقدر چابک نیستن مثلا این لینک رو ببینید
http://www.boschung.com/index.php?id=317&L=1
این سامانه خودکار پاشش ضدیخ FAST هست که در چنین شرایطی ضدیخ رو روی مسیر میپاشه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا