شهاب _ بوشهر
New member
دوستان شما هم به سایت هواشناسی کشور (irimo.ir)دسترسی ندارید؟:نمیدونم:
از روز گذشته من هم دسترسی ندارم....
واقعا افتزاحه........:ناراحت:
دوستان شما هم به سایت هواشناسی کشور (irimo.ir)دسترسی ندارید؟:نمیدونم:
بانو سلامی کارشناس هواشناسی شبکه ی خبر n بار گفت که تهران تا دوشنبه ظهر آلودست و از دوشنبه ظهر آلودگی کم میشه
انقد یه حرفو تکرار میکنه که آدم سگیجه میگیره!
اونوقت دوربین اول داشت نمای شمال تهرانو نشون میداد میگفت که همون طور که میبینید کوه های البرز معلوم نیستن و بعد که نمای جنوب شهرو نشون داد بازم بار ها گفت که همون طور که میبینید کوه های البرز معلوم نیستن!!
اصلا مرده بودم از خنده:خنده2:
عجب ریسکی کردی مهرداد!:تعجب2:
موج از اواخر وقت دوشنبه وارد استان البرز و تهران ميشه بنابر اين بارش ها از ساعات آغازين بامداد سه شنبه شروع ميشه. و تا ميانه صبح همان روز تداوم داره و ظهر ديگه بارشي نداريم. بنابر اين طول مدت بارش كوتاست. با توجه به بررسي هاي انجام شده سطح انجماد تهران در اين مدت بين 1500 تا 1800 متر خواهد بود. بنابر اين شمال شهر نشينان با طلوع آفتاب در روز سه شنبه منطقه خودشون رو سفيد پوش خواهند ديد.
فریزینگ لول و از روی gfs میگی مهرداد ؟
آخه نروژ که سه شنبه صبح و برف زده برای مرکز شهر http://www.yr.no/place/Iran/Teheran/Tehran/long.html
پنجشنبه شرایط دمایی تهران بهتره ؟
عجب ریسکی کردی مهرداد!:تعجب2:
آره منم دیدم هر دفعه وضع هوارو میگه سه بار تکرار میکنه البته خوبه اینطوری پیش بینی ملکه ذهنمون میشه!:غش2:
روند بارش 2 روز آينده
قم فردا منتظر بارش باشه. :خنده1:
درود بر استاد خودم
مهرداد جان احتمال داره برفکی یا حداقل برفابه ببینیم؟
اینم فورکا ملعون امروز زده
کاملا درسته مهرداد جان . سیستم پنجشنبه با هوای سرد همراهی میشه و شرایط تهران خیلی بهتر هست .چطور هومن ؟؟؟