• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
بانو سلامی کارشناس هواشناسی شبکه ی خبر n بار گفت که تهران تا دوشنبه ظهر آلودست و از دوشنبه ظهر آلودگی کم میشه
انقد یه حرفو تکرار میکنه که آدم سگیجه میگیره!
اونوقت دوربین اول داشت نمای شمال تهرانو نشون میداد میگفت که همون طور که میبینید کوه های البرز معلوم نیستن و بعد که نمای جنوب شهرو نشون داد بازم بار ها گفت که همون طور که میبینید کوه های البرز معلوم نیستن!!
اصلا مرده بودم از خنده:خنده2:

آره منم دیدم هر دفعه وضع هوارو میگه سه بار تکرار میکنه البته خوبه اینطوری پیش بینی ملکه ذهنمون میشه!:غش2:

پسرخاله

کاربر ويژه

موج از اواخر وقت دوشنبه وارد استان البرز و تهران ميشه بنابر اين بارش ها از ساعات آغازين بامداد سه شنبه شروع ميشه. و تا ميانه صبح همان روز تداوم داره و ظهر ديگه بارشي نداريم. بنابر اين طول مدت بارش كوتاست. با توجه به بررسي هاي انجام شده سطح انجماد تهران در اين مدت بين 1500 تا 1800 متر خواهد بود. بنابر اين شمال شهر نشينان با طلوع آفتاب در روز سه شنبه منطقه خودشون رو سفيد پوش خواهند ديد.
عجب ریسکی کردی مهرداد!:تعجب2:

پسرخاله

کاربر ويژه
تهران
meteogram.php

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
فریزینگ لول و از روی gfs میگی مهرداد ؟

آخه نروژ که سه شنبه صبح و برف زده برای مرکز شهر http://www.yr.no/place/Iran/Teheran/Tehran/long.html

پنجشنبه شرایط دمایی تهران بهتره ؟

من از هر دو نگاه مي كنم و يك براورد كلي ازش مي گيرم.

بله نروژ زده اما من بر اساس جمع بندي كه بهش رسيدم انتظار همون شرايطي رو دارم كه خدمت شما عرض كردم.

پنجشنبه هم از نظر دمايي و هم از نظر سطح انجماد شرايط بسيار بسيار بهتره اما بايد الگوهاي فعلي حفظ بشن تا پنجشنبه اين شرايط تحقق پيدا كنه.

aria_tehran

کاربر ويژه
آره منم دیدم هر دفعه وضع هوارو میگه سه بار تکرار میکنه البته خوبه اینطوری پیش بینی ملکه ذهنمون میشه!:غش2:

امروز به جرات میتونم بگم در بخش10:55 بیش از 10 بار و تا 20 بار این جمله رو تکرار کرد:
تهران تا دوشنبه ظهر آلودست و از دوشنبه ظهر از میزان آلودگی کم میشه
واقعا شاهکاره
ایزدی هم فکر کنم انداختنش بیرون چون الان دیگه نمیاد چند هفتست
احمدی هم که اصلا هیچی از هواشناسی نمیدونه
اوندفه مجری شبکه ی تهران ازش درباره ی بارش پرسید. احمدی گفتش:سامانه ی بارشی از امشب از تهران خارج میشه
بعد پرسید امشب یخزدگی داره گفتش:سامانه ی بارشی از امشب از تهران خارج میشه
بعد درباره ی دمای هوا پرید گفتش:سامانه ی بارشی از امشب از تهران خارج میشه
بارها این اتفاق برای احمدی افتاده و جوابی به سوال مجری نداده.یه برگه میدن دستش از روش میخونه!!
اصلا آدم میمیره از خنده

آرش-مشهد

کاربر ويژه
آبدیت جدید نیروی دریایی بارش اواخر هفته شمال شرق رو محدود به نواحی شرقی به سمت افغانستان کرده و برای افغانستان بارش خیلی خیلی خوبی رو زده. بارش مشهد هم فعلا نسبتا خوبه. امیدوارم بارش خوبی داشته باشیم:

https://www.fnmoc.navy.mil/wxmap_cg...ea=ngp_swasia&prod=prp&dtg=2013010506&set=All

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
از پنجشنبه شب تا صبح جمعه شرایط برای بارش برف در رشت فراهم هست.با توجه به شدت بارش در اون ساعات و قرار گرفتن در زمان مناسب،می تونه تا 10 سانتی متر هم برسه ارتفاع برف.

البته این با وضعیت فعلی نقشه ها هست و تغییر غیر قابل اجتناب!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا