Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
ارتفاع در تراز 500 میلی بار - دوشنبه و سه شنبه:
ارتفاع در تراز 500 میلی بار - دوشنبه و سه شنبه:
سلام دوستان
مهرداد جان نقشه هایی رو گذاشته بودی اینجا که رابطه النینو و لانینا شدید با بارش و دمای مناطق مختلف کشور رو نشون می داد
اون رو برای حالت خنثی و النینو و لانینای خفیفش رو هم داری؟
مهرداد جنبه حاره ای تفسیرش دستای خودتو میبوسه و همچنین امیر محسن وسایر دوستان ما که مبتدی هستیم:گل:
به نظرم این عکس فتوشاپ هست . کوهای تهران این شکلی نیستن .
سلام محمد جان
اون پلات محصول PSD بود كه بهش موقعيت جغرافيايي و سال مورد نظر رو ميدي و نقشه برات ترسيم مي شه بايد سال هاي مورد نظر رو از آمار در بياري و به پلات مورد نظر بدي.
من دارم روش كار مي كنم براي شاخص هاي مختلف حتما روي وبلاگم ميزارم براي فاز هاي فرين شاخص هاي پيوند از دور تا بينيم دما و بارش تا چه حد با تك تك اين عوامل ارتباط داره.
خواهش مي كنم
دوستان سلام :گل:
قطع شدن اینترنت ADSL مخابرات در نقاطی از تهرانخبرآنلاین در تماس با سرویس خرابی 2828 متوجه قطعی کابل اصلی شد.
فناوری اطلاعات و ارتباطات - اینترنت در برخی نقاط تهران از ساعت 9 شب چهارشنبه 27 دی ماه 1391 قطع شده است.
خبرنگار خبرآنلاین در تماس با 2828 این پیام را دریافت کرد که کابل اصلی قطع شده است.
اپراتور رفع خرابی در سرویس مخابرات استان تهران توضیح بیشتری در این زمینه نداد و فقط تاکید کرد که به ستینگADSL دست نزنید.
وی در پاسخ به این سوال که سرویس چه زمانی مجددا وصل خواهد شد پاسخی نداد.
فقط گفت ممکن است سایتهای خارجی باز نشوند، ولی توضیح بیشتری نداد.
گفتنی است دارندگان سرویس اینترنت پر سرعت از مخابرات استان تهران دچار قطعی شده اند و معلوم نیست سایر کاربران نیز با این مشکل مواجه شده اند یا نه؟
گزارش خبرآنلاین از کندی اینترنت در سطح تهران حکایت می کند.
گزارش کاربران به صورت کامنت در پایین این خبر باعث می شود سایر قطعی ها نیز مشخص شود.
(این خبر با دایال آپ با سرعت بسیار پایین منتشر می شود)
تا حالا وضعیت امسال حد اقل برای گیلان اینطور بوده که دما بالاتر از نرمال بوده و بارش کمتر از نرمال.
خیلی ممنون مهرداد جان
واي خدا به خودم خنديديم
امان از اين ذهن درگير
يادم رفت آدرس ش رو بهت بدم:
http://www.esrl.noaa.gov/psd/cgi-bin/data/composites/printpage.pl
محمد جان براي تفكيك سال هاي النينو و لانيناي هم مي توني از وبلاگم :
http://havayetehran.blogfa.com/category/2
قسمت سوم (پست سوم وبلاگ) آمار ONI هست منتها توضيح بالاش رو بخون و بعد برو آمار رو تفكيك كن.
تا حالا وضعیت امسال حد اقل برای گیلان اینطور بوده که دما بالاتر از نرمال بوده و بارش کمتر از نرمال.
خیلی ممنون مهرداد جان