• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad_73

کاربر ويژه
شام زدم امد جاتون خالی برنج خالی (استانبولی) :سکوت:
یعنی محل ما از دیوار صدا درومد از کسی صدا درنیومد :خنده2:
گوش بشه بتنت سعید جان
اینجا هم اینطوری بود
پارسال بهتر بودش
هیی یادش بخیر.پارسال بچه ها اللهاکبر میگفتن ولی الان...
امروز دمای ورامین به 19فک کنم رسید!!!عجب هوایی ادم کیف میکنه ....

mohamad_73

کاربر ويژه
راستی کسی اینجا هست که ماشینشو میشوره فرداش بارانی میشه
هرکی هست بره بشوره خواهشن پول اب و....هم میدم

saeed hh

کاربر ويژه
به به مهرداد امده دم در بده بفرما تو
%20انجمن.gif

saeed hh

کاربر ويژه
کد خبر: ۱۳۹۰۴۵

نتایج یک تحقیق نشان داد آلودگی هوا میزان شادی مردم را کاهش می‌دهد.

به گزارش مهر، محققان کانادایی با انجام مطالعات خودروی شهروندان تعداد زیادی از کشورهای اروپایی دریافتند افزایش آلودگی هوا می‌تواند باعث تشدید ناراحتی در میان شهروندان مورد مطالعه شود.

براساس این گزارش محققان با بررسی داده‌های ثبت شده در سطوح آلودگی هوا میان این کشورها و آنالیز انتشار دی‌اکسیدکربن از منابع مختلف به عنوان نماینده‌ای برای آلودگی هوا و نیز ارزیابی شادی شهروندان از طریق داده‌های حاصل از نظر سنجی مشاهده کردند یک ارتباط علت و معلولی میان این دو عامل برقرار است و میزان رضایتمندی از زندگی با افزایش آلودگی هوا در میان شهروندان کاهش می‌یابد.

به گفته محققان، این یافته‌ها مکانیسم‌هایی که به وسیله آن سطوح بالای آلودگی هوا باعث تشدید ناراحتی مردم می‌شود را ارائه نمی‌دهد اما نشان می‌دهد که ایجاد سیاست‌هایی که بتواند باعث ایجاد تغییراتی در کاهش آلودگی هوا شود اثر مثبتی بر میزان شادی شهروندان خواهد داشت.

نتایج حاصل از این تحقیقات نشان می‌دهد که آلودگی هوا یک مشکل جهانی است و گریبانگیر بسیاری از کلانشهرها شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
به به مهرداد امده دم در بده بفرما تو
%20انجمن.gif

درود

حالت چطوره سعيد جان؟

من بر حسب وظيفه اومدم يه خبري رو بگم و برم البته اين خبر در واقه يك پيش بيني در مورد زلزله ست و در بر گيرنده نظر شخصي من نيست و مي تونه اتفاق هم نيوفته !

saeed hh

کاربر ويژه

درود

حالت چطوره سعيد جان؟

من بر حسب وظيفه اومدم يه خبري رو بگم و برم البته اين خبر در واقه يك پيش بيني در مورد زلزله ست و در بر گيرنده نظر شخصي من نيست و مي تونه اتفاق هم نيوفته !

بگو داداش ببینیم چه خبره میخاد زلزله بیاد:ترس:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بگو داداش ببینیم چه خبره میخاد زلزله بیاد:ترس:

رويت ابر زلزله جديد در جنوب ايران !

اخيرا وبسايت دانشمند و شيميست چيني zhonghao shou (شو) پيش بيني جديدي در مورد احتمال وقوع زلزله در جنوب ايران درج كرده است. اين پيش بيني بر اساس تئوري دهيدراتاسيون بوده كه در اثر نيروي مقاومت اصطكاك سنگهاي ناحيه گسليده “ گرماي زيادي توليد مي شود كه باعث تبخير آبهاي بين منفذي سنگها و آب زيرزميني سفره هاي مجاور مي گردد. بخار آب حاصله در آسمان بالا ي خط گسل ابري را تشكيل مي دهد كه بنام ابر زلزله ناميده مي شود و مي توان از اين ابر بعنوان پيش قراول زلزله احتمالي ناشي از حركت گسل مورد بحث نام برده و زلزله را پيشگويي نمود.

201301090600IranC3.jpg

وي مشخصات زلزله احتمالي را چنين بيان نموده است:

يك ابر زلزله جنوب ايران بزرگتر مساوي 5.5 ريشتر بين AB در 5 فوريه تا 2 مي 2013؛ احتمالا بزرگتر مساوي 6ريشتر در داخل دايره.
توجه نمائيد: اين مطلب صرفا جهت آگاهي عموم بوده و بيان كننده نظر وبلاگ هواشناسي تهران نيست.

اين همون ابري هست كه آبتين بهش اشاره كرد.

اگه تا مي در اين منطقه زلزله اي اتفاق نيوفته مي شه آسوده بود.

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
536053_10151488771521869_1884409959_n.png
A slow CME (~800 km/s) is heading towards Earth. It was first seen in SOHO/LASCO C2 around 7:30 UT, 2/9/2013. Models show it sweeping past Earth around 8 UT, 2/12/2013 (+- 7 hours) but impact is expected to be very minor. Perhaps enhanced aurora at high latitudes but otherwise no significant geomagnetic activity is expected. Here is a snapshot of the event in LASCO.

Dr.ben

کاربر ويژه
واقعا...تصعید شد انگار!
ولی این برف خیلی خاطره انگیز شد برام.

واقعا برف فوق العاده زیبا و رویایی بود. ولی فکر می کنم این برف چند روز قبل از 22 بهمن بارید. تاریخ عکس هم 2012.2.9 هست که میشه پنجشنبه 20 بهمن. اگه اشتباه نکنم برف شب 21 بهمن خیلی ننشست و هوا فرداش نیمه ابری بود. اون شب هواشناسی گیلان با افتخار توی tv گفت فردا هوا برفیه و مردم حتما چتر ببرن راه پیمایی، ولی فرداش آفتاب بارید!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا