• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imboeing

کاربر ويژه
خيلي زمستون ناجوري شد وال
ما از قديمي هاي رشت حرف بارون هاي 1 ماهه شنيديم اما الان براي 2 روز بارون داريم له له ميزنيم

اون زمان جنگل های شمال تا لب ساحل رو پوشونده بودن! نه این که فقط روی قله کوه ها جنگل مونده باشه و تمام زمین ها تبدیل به زمین کشاورزی و یا ویلا شدن!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
همانطوریکه انتظارش رو داشتم سایت اکیوریت ودر آپدیت جدیدش برای امشب مشهد رگبار و رعد و برق پیش بینی کرده بر اساس مدل ECMWF :

qlegx1xclulzjwfo3n.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
دمای دیروز چند نقطه تهران

ورامین +17.3 / +2.8

مهراباد +14.0 / +6.4

اقدسیه +12.8 / +3.8

لواسان +9.8 / +0.7

طالقان +8.8 / -2.0

دماوند +6.9 / -3.0

آبعلی +3.5 / -4.8

فیروزکوه +9.0 / -6.0

آلودگی -1.2 / -9.4

aznavar

کاربر ويژه
درود:گل:
برای ما زمستون فقط همون 10 روز یخبندون دی ماه بود و بس..
امروز بهار اندر بهار..

nr83j8b6hz1suvx3n2m1.jpg

aefpqcphxmx910xffm.jpg

اینم همون بادوم تلخایی هستن که گفتم شکوفه دادن

thworm5k9jtxwd2kb0f.jpg

oxe8mbklu9o7uw1qzzlp.jpg

lcdl2bupx8hebplo9f2c.jpg

imboeing

کاربر ويژه
اين يكي رو ببينيد شرق تركيه

er3pr8q8051hcpuz6pm.jpg

من شبيه اين حالت رو يك بار تو گردنه كوهين تجربه كردم ! شب بود ! دقيقا به بالاترين قسمت مسير رسيديم پنچر كرديم ! اگه بدونيد چي كشيديم موقع تعويض لاستيك حالا اين رو هم در نظر بگيريد كه از سفر برميگشتيم و عقب ماشين پر بار بود و زير اون بار ها لاستيك !! باد شديد برف رو رو صورت شليك ميكرد سوز وحشتناك ! بيش از 2 دقيقه نميشد بيرون موند !!! وحشتناك بود

ali.doosti

کاربر ويژه
این نرم افزار Weather Display پنج دقیقه باهاش ور رفتم
گویا برا کسایی خوبه خودشون یه ایستگاه هواشناسی دارند و این برنامه با اتصال به اون میتونه اطلاعاتش رو تو اینترنت منتشر کنه.
البته قابلیت اتصال به ایستگاه های دیگه از طریق آی پی و پورت اونا با دونستن رمز عبور هم داره.
در کل کارش پردازش اطلاعات تجهیزات هواشناسی و ارسال و دریافتشون از طریق شبکه محلی ، اینترانت یا اینترنته.
بله فولادی جان منم نظرم همینه...سرور می خاد که پردازش کنه....

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
سلام
با توجه به اينكه سايتهاي محافظه كار و بدبين Intellicast و Weather.com چند روزي هست كه بارشهاي پنجشنبه و جمعه و البته دوشنبه و سه شنبه را با احتمال 80% و بيشتر براي مشهد در نظر گرفتند و در هر آپديت هم مثل مرد رو حرف خودشون موندند فكر كنم GFS و Ecm هم در آپديت بعدي بارشهامون رو برگردونند. سايتهاي Intellicast و Weather.com اصلا ميانه خوبي با پيش بيني بارش ندارند! و خيلي سخت بر وقوع بارش تن در ميدهند!

abtinT

کاربر ويژه
درود:گل:
برای ما زمستون فقط همون 10 روز یخبندون دی ماه بود و بس..
امروز بهار اندر بهار..

nr83j8b6hz1suvx3n2m1.jpg

aefpqcphxmx910xffm.jpg

اینم همون بادوم تلخایی هستن که گفتم شکوفه دادن

thworm5k9jtxwd2kb0f.jpg

oxe8mbklu9o7uw1qzzlp.jpg

lcdl2bupx8hebplo9f2c.jpg

بهار هم قشنگه ولی در زمان خودش از اول فزوردین . زمستان باید سرد و پر برف باشه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا