• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
دمای 3- درجه‌ست و 11 درجه از چیزی که جی‌اف‌اس دیروز پیش‌بینی کرده بود کمتره!! برای امروز 8+ و برای فردا 10+ پیش‌بینی کرده بود. تازه فردا هوا سردتر هم می‌شه!

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با عرض سلام...

هم اکنون توده ابر تندری به روی خلیج و در نزدیکی سواحل شکل گرفته و در حال نفوذ به منطقه ما میباشد....

هم اکنون هم از این مکانی که من با شما در ارتباط هستم پدیده رعدوبرق به خوبی به چشم مییاد....

فکر کنم یه بارون رگباری شدید رو افتادیم...

عزیزم شما بهتر هست با توجه به خلیج گفتنتون در فروم های عربی فعالیتتون رو انجام بدید، چه کارتون به ما ایرانی ها! :giggle:
دوستان ممنون میشم اگر مولتی یوزر هارو سریع تر به ما گزارش بدند.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
هر چند که بعد از گذر سامانه جاری و خروج آن از سطح کشور ما شاهد افزایش محسوس دما خواهیم بود ولی دوستان خبرهای خوبی در راه است!!!!!!!!!!!!!!

اونهم با نفوذ زبانه های پر فشار سرد و اروپایی و تضعیف پشته پر فشار آسیای میانه و پر فشار جنب حاره ای!!!!!

پس اگه دوستانم در سواحل زیبای دریای خزر روزهای بسیار گرمی رو قراره تجربه کنند ولی بعدش روزهای پر بارش و نسبتا سردی در پیش هست.

حتی باز دوباره احتمال سپید پوش شدن بعضی از نقاط کشور وجود داره!!!!!!!!!

شانس وقوع این پیش بینی در حال حاضر در حدود 65 درصد مییباشد

pokerface

متخصص هواشناسی
f6aoluhc217lu52f5a.gif
dvvhqzoxj4gph313ukc.png
fe56dopvrldybh4ewvnu.png

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز:گل:

دیروز که داشتم نقشه ها رو چک میکردم یه لحظه اینترنتم قطع شد،متوجه شدم که ظرفیت حجمی{حجم دانلودم}تموم شده،دیروز حوصله نداشتم برم شارژش کنم ولی امروز داشتم دیوونه میشدم،دلم واستون حسابی تنگیده بود،بعدازظهر رفتم شارژش کردم

چه خبرا دوستان؟؟هومن جان نوشته بود فروم بسته شده بود!!!چرا؟؟؟

Rastegari

Banned
Dugong

داگونگ در خلیج پارس

داگونگ یک پستاندار دریایی بزرگ است که همراه با گاو دریایی تنها گونه زنده راسته دریاگاویان هستند.

800px-Dugong_Marsa_Alam.jpg

کدخدا

کاربر ويژه
درود

از مشکلی که دیشب پیش امد عذر میخوام :خنده1:

بعدظهری رگبار خوبی داشتیم هنوز کوچه ها خیسن :خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا