• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad_73

کاربر ويژه
عکس سینما قدس ورامین در اردیبهشت سال 1351 که فیلم احمد چوپان با بازی زنده یاد بیک ایمانوردی را نمایش میداد اسم قبلی سینما هم ثریا بوده سیلو هم معلومه به نظر شما اینجا که اقا وایساده الان چی شده
attachment.php

پیوست ها

• sinama.jpg
    sinama.jpg
    20.1 کیلوبایت · بازدیدها: 39
آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوست دارم تمام دوستان اوچیزی که از این نقشه برداشت میکنند رو بنویسند و لو اینکه اشتباه باشه:گل:

Rastegari

Banned
خب خونه‌ام دیگه. اینم از پنجره‌ی اتاقمه.
بعدش اینکه می‌خوای بقیه عکسام رو از برف‌های بیرون بذارم بشماری ببینی چند تاست؟ فکر کنم صد تا باشه حداقل. حالا رعایت بقیه دوستان و فروم رو می‌کنم و زیاد عکس نمی‌ذارم که حوصله‌شون سر بره.

خوب خیلی ها فقط بخاطر دیدن عکس میان اینجا!

بگذریم...

بچه ها من فعلا رفتم. اگه بوشهر دوباره بارون اومد باز میام

خدافظ

hamed2148

کاربر ويژه
طرح مشارکت همگانی

ترسیم از من تفسیر با دوستان:گل:

یکشنبه 17 مارس ساعت 00:30 بوقت ایران»»»

fqdum4vkmixpa8xwi2w.jpg

حركت موج جنوب غربي - شمال شرقي درنتيجه بارش به صورت قطري از جنوب غرب تا شمال شرق و ادغام با هواي نسبتا سرد شمالي در شمال شرق و عميق شدن سيستم :گل:

Abbath

New member
طرح مشارکت همگانی

ترسیم از من تفسیر با دوستان:گل:

یکشنبه 17 مارس ساعت 00:30 بوقت ایران»»»

fqdum4vkmixpa8xwi2w.jpg

فک کنم الگوی بارش برف چند روز پیش باشه،کم فشار روی شمال شرق کشور رطوبت رو از خلیج فارس میمکه و میکشه روی کل کشور،میشه تصاویر Air Mass رو هم بزارین تا شکل واقعی اون رو هم ببینیم؟

Rastegari

Banned
attachment.php
مرد جارو فروش بچه ورامينه
خدا حفظش كنه

من نمی دونم اینا چطوری زندگی می کنند؟ آخه مگه چقدر سود داره فروش اینا؟؟؟

خیلی ها هم هستند خودم از نزدیک دیدم زن و بچه هم دارند!

شایدم بازنشسته یا چیزی باشن! نمی دونم!

~~~

راستی بچه ها عید کسی نمی خواد بیاد بوشهر؟ بیاید از 4 مین جاده زیبای ایران هم دیدن کنید :خنده1: گوزن های دشت ارژن هم تو راه قابل رویت هستند :خنده1:

دریای بوشهر خیلی از دریای بندر عباس بهتره. من نمی دونم چرا همه میرن بندر عباس! بیاید بوشهر! شهر باکلاس ها :84:

دریای بوشهر رو که ببینید میگید : :66:

mohamad_73

کاربر ويژه
جناب رستگاریاین
اقای جارو فروش فردی فوقالعاد باحالی هستن و ده ساله که این کارا داره انجام میده پیشش هم بری فقط قلقلکت میدهباران
فوق العاده شدید شد

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
دوست دارم تمام دوستان اوچیزی که از این نقشه برداشت میکنند رو بنویسند و لو اینکه اشتباه باشه:گل:

در نقشه ترسيمي جنابعالي عناصر وجودي تراز سطح زمين و مياني توامان مورد بررسي قرار گرفته. در سطح زمين نفوذ زبانه هاي پر فشار مهاجر اروپايي از سمت شمال غرب ديده ميشه از اون طرف كمفشار ها جنوبي بر روي فلات ايران مستقر هستن. بدين سان از 3 منبع درياي سرخ، خليج تا ابد فارس و خزر تزريق رطوبت به داخل كشور صورت مي گيره.

در تراز مياني استقرار تراف در اروپاي شرقي ديده ميشه كه محور اون شمال غرب - جنوب شرقي و منطبق بر روي درياي سياه ست. كه هواي بسيار سرد اروپا در اين قسمت ديده ميشه. همزمان با اون موقعيت مناسب پر فشار جنب حاره اي شرايط ايده آلي رو جهت نفوذ سيستم بارشي بوجود آورده.

Rastegari

Banned
جناب رستگاریاین
اقای جارو فروش فردی فوقالعاد باحالی هستن و ده ساله که این کارا داره انجام میده پیشش هم بری فقط قلقلکت میدهباران
فوق العاده شدید شد

کوچیک شما عارف از بوشهر هستم! نمی شناسی؟ :خنده1:

بله کلا مرد های سخت کوش آدم های باحالی هستن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا