• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad_73

کاربر ويژه
ورامین ما دو تا کارخونه داره که تو کشور اولین هستن .یکی کارخونه رو غنکشی که سال 1317ساخته شد یکی کارخونه قند که سال 1313 ساخته شد و اولین کا رخونه قند تو خاور میانه بود.هر دوتا کارخونه هم تو دوران ***************** ساخته شده
attachment.php

پیوست ها

• karkhane.jpg
    karkhane.jpg
    57.4 کیلوبایت · بازدیدها: 44
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Rastegari

Banned
هنوز باید خیلی از دوستان اظهار نظر کنند تا من هم نظرم رو بگم:خنده1:

با اینکه هیچ علامت و فلشی در نقشه ای که گذاشتی روی اقیانوس هند نبود ولی من گفتم اقیانوس هند!

چون حداقل تا بیست روز آینده لازم میشه! :خنده1: البته اگه بیدار بشه!

ای خدا چی میشه اون شبی که تمام مسافران نوروزی کنار ساحل بوشهر چادر زدن یه بارون شدید 100 میلیمتری بیاد. ای خداااااااااا :شاد:

mohamad_73

کاربر ويژه
530713_1089618767843198_21619115_n.jpgبرج علا الدوله که آرامگاه فخرالدین حسن علاءالدوله رازی که در سدهٔ ۶۰۸ ه.ق ساخته شده بود. گویا در گذشته از این برج برای شناسایی شهر توسط مسافران راه مانده استفاده می کرده اند.چیزی شبیه ستاره ی قطبی ورامین... محوریت شهر طبق این نظر دور این...برج مقبره شکل گرفته که از مسجد جامع فاصله ی اندکی دارد.این برج در مرکز ورامین قرار دارد در کنار میدان اصلی شهر و بافت قدیمی و اولیه شهر نیز در اطراف این برج قرار داردمسجد صاحب الزمان یا مسجد جامع جدید هم کنار ان احداث شده در حیاط برج هم گهگاهی نمایشگاه کتاب برپا میشود.هرکس که بره میدون ورامین این برج رو میبینه که اروم یه گوشه از میدون خودنمایی میکنه واقا چجوری این برج رو به این قشنگی ساختن خدا بیامرزه معمار این برج رو اینم یه عکس قدیمی از برجادامه ..

پسرخاله

کاربر ويژه

در نقشه ترسيمي جنابعالي عناصر وجودي تراز سطح زمين و مياني توامان مورد بررسي قرار گرفته. در سطح زمين نفوذ زبانه هاي پر فشار مهاجر اروپايي از سمت شمال غرب ديده ميشه از اون طرف كمفشار ها جنوبي بر روي فلات ايران مستقر هستن. بدين سان از 3 منبع درياي سرخ، خليج تا ابد فارس و خزر تزريق رطوبت به داخل كشور صورت مي گيره.

در تراز مياني استقرار تراف در اروپاي شرقي ديده ميشه كه محور اون شمال غرب - جنوب شرقي و منطبق بر روي درياي سياه ست. كه هواي بسيار سرد اروپا در اين قسمت ديده ميشه. همزمان با اون موقعيت مناسب پر فشار جنب حاره اي شرايط ايده آلي رو جهت نفوذ سيستم بارشي بوجود آورده.
نظره مهرداد به نظره من نزدیکه :خنده1::زبون:

هواشناس

کاربر ويژه
سلام

تبریک به تمام دوستانی که چند روز قبل برف و سرما را تجربه کردند

تنها عکسی که تونستم از برف چند روز پیش تبریز بگیرم + سردترین دمای بیشینه امسال شمالغرب تقدیم به دوستان عزیزم

ESFAND.JPG

Untitled.jpg

آخرین ویرایش:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
من فعلا نمی خواستم بیام اینجا.

ولی اینجا بارون شدیده. هیچ سایتی هم پیشبینی نکرده بود!

عجیبه!

کسی تحیلی محلیلی چیزی نداره؟

البته فکر کنم بارش بوشهر زود گذر باشه! ولی تا حال که خوب باریده. عجب رعد و برق هایی هم می زنه

شایدم اقیانوس هند رطوبت فرستاده باشه!

×××

راستی بچه ها کارت معافیم هم دیروز دستم رسید :شاد:

تبريك قربان :گل:

كارت پايان خدمت منم پنجشنبه اومد. :خنده1:

برم پاس بگيرم ديگه از ممنوع الخروجي درومدم. :شاد:

من واقعا اين فروم دوست دارم چون بچه هاي گلي مثل شما اينجا ميان :گل:

اين :گل::گل::گل: رو هم تقديم مهرداد خان ميكنم چون ديشب خيلي اذيتش كردم

از سينا چون نبود هم عذرميخوام چون بعضي جاها اسم اين بنده خدا رو بردم :گل::گل:

مرسي آقا

هيچ چيز جاي احترام متقابل رو نمي گيره

هواشناس

کاربر ويژه
نفرین بر دل من نفرین بر خوبی ها ، وای از من که شدم محکوم محنت و غم ، نفرین بر آرزو نفرین بر رویاها

شب همگی بخیر ؛ دعا فراموش نشود :گل:

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
سلام دوستان

1 Ghazvin (Iran)11.1 mm
2 Shahre-Kord (Iran)4.5 mm
3 Shiraz (Iran)4.4 mm
4 Zanjan (Iran)4.4 mm
5 Meyaneh (Iran)3.1 mm
6 Tehran-Mehrabad (Iran)2.6 mm
7 Hamedan (Iran)2.0 mm
8 Sanandaj (Iran)2.0 mm
9 Bushehr Civ / Afb (Iran)2.0 mm
10 Esfahan (Iran)2.0 mm
11 Semnan (Iran)2.0 mm
12 Abadeh (Iran)1.6 mm
13 Masjed-Soleyman (Iran)1.0 mm
14 Arak (Iran)1.0 mm
15 Khorram Abad (Iran)1.0 mm
16 Bushehr (Iran)0.8 mm
17 Gach Saran Du Gunbadan (Iran)0.5 mm
18 Saghez (Iran)0.4 mm
19 Sarab (Iran)0.4 mm
20 Ahwaz (Iran)0.3 mm
21 Abadan (Iran)0.2 mm
22 Ali-Goodarz (Iran)0.2 mm
23 Kerman (Iran)0.0 mm
24 Khor (Iran)0.0 mm
25 Omidieh (Iran)0.0 mm
26 Yazd (Iran)0.0 mm
24 hours amount precipitation. 03/10/2013 at 18:00 UTC
(71 of 71 stations)

محمد بجنورد

کاربر ويژه
دوست دارم تمام دوستان اوچیزی که از این نقشه برداشت میکنند رو بنویسند و لو اینکه اشتباه باشه:گل:

منم به هیچ وجه به خودم اجازه نمیدم که تو کار بزرگان دخالت کنم ولی فقط همینو میگم:امیرمحسن میخواد سورپرایزمون کنه!!!!:خنده1:

Rastegari

Banned

تبريك قربان :گل:

كارت پايان خدمت منم پنجشنبه اومد. :خنده1:

برم پاس بگيرم ديگه از ممنوع الخروجي درومدم. :شاد:

مرسي آقا

هيچ چيز جاي احترام متقابل رو نمي گيره

منم تبریک می گم! بخدا همه کارت معافی رو برای گذرنامه و ... می خوان! عجباااا :خنده1:

مهرداد چه زود گذشت! انگار همین دیروز بود که داخل تبریز پیش علی بودی!

من زمانی که داشتم عمل چشم می کردم با خانوم دکتر که داشت عملم می کرد همینطوری خودمو آروم می کردم! می گفتم چند روز دیگه پیش بچه ها داخل فروم هواشناسی هستم چشمامم خوب شده! هی هی چه زود گذشششت!!!

من برم خدافظ!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا