• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام به عزیزان...

تبریک میگم بارش های زیبا و بهاری رو به دوستانی که این لطافت رو تجربه می کنند...:گل:

متاسفانه اردبیل امسال نه زمستون خوبی داشت و نه مثل اینکه بهار و میزان بارش بسیار کم بوده...امیدوارم این وضع تموم بشه و حداقل تابستونش مثل همیشه باشه!

سلام فراوان خدمت جناب امیر مسعود دوست بسیار بسیار عزیزم :گل::گل:
امیدوارم خوب و خوش و سلامت باشید.
ما هم فعلا بدجور دچار بی بارشی شدیم.
در تعطیلات چند بار می خواستم با شما تماس بگیرم گفتم شاید سرتون شلوغ باشه و در دید و بازدید باشید مزاحم نشدم.

aznavar

کاربر ويژه
عجب رگبار شدیدی بود.لحظه برخورد قطرات بارون به تیغه دیوار حیاطمون و پخش شدنش ب اطراف

3po7vkzz208as8erikja.jpg

vk6hamhinwmqz95r2e.jpg

s6wk3zk9517fagour0.jpg

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام فراوان خدمت جناب امیر مسعود دوست بسیار بسیار عزیزم :گل::گل:
امیدوارم خوب و خوش و سلامت باشید.
ما هم فعلا بدجور دچار بی بارشی شدیم.
در تعطیلات چند بار می خواستم با شما تماس بگیرم گفتم شاید سرتون شلوغ باشه و در دید و بازدید باشید مزاحم نشدم.

سلام و صد درود به مرد با اخلاق و سالار جناب بهزاد ، دوست بسیار گرامیم...:گل::گل:

از اظهار لطف و مرامت بسیار خوشحالم کردی ، من هم آرزو دارم سال 92 ، سالی سرشاز از موفقیت های پی در پی واست بشه...

اتفاقا کاش تماس میگرفتی صدای گرم شما رو می شنیدم و انرژی می گرفتم ، باعث افتخار من هست معاشرت با عزیزی مثل شما.

من تمام تعطیلات رو تا 5 شنبه قبل تهران بودم و در تمام مدت 8 سال اخیر انقدر طولانی تهران نمونده بودم:خجالت2:

درسته ... مناطق اردبیل و گیلان امسال سال بسیار بدی رو از نزولات جوی و دمایی سپری کردند و امیدوارم بلاخره تموم بشه این وضعیت ، دیگه خیلی طولانی شده...

ماهان.

کاربر ويژه
ببینید چه می‌کنه هوای سرد عرض‌های جنوبی!

دمای فعلی

امیدیه: 24

بوشهر: 23

رشت: 23

بجنورد: 22

مشهد: 21

تبریز: 21

ارومیه: 20

ساری: 19

ایلام:‌ 17

خرم‌آباد: 16

اصفهان:‌ 16

اراک: 15

تهران: 14

فسا: 13

قزوین: 12

کرمان: 11

بافت: 10

شیراز:‌ 8

ehsa az esfahan

کاربر ويژه
سلام دوستان
اصفهان رو میخواد آب ببره
آپ جدید وایییییییییییییییی رگبارورعدوبرق با احتمال 100 درصد
1.jpg1.jpg2.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
بیشینه‌ی دمای ماگدبورگ 31 روزه که از 5+ بالاتر نرفته! زمستان طولانی عرض‌های شمالی واقعن اونجوریه!

mehrafarin

کاربر ويژه
گروه استانها / حوزه فارس
92/01/17 - 17:42
شماره: 13920117001045

طی دیروز و امروز
30 میلی‌متر باران در جهرم بارید
رئیس اداره هواشناسی جهرم از بارش 30 میلی‌متری باران طی دیروز و امروز در این شهرستان خبر داد.

13910625000038_PhotoA.jpg

مسعود خاکسار امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در جهرم اظهار داشت: بررسی نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی و فراسنج‌های جوی حاصل از مدل‌های جوی بیانگر بارانی شدن جهرم طی روز گذشته، امروز و فردا بوده است.
وی با اشاره به بارندگی 29.7 میلی‌متری باران در این مدت در جهرم افزود: میزان بارندگی در سال زراعی جاری در این شهرستان 166.1 میلی‌متر گزارش شده است.
رئیس اداره هواشناسی جهرم با بیان اینکه این سامانه بارش‌زا به تدریج از اواخر عصر فردا از استان فارس خارج می‌شود، ابراز داشت: بر اساس پیش‌بینی کارشناسان هواشناسی افزون بر بارش پراکنده، رعد و برق و وزش باد از اواخر امشب جهرم را فرا می‌گیرد.
خاکسار با اشاره به وضعیت دمای هوا در این شهرستان تصریح کرد: حداقل دمای هوای امروز در جهرم 13 درجه و حداکثر دما 15 درجه سانتی‌گراد بالای صفر پیش‌بینی شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز و تبریک بابت بارشهای زیبا در اقصا نقاط کشور:گل:

ضمن تقدیر و تشکراز دوستان عزیز بخاطر دل مشغولیهای موجود .

من یک چیزی رو خوب یاد گرفتم و اون این هست که آدم یک پدیده اقلیمی رو تا زمان اینکه واقعا تجربه و تحلیل درستی ازش نداره نباید در خصوصش اظهار نظر کنه و در سالهای اخیر هم و از زمانیکه با این جمع اشنا شدم من زیاد در مورد شاخص اقیانوس اطلس شمالی و تاثیراتش بر روی اقلیم کشور صحبت نکرده بودم ولی از امروز این ورق بر خواهد گشت !!!!!!

در ارتباط با تاثیر شاخص دور پیوندی NAO بر اقلیم ایران و با توجه به محل اختلاف موجود تصمیم گرفتیم بصورت انفرادی و گسترده در خصوصش تحقیق کنیم.

و بزودی با دلیل و برهان قاطع تاثیر و عدم تاثیرش رو برای شما عزیزان روشن خواهم کرد.

متاسفانه هیچ تحلیل جامع و درستی در خصوص این پدیده ها بر روی اقلیم کشور انجام نشده و با کمال احترام برای اساتید بزرگم مهرداد ، بهروز و سایر عزیزانم باید عرض کنم اون مقالات تحقیقاتی منتشر شده بر روی اینترنت به زبان فارسی متاسفانه فاقد مدرک و برهان جامع هست:گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
ببینید چه می‌کنه هوای سرد عرض‌های جنوبی!

دمای فعلی

امیدیه: 24

بوشهر: 23

رشت: 23

بجنورد: 22

مشهد: 21

تبریز: 21

ارومیه: 20

ساری: 19

ایلام:‌ 17

خرم‌آباد: 16

اصفهان:‌ 16

اراک: 15

تهران: 14

فسا: 13

قزوین: 12

کرمان: 11

بافت: 10

شیراز:‌ 8

سرد چال ها چنين خاصيتي دارن، تمام سيستم ها اين شرايط رو ندارن.

براي درك سرد چال يك هواي سرد بسته رو در نظر بگيريد كه وارد مناطق جنب حاره اي بشه !

m1ewj57mns6fhvn1le1.png

ali.doosti

کاربر ويژه
کجا دانند حال ما...سبکباران ساحل ها!
جمعه و شنبه یکی دیگه قراره بیاد!من که امیدی ندارم چیزی بباره این 20 تا میخاست بیاد هیچی نیومد اون که 10 تاس!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
پيش بيني شماره 5. مورخ 92/01/17

با ادامه فعاليت سامانه بارشزايي كه يكي دو روزي هست مهمان كشور ماست، در نيمه جنوبي و همينطور شرق كشور همچنان تداوم بارش ها رو خواهيم داشت. رگبار باران، رعد و برق به همراه وزش باد شديد از تبعات فعاليت اين سامانه بارشي ست. اين بارش ها همچنان يكي دو روز آينده در نواحي جنوبي كشور تداوم خواهد داشت. تا اينكه از روز دوشنبه اواخر وقت اين سيستم از مرزهاي جنوب شرق، كشور ما رو ترك خواهد كرد و به فعاليت خودش در سطح كشور خاتمه خواهد داد. طي روزهاي سه شنبه تا پايان هفته جاري با گذر ناوه ي عبوري عرض هاي بالايي، از نوار شمالي كشور و وجود جريانات ناپايدار سطوح مياني براي برخي نقاط شمال غرب كشور و سواحل شمالي بارش هايي رو خواهيم داشت. اين بارش ها بويژه در ساعات بعد از ظهر بارزتر خواهند بود. همچنين براي نواحي شمال شرق كشور تا حدودي شرق، برخي نقاط مركز كشور و دامنه ها البرز هم بي نصيب از بارش هاي بهاري نخواهند بود.

cmcrn3k6tuf7idd13w8j.png

نقشه بارش تجمعي (mm) از شنبه 17 ام ساعت 03:00 تا جمعه 23 ام ساعت 03:30

همانطور كه در پيش بيني هاي قبلي هم به اطلاع رسيد، سواحل جنوبي كشور براي خليج فارس و درياي عمان تا روز دوشنبه مواج و طوفاني خواهد بود. بر اين اساس براي استان هاي حاشيه اين درياها وزش باد شديد و طوفاني بودن سواحل رو داريم كه با توجه به اين شرايط موارد احتياط بايد رعايت بشه.

1j69kmu4ezb5irbuec5.gif

شنبه 92/01/17

0rk8e8pw753pmihlo1g6.png

يكشنبه 92/01/18

0rk8e8pw753pmihlo1g6.png

دوشنبه 92/01/19

0rk8e8pw753pmihlo1g6.png

سه شنبه 92/01/20

0rk8e8pw753pmihlo1g6.png

چهار شنبه 92/01/21

0rk8e8pw753pmihlo1g6.png

پنجشنبه 92/01/22

0rk8e8pw753pmihlo1g6.png

جمعه 92/02/23

0rk8e8pw753pmihlo1g6.png

طبق نقشه زير، بيشترين مجموع بارش 7 روز آينده در مناطقي از غرب استان كرمان، شمال استان هرمزگان و شرق فارس با مقادير نزديك به 100 ميلي متر مي باشد.

ye7j0by7ie6emtd5gjdk.png

نقشه حداكثر مجموع بارش بيش از 100 ميلي متر طي 7 روز آينده

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا