• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام امیرمحسن
شاید شکرانه اقامت دراین بهشت زمینی عکسهایی باشه که میگیری و اینجا میزاری و اگر اینطور باشه که کماکان شکرگزار خدا باش!
خیلی قشنگه، میترسم اگه راه کلات درست بشه طبیعتش نابود بشه

محمد بجنورد

کاربر ويژه
افزایش شدید بارش ها در غرب سواحل خزر!!

13041806_2_1006.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام محمد رضا جان

خیلی ممنون . واقعا خدا رو شکر میکنم که این موقع از سال اینجا هستم.

منتهی دوستان میگفتند در دوران عید ،ماشین های پلاک خارج از خراسان خصوصا تهران اینجا زیاد بودن. و ماشاء الله مسافرهای عزیز اینجا رو بلد هستند:گل:

سلام امیرمحسن
شاید شکرانه اقامت دراین بهشت زمینی عکسهایی باشه که میگیری و اینجا میزاری و اگر اینطور باشه که کماکان شکرگزار خدا باش!
خیلی قشنگه، میترسم اگه راه کلات درست بشه طبیعتش نابود بشه

mohamad$

کاربر ويژه
نقشه فریزینگ لول امروز خدمت محمد عزیز از نهاوند . فریزینگ لول نوار غربی کشور امروز به 3000 متر رسیده در حالی که تهران تا حدود 3800 متر رفته که این باعث شده تهران خیلی گرم بشه . ارتفاع 1650 متری نهاوند در مقابل 1150 متری شهریار که شما ساکن هستید هم مزید بر علت هست

aznavar

کاربر ويژه
اینجا گرد و خاک شدید امده تو این عکس کاملا مشخصه
وقتی اینجا اینجور بشه وای ب استانهای مرزی

252ecm7i1bhicovvcxdb.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
سجاد اینجا خبری نیس از کجا اومدن!؟یه خرده ابر سیرو سیروس(یعنی خیلی سیروسن دیگه!)هست فقط!

aznavar

کاربر ويژه
و 19 میل بارش اخیر باعث شده این گل و گیاها از هر جایی که ممکن باشه بزنن بیرون
اکثر منطقه پر شده از اینا

kvzc9j17es9tcvtidxfe.jpg

pn0ev75nxyxre3guxl4e.jpg

p9i76y5wr74rrdp1wjg.jpg

navid-mashhad

کاربر ويژه
بارش ایستگاههای گیلان تا انتهای اسفند

بندر انزلی: 1111.0
رشت کشاورزی: 907.7
لاهیجان: 886.7
رشت فرودگاه: 766.1
بندرکیاشهر: 691.4
تالش: 526.5
آستارا: 771.2
رودسر: 638.1
ماسوله: 486.6
دیلمان: 221.6
جیرنده: 211.7
منجیل: 114.2

یه سوالی که پیش میاد میزان متوسط بارش شهرهایی مثل منجیله که دقیقا اولین شهر بعد از مرز آب و هوای خزری هستند
میزان بارندگی این شهرها از متوسط بارندگی شهرهای دورتر از خودشون به دریا بسیار کمتره
در خراسان شمالی جاجرم این وضعیتو داره که علی رغم این که با منطقه جنگل گلستان فقط 50 کیلومتر فاصله مستقیم داره بارش سالانش حدود 160 میلی متره

پسرخاله

کاربر ويژه
سلام
دوستان الان دمای تهران چنده؟
باور کنید از گرما حالم داره بد میشه
والا من الان از قزوینو کرج میام به نظرم تهران خیلی خنکتره البته خب شاید محله ما اینطوری باشه مرکزه شهرو نمیدونم.
من که خیلی گرمایی ام تو این هوا دیگه اذیت نمیشم ولی خب برام خوشایندم نیست ایشالا از فردا خنک میشه هفته دیگه هم که حسابی خنک میشه

آخرین ویرایش:

navid-mashhad

کاربر ويژه
Mashhad

+29 °C
w090.gif
7 m/s

Clear
Feels Like: +29°
Barometer: 1009.0 hPa
Dewpoint: -2°
Humidity: 13.1%