مباحث عمومی هواشناسی
E ehsa az esfahan کاربر ويژه 2013 , May 6 #50,362 حیف که ایستگاه ها اصفهان این بارش امروز رو ثبت نمیکنند حیف
ب برفی کاربر ويژه 2013 , May 6 #50,367 من موندم چرا با این همه ابر باران بسیار ریز ونم نم هست ابرها هم دارند حالت کاملا یکدست به خود میگیرند
من موندم چرا با این همه ابر باران بسیار ریز ونم نم هست ابرها هم دارند حالت کاملا یکدست به خود میگیرند
N navid-mashhad کاربر ويژه 2013 , May 6 #50,369 برفی گفت: من موندم چرا با این همه ابر باران بسیار ریز ونم نم هست ابرها هم دارند حالت کاملا یکدست به خود میگیرند کلیک کنید تا باز شود... صبر کن الان تور پاره میشه
برفی گفت: من موندم چرا با این همه ابر باران بسیار ریز ونم نم هست ابرها هم دارند حالت کاملا یکدست به خود میگیرند کلیک کنید تا باز شود... صبر کن الان تور پاره میشه
N navid-mashhad کاربر ويژه 2013 , May 6 #50,370 به نظر میرسه دیگه عربستان داره به حالت عادی بر می گرده
E ehsa az esfahan کاربر ويژه 2013 , May 6 #50,371 برفی گفت: من موندم چرا با این همه ابر باران بسیار ریز ونم نم هست ابرها هم دارند حالت کاملا یکدست به خود میگیرند کلیک کنید تا باز شود... فکر کنم میخواد یه اتفاقی بیفته باید صبر کرد
برفی گفت: من موندم چرا با این همه ابر باران بسیار ریز ونم نم هست ابرها هم دارند حالت کاملا یکدست به خود میگیرند کلیک کنید تا باز شود... فکر کنم میخواد یه اتفاقی بیفته باید صبر کرد
ب برفی کاربر ويژه 2013 , May 6 #50,373 اینجا باران کاملا بند امده رعدوبرق هم اصلا نداشتیم اقا توده ابری دیگه میاد به سمتون یا نه
A AFSORDE کاربر ويژه 2013 , May 6 #50,375 ميشه گفت بارش اينجا با همون شدتي كه شروع شد بطور يكنواخت هنوز ادامه داره ، رعد و برق ها هم كمتر شده ... :گل: فكر نمي كنم از نظر آماري چيز زيادي اومده باشه ولي همينشم خوب بود. :بای: موفق باشيد :گل:
ميشه گفت بارش اينجا با همون شدتي كه شروع شد بطور يكنواخت هنوز ادامه داره ، رعد و برق ها هم كمتر شده ... :گل: فكر نمي كنم از نظر آماري چيز زيادي اومده باشه ولي همينشم خوب بود. :بای: موفق باشيد :گل:
ب برفی کاربر ويژه 2013 , May 6 #50,377 سلام حامد جان کجایی کم پیدایید بابارون حال میکنید یا نه. از اینجا معلومه سمت اصفهان بسیار تیره است
م ماهان. کاربر ويژه 2013 , May 6 #50,378 آخرین باری که از اینجا عکس گذاشتم وقتی بود که برف میبارید. الان حسابی سبز شده. فقط نمیدونم درختای وسط بلوار چرا هنوز سبز نشدن!
آخرین باری که از اینجا عکس گذاشتم وقتی بود که برف میبارید. الان حسابی سبز شده. فقط نمیدونم درختای وسط بلوار چرا هنوز سبز نشدن!